El løbehjul test

0
Shares
Diverse,

El løbehjul test

Elektriske løbehjul er blevet et rigtigt populært transportmiddel. Det er en nem og miljøvenlig måde at komme omkring på, og så tilføjer transportmåden også lidt sjov til hverdagen.

Rawlink XZ1200 elektrisk løbehjul

1.795 kr.

1.795 kr.

2.499 kr.

Det første elektriske løbehjul i testen her er Rawklink XZ1200 elektrisk løbehjul. El løbehjulet her er til dig, der som voksen gerne vil komme hurtigt omkring samtidig med, at du gør noget godt for miljøet. Det er et utrolig praktisk transportmiddel, og du behøver ikke at bruge tid på at finde en parkeringsplads eller ankomme svedig og prustende efter cykelturen. Denne el løbehjulmodel er helt lovlig, og du skal heller ikke være bange for at blive overset i trafikken. Sikkerheden er nemlig helt i top.

Et praktisk og sikkert transportmiddel

Udover at du spare tid ved ikke at skulle finde en parkeringsplads, og du slipper for den svedige cykeltur, så er el løbehjulet her både praktisk og sikker. Det elektriske løbehjul har nemlig:

 • En ringeklokke
 • Reflekser
 • Den er udstyret med godkendte for- og baglygter

Alt, du skal tænke på, er blot at iføre dig en hjelm og ellers bare suse af sted med op til 20 km/t. El løbehjulet her har desuden en rækkevidde på op til 12 km. Bor du derfor forholdsvis tæt på, kan du dermed nemt komme til og fra arbejde eller en anden destination med løbehjulet. El løbehjulet er derudover så praktisk, at det har et digitalt speedometer, der gør, at du kan se status på hastighed, distance, batteriniveau og køremode. Du kan derfor nemt holde øje med alt vedrørende løbehjulet og trafikken på samme tid. Det er en egenskab, der især kan være vigtig i de større byer.

Det perfekte el løbehjul til voksne

Aldersgrænsen for testens første el løbehjul er min. 15 år. Det betyder, at dette el løbehjul er beregnet til at transportere voksne og ikke mindre børn. Rawklink XZ1200 elektrisk løbehjul har en 250w kulfri motor og et stel fremstillet i aluminium. Du kan uden problemer folde det elektriske løbehjul på 9 kg sammen, så det er nemmere at opbevare. Derudover er de andre fordele, at el løbehjulet:

 • Bruger 2-3 timer på at lade fuldt op
 • Kan klare en maks. belastning på 120 kg
 • Har hjul, der er lavet af solidt gummi og 6,5” punkteringsfri

El løbehjulet kan derfor holde til de fleste voksne og det meste terræn. Det er nemt og hurtigt at lade op. Med det XZ1200 elektriske løbehjul er du garanteret at komme godt fra A til B på en sjov og sikker måde.

Fordelagtig pris

En anden lækker fordel ved XZ1200 elektrisk løbehjul er prisen. El løbehjulet har en af de bedste priser i denne test, da den koster kr. 1.799. Med i prisen får du ikke bare et sammenfoldeligt løbehjul med en god topfart. Du får også et praktisk digitalt speedometer, og bremsen på forhjulet er elektronisk, imens den på baghjulet er mekanisk. Sammen med støddæmperne i forhjulet giver det dig en sikker og behagelig køreoplevelse.

Razor el-løbehjul – Power Core E100

1.619,95 kr.

1.799 kr.

Hvor testens første elektriske løbehjul var til en ældre bruger, er den næste her til den yngre. Med et Power Core E100 el løbehjul fra Razor får dit barn et solidt løbehjul, der nok skal kunne klare turen til skole eller bare børnenes leg udenfor. De store hjul på el løbehjulet sørger for en god kørekomfort. El løbehjulet tændes nede under decket bag forhjulet, og motoren starter du ved at dreje på gashåndtaget på styret. Når du først kører med ca. 5 km/t, bliver motoren aktiveret, og så er det bare at drøne derudaf.

