Bedste strygejern

0
Shares
Diverse,

Bedste strygejern

Strygejern er måske en af de ting, som du ikke giver meget tanke i hverdagen. Men det rette strygejern kan give dine skjorter det rette look, samtidig med at du får egenskaber, der gør det hele lidt nemmere. 

Tefal Turbo Pro Strygejern

562,49 kr.

599,95 kr.

Vores test af de bedste strygejern starter stille ud. Det er svært at komme uden om Tefal, når det gælder strygejern, hvorfor vores test også må starte med en derfra. Et strygejern er noget, der ofte holder længe, og det er derfor en af de ting, hvor det kan være en stor fejl at spare på kvaliteten. Derfor skal du også holde øje med de produkter og producenter, hvor kvaliteten er garanteret. Tefal kan være med til dette, da de efterhånden har været på markedet længe. 

Med denne Turbo Pro Strygejern får du derfor også et rigtigt godt bud på et strygejern, der kan være dit nye foretrukne. Strygejernet kan bruges af alle. Dette skyldes i høj grad, at du får funktioner, der kan hjælpe mod selv de mest genstridige krøller. Med dette strygejern kan du få dampen til at fjerne folderne, helt uden at skade tøjets materialer på nogen måde. Det kan være en fordel, hvis du har skjorter, som du bruger flere gange om ugen. 

Den billige løsning i vores strygejern test 

Dette strygejern er taget med, fordi det kan fungere som løsningen til dig, der ikke leder efter et strygejern med 100 funktioner. Dette strygejern er en billig løsning, især også fordi du løbende kan finde det på tilbud til rigtig gode priser. Fordi det er et Tefal, ved du også, at det kommer til at holde længe, selvom prisen måske ikke er særlig høj. Med dette strygejern kommer du hurtigt i gang. 

Du får desuden et design, der er iøjnefaldende. Turbo Pro har en dyb, karismatisk lilla farve, der giver et flot skær i lyset. Farven er især unik, fordi det er sjældent, at strygejern får en speciel farve, hvilket lilla godt kan være. Ved netop dette strygejern fungerer farven rigtigt godt, og uanset om lilla er din farve eller ej, så kommer du til at elske denne maskine. 

Funktioner til begyndere 

Styrken ved dette strygejern er måske, at det fungerer især godt til nybegyndere. Du får autosluk funktion, og strygejernet drypper ikke, når du bruger det. Du får derfor ikke irriterende pletter på skjorten, lige inden du skal ud ad døren. Du får: 

 • Fedt design 
 • Gode funktioner 
 • God til nybegyndere 

Hvis du kender en, der for nyligt er flyttet hjemmefra, så kunne dette strygejern være et godt bud på en fremtidig fødselsdagsgave. Du får det for kun 399,95,-. 

Morphy Richards Breeze Strygejern

Vi er i vores test af strygejern kommet til en lidt ukendt model. Det er selvfølgelig ikke fordi, at vi forventer, at du skal kunne samtlige strygejernsproducenter, men denne er især værd at bide mærke i. Morphy Richards har her produceret et fantastisk flot strygejern, der har funktioner, der gør dig klar til at skabe et professionelt look. Dette strygejern kan fjerne dine folder og krøller med stil, samtidig med at du får masser af funktioner. 

Strygejernet har en flot, mørk facade, der virkelig giver et unikt udseende. Hvis du ikke er så meget til de traditionelle former og farver, så har Morphy Richards lavet dette strygejern til dig. Strygejernet er mat med tal og bogstaver i hvidt. Det skaber et helt særlig udseende, som du bestemt ikke finder på alle strygejern. Derfor er dette stykke udstyr værd at nævne i vores test, fordi det simpelthen har et fantastisk udseende. 

Få et strygejern, der fungerer uden damp 

Der er ingen tvivl om, at dette strygejern er perfekt til dig, der bare vil have bugt med krøller og folder i tøjet. Det er især dampen, der kan fjerne disse. Maskinen har et glimrende damptryk, samtidig med at det har en tank på 350ml, sådan at du får masser af damp, når du skal bruge det. Nogen foretrækker dog et strygejern, der ikke bruger damp. Dette har Morphy Richards tænkt på. Derfor kan du faktisk bruge dette produkt helt uden damp. 

Fordelen er selvfølgelig, at du får fjernet krøller på tøjet, uden at du skal bruge damp. Damp kan risikere at fugte skjorten mere, end hvad du vil have. Det kræver ganske vidst lidt mere knofedt at få fjernet krøller, men i mange tilfælde kan du gøre op for den manglende damp ved at bruge en højere temperatur. Her skal du selvfølgelig være mere over tøjet, men det er nu ikke noget problem. Temperaturerne skal nok sørge for, at dit tøj bliver glat og pænt igen. 

