Årets mandelgave 2019: Fremtiden er nu

0
Shares
Elektronik,

Årets mandelgave 2019: Fremtiden er nu

mandelgave

I nogle familier er der en stærk tradition for, hvad mandelgaven skal være. Det kan være, det altid er en marcipangris. Men det er ikke altid lige så sjovt at kæmpe om at få mandelgaven, hvis man ved, hvad det er på forhånd. Det er heller ikke sikkert, at man synes, det er lige sjovt, hvis man vinder noget, der kan spises – man er som oftest rigtig mæt, når man kommer til det tidspunkt, hvor mandelgaven bliver udleveret.

Overrask med en sjov og elektronisk mandelgave

Når mandelgaven kommer på bordet, vil opmærksomheden være rettet mod vinderen og gaven. Hvis du vælger en speciel mandelgave, der er overraskende og anderledes, kan det give anledning til forskellige samtaler og måske endda lege. Det kan være med til at gøre aftenen endnu mere hyggelig og interessant.

Når du i år skal stå for at købe mandelgaven, kan der derfor være en god fidus i at kigge på de mange gadgets, der er på markedet. Det kan både være gadgets, der bringer sjov lige nu og her, men det kan også være gadgets, vinderen efterfølgende kan tage med hjem, og som kan bringe nytte. Når du bringer elektronik ind i samtalen, så kan det være, at det kan give anledning til forskellige historier om, hvordan livet var eller ville være uden, og hvorfor vi er heldige at kunne have den type hjælp og luksus i vores liv i dag. Mange gadgets er af humoristisk karakter, og det er en af grundende til at vælge en mandelgave, der bliver omdrejningspunkt for samtale, sjov og leg.

Årets konkurrence – hvem vandt sidste år?

Når man sidder ved bordet til julemiddagen, bliver det famøse spørgsmål ofte stillet: ”hvem vandt mandelgaven sidste år?”. Der er større sandsynlighed for, at spørgsmålet vil være overflødigt, hvis mandelgaven var kanon, og der er dermed større sandsynlighed for at konkurrencen tilspidses, og I får en masse at grine af og snakke om til dette års konkurrence. Sidste års vinder kan muligvis yderligere fortælle om, hvor god mandelgaven var.

Årets mandelgave 2019: Fremtiden er nu
5 (100%) 1 stemmer
0