Det perfekte elektriske løbehjul til børn

El løbehjulet her er for børn fra 8 år. Det har en maks. hastighed på 14 km/t, så dit barn kan suse af sted, men samtidig ikke så hurtigt, at du som forældre skal bekymre dig. Med det elektriske løbehjul fra Razor får du blandt andet:

 • 60 minutters køretid
 • 12 timers opladningstid
 • Motoren starter ved ca. 5 km/t

El løbehjulet er perfekt til børn, der gerne vil have vind i håret, men samtidig er det også et udmærket transportmiddel til skole. Det er praktisk, miljøvenligt, og så er det nemt at stoppe igen ved brug af håndbremsen. Når dit barn ikke bruger løbehjulet længere, står løbehjulet bare af sig selv ved hjælp af støttefoden. Nemt og enkelt.

Sus af sted i 60 minutter

Med det elektriske løbehjul fra Razor kan dit barn køre derudaf i op til 60 minutter ad gangen. Der er derfor masser af køretid i dette løbehjul, og med 14 km/t kan børnene komme vidt omkring. En af ulemperne ved det elektriske løbehjul er, at den tager forholdsvis lang tid at lade op. 12 timer er mange timer i forhold til testens forrige løbehjul, men det er ikke desto mindre nemt. El løbehjulet skal bare sættes til opladeren i en almindelig stikkontakt, så de 2 x 12 volt batterier kan bliver ladt op. Stikket til opladeren finder du ved siden af tænd/sluk-knappen. 

En af de bedste priser

Det elektriske løbehjul her kan klare op til 54 kg. Det er designet til børn, hvorfor det også har visse begrænsninger af sikkerhedsmæssige hensyn. Men det har også en af de bedste priser i den her el løbehjul test. El løbehjulet fra Razor koster nemlig kr. 1.799 ligesom testens forrige el løbehjul for voksne. Det er en pæn pris for et elektrisk løbehjul, som dit barn kan få glæde af. Power Core E100 el løbehjulet er bestemt lavet til børn, der bare gerne vil have lov til at drøne derudaf. Det er et løbehjul, der holder til den fysiske aktivitet og til at suse rundt på stier og små veje.

Razor E300S – El løbehjul

2.497 kr.

2.693 kr.

2.699 kr.

3.199 kr.

Testens tredje el løbehjul er en lidt anden en af slagsen. Det afskiller sig nemlig fra de andre løbehjul ved at have et sæde. Det er utrolig praktisk og gør, at du nemt og bekvemt kan komme frem til din destination. El løbehjulet er let at anvende, og du kan komme hurtigt af sted. Samtidig har denne model en håndbetjent bagbremse på styret, der gør, at du uden problemer kan få hold på løbehjulet igen. Det er derfor både et praktisk, behageligt og sikkert køretøj at køre rundt på, når du skal et sted hen i nærheden.

Et praktisk el løbehjul med sæde

Power Core E300S el løbehjul fra Razor er en kraftig maskine, der anbefales til personer fra 13 år. Den kan køre op til 24 km/t og er derfor ikke egnet til mindre børn. Med dette el løbehjul er du sikret en hurtig transport, hvad enten du skal på arbejde, i skole eller noget helt tredje. Dér, hvor løbehjulet især adskiller sig fra andre løbehjul, er ved det indbyggede sæde. Det betyder, at du selv kan vælge, om du vil stå op eller sidde ned, når du er på farten. Sædet er dermed både med til at skabe variation, når du er af sted, men er du på en længere tur, kan det netop også være med til at aflaste benene. Det er en super smart løsning, der kun gør transporttiden mere behagelig for rytteren.

Kraftig motor

Når du skal af sted, skal du bare starte løbehjulet på kontakten under trinbrættet og dreje gashåndtaget på styret. Det starter den stærke 2 x 12V el-motor. Sammen med sædet og de store 10” tryktlufts hjul giver det elektriske løbehjul dig en behagelige køreoplevelse, så du ikke fortryder dit valg om denne måde at komme frem på.

En af de vigtigste fordele ved Power Core E300S el løbehjul fra Razor er, at den er let at køre på og kan anvendes af personer, der enten ikke kan eller har lyst til at stå op hele tiden.

Masser af fordele for en god pris

Til en pris på kr. 2.749 er dette elektriske løbehjul en smule dyre end de forrige løbehjul i testen. Du får til gengæld også en højere tophastighed og mulighed for at sidde ned. Andre fordele ved dette el løbehjul er:

 • Den kan holde til en maks. vægt på 100 kg
 • 40 minutters kørsel
 • 12 timers opladning

Større børn og endda voksne kan altså få glæde af el løbehjulet her. Det kan køre i hele 40 minutter, hvorefter den skal oplade i 12 timer ligesom den mindre kraftfulde Razor E100 til børn. Med sin solide støttefod kan el løbehjulet desuden stå selv, så du ikke skal tænke på at læne den op ad noget, når du har nået din destination.