Strygejernet til den kræsne 

Det er ikke til at komme uden om, at dette er strygejernet til forbrugeren, der vil have mere end bare gode egenskaber. Hvis du leder efter et strygejern, der ikke kun kan gøre dit tøj glat, har du her en glimrende mulighed. Dette strygejern er et unikt og fantastisk design, der bestemt kan tilfredsstille din indre mode-junkie. Du får: 

 • Virkelig flot design 
 • Mulighed for damp eller ej 
 • Høje temperaturer 

Strygejernet her kan du bruge til at skabe dig et professionelt look, både efter skjorten er strøget, og imens at du stryger den. Det er svært at konkurrere med. Når du ovenikøbet ved, at du kan skaffe denne model for 499,95,-, så bliver det kun endnu sværere. Her har du et rigtig godt bud på et velproduceret strygejern.

Tefal Ultimate Pure Rosé Strygejern

810,24 kr.

Nu er vi kommet til testens sidste strygejern. Hvis vi skulle være virkelig modige, så ville vi sige, at vi har gemt det bedste til sidst. De andre to modeller i testen har selvfølgelig begge deres unikke egenskaber, men her får du altså lidt af en perle. Hvad end du er til flot design eller gode egenskaber, så kan denne model være med til at tilfredsstille dine drømme. 

Vi er endnu engang ved et Tefal produkt, hvilket, som tidligere sagt, ikke er helt tilfældigt. Denne gang kaster vi os over Ultimate Pure Rosé. Før vi går i gang med de mange egenskaber, er det værd at knytte en kommentar til designet. Fordi her får du altså noget helt specielt. Tefal har designet dette strygejern med en rosé farve, der giver genskær i lyset. Du får rosé farve ved siderne og sort på toppen af strygejern. Dette giver en fantastisk finish, der er helt unikt. 

Tefal strygejern med masser af power 

Dette strygejern har masser af power, det er slet ikke til at komme uden om. Hele 3200w får du, hvilket giver enormt hurtig opvarmning og høje temperaturer til de pletter, der er genstridige. Det er de færreste strygejern, der har så høje watt, og det kan især være behjælpeligt, hvis du ikke har dine skjorter til at hænge. Folderne og krøllerne ved skjorter, der er lagt sammen, kan godt være meget svære at fjerne. Derfor er det nødvendigt med et kraftfuld strygejern. 

Samtidig får du Tefals Durilium AirGlide teknologi, der sikrer, at du ikke hænger fast i skjorterne eller nederdelene. Denne overflade sikrer også en god fordeling af damp, sådan at du kun behøver at stryge din skjorte en enkelt gang. Det er selvfølgelig det, som alle strygejern burde kunne, men virkeligheden er ofte noget andet. Tefal har desuden opfundet en teknologi, der holder strygefladen fri for pletter og skidt. 

Et strygejern, der kunne være bedst i test 

Vi udnævner ikke en bedst i test i vores tester, mest fordi folk kan have forskellige forventninger til deres strygejern. Det er dog svært ikke at sige lidt om, at denne Tefal model kunne være et rigtigt godt bud på en bedst i test. Du får virkelig mange egenskaber, et flot design, og så får du power for alle pengene. Det er svært at hamle op med for selv de bedste producenter. Du får: 

 • Flot, dybdeborende design 
 • Durilium AirGlide teknologi 
 • Selvrensende overflade 
 • 3200w 

Dette Tefal strygejern er til dig, der ikke vil gå på kompromis. Derfor er prisen også lidt højere. Du kan erhverve denne maskine for 809,-, hvilket er lidt af et røverkøb for så flot en model. Her har du et godt bud på et strygejern, der holder i enormt lang tid. 

Opsummerende 

Vores test har gennemgået de bedste strygejern på markedet. De har alle tre vidt forskellige egenskaber og priser, og du kan derfor nemt finde et, der passer dig. Typisk får du, hvad du betaler for, medmindre du finder dit strygejern på tilbud. Dette er især muligt for Tefals modeller, der ofte kommer til billigere penge. Du skal bare holde øje med: 

 • Styrke (Watt) 
 • Damp-teknologi 
 • Design 
 • Hvor stor vandbeholder? 

Disse egenskaber kan variere meget for hvert enkelt strygejern. Især watt varierer meget, og de bliver ofte dyrere, jo mere watt du vil have. Det er dog en god investering, fordi jo mere kraft dit strygejern har, jo nemmere er det at fjerne krøller og folder. Det er bare med at komme ud og lede – der skal nok være et strygejern til dig. 

Bedste strygejern
Bedøm denne artikel
0