Denver SCO-80110 Elektrisk Løbehjul med Alu-ramme

2.899 kr.

Nu er vi nået til det andet sidste el løbehjul i testen her. Med Denver SCO-80110 Elektrisk løbehjul får du et holdbart løbehjul med en maks. hastighed på 20 km/t og en rækkevidde på ca. 12 km pr. opladning (4000mAh). Den har en stærk motor, men ligesom ved andre løbehjul kan ryttervægt, terræn, kørestil og vindforhold være med til at påvirke rækkevidden. Det er derfor forhold, du skal være opmærksom på, når du benytter dig af el løbehjulet. El løbehjul er en sjov og let måde at komme frem på, og dette praktiske elektriske løbehjul kan anvendes af børn over 14 år.

Letvægts el løbehjul med 300w motor

Denver SCO-80110 el løbehjul har en vægt på 9,9 kg, hvilket gør den meget let og fleksibel, så du kan udnytte rækkevidden på 12 km bedst muligt. Samtidig har den en motor på 300w, hvilket gør, at den kan køre op til 20 km/t. Den elektriske bremse på forhjulet og den manuelle fodbremse bagpå gør desuden, at el løbehjulet er nemt at få hold i igen. Andre fordele er:

 • Belastningsvægt op til 100 kg
 • 8” hjul med oppustelige dæk
 • Multifunktionelt display
 • Sammenfoldelig

De smarte funktioner gør, at du har masser af kontrol over køretøjet. På el løbehjulets multifunktionelle display kan du se hastigheden, status på batteri og gearindikator. Det er med til at give en god oplevelse, når du kører til din næste destination med fyld fart.

Hurtig opladningstid og slidstærke dæk

Udover at være et letvægts el løbehjul med en stærk motor, lader Denver SCO-80110 el løbehjulet også hurtigt op. I modsætning til andre el løbehjul i denne test, bruger det elektriske løbehjul her kun 2-3 timer på at lade helt op igen. Det betyder, at du langt hurtigere kan drøne derudaf igen uden at skulle vente for længe. Det er en ret praktisk funktion, hvis du har et barn, der meget gerne vil ud at køre med det samme. Dette Denver elektriske løbehjul har desuden 8” hjul i slidstærkt gummi. El løbehjulet kan derfor holde til det meste terræn, men hjulene er også så praktiske, at de er oppustelige.

Nemt transportmiddel at have ved hånden

Hvis dine børn over 14 år er trætte af at cykle og gå for at komme rundt, kan et elektrisk løbehjul være en rigtig god investering. Denver SCO-80110 el løbehjulet er let at anvende, men den er ligesom flere andre el løbehjul i testen her også nem at opbevare på grund af sin foldbare funktion. Tager dit barn derfor el løbehjulet i skole eller hen til en ven, kan det derfor hurtigt pakkes sammen og stilles i et hjørne, så det ikke fylder.

Prisen på et Denver SCO-80110 el løbehjul er kr. 2.240. Hermed ligger el løbehjulet i den mere almindelige prisklasse for el løbehjul med en kraftig motor. Det anbefales dog, at el løbehjulet bruges i tørt vejr.

Opsummering

I løbet af testen her har vi testet 5 mulige el løbehjul til dig, der mangler et miljøvenligt, men behageligt og sjovt transportmiddel. De varierer meget i funktioner og fordele, og blandt de 5 testede finder du el løbehjul med:

 • Kort eller længere opladningstid
 • Sæde
 • Skærme til at vise status på hastigvis osv.
 • Gear
 • Lygter og reflekser, der gør el løbehjulet sikkert i trafikken

Priserne varierer meget ved de enkelte el løbehjul, men de stiger dog, når du ønsker flere funktioner eller en højere hastighed. Hvis du er voksen og skal bruge løbehjulet til at komme på arbejde, kan det være en god idé at investere i et elektrisk løbehjul, der kan lidt mere. Men uanset om du er barn eller voksen, vil du nyde at få vinden i håret, imens du suser af sted til din næste destination.

El løbehjul test
Bedøm denne artikel
0