Find den perfekte nakkepude til din rejse

0
Shares
Diverse,

Find den perfekte nakkepude til din rejse

Synes du, at det kan være svært at få slappet ordentligt af, når du sidder i et fly? Ønsker du en løsning, så du er veludhvilet, når du ankommer til destinationen? Så se med i denne nakkepude test!

Epic Cozy Comfort Nakkepude

Den første nakkepude, der er en del af denne nakkepude test er Epic Cozy Comfort Nakkepuden. Denne nakkepude måler 10 cm i højden, 30 cm i bredden og 29 cm i dybden og har altså de klassiske mål for en nakkepude. Prisen på nakkepuden er kr. 99,00, hvilket gør den til den midterste prisklasse af de tre nakkepuder i denne test. Dog er prisen lav i forhold til andre nakkepuder, der ligner denne, så det er altså en fordelagtig pris.

Det bedste ved denne form for nakkepude er, at den er blød. Den er lavet af stof og er udfyldt med krøyerkugler, og det gør, at den minder rigtig meget om en pude, når du sidder med den. Derfor er den perfekt til at få en god lur eller virkelig slappet af, så du undgår ondt i nakken efter den lange tur. Nakkepuden er blød, hvilket sikrer, at du heller ikke får irriteret hud fra materiale, der kradser mens du sidder med den, fordi den føles behagelig mod huden. Det, at nakkepuden er udfyldt med krøyerkugler gør, at den virkelig former sig efter din nakke, når du sidder med den, så du ikke ender med at skulle bøje nakken for meget for at bruge den, så du alligevel ender med ondt i nakken. Derfor er det altså virkelig en behagelig nakkepude, som ligger højt i tests, og som du kommer til at blive glad for at have med på rejsen.

Derudover er nakkepudens to sider forskellige, da de er lavet af to forskellige typer af stof. På den måde kan du selv vælge, hvilken slags stof du synes føles mest behageligt, så du får den bedste oplevelse med nakkepuden. Derfor kan du også være sikker på, at du bliver tilfreds med denne nakkepude, fordi den både fungerer til dig, hvis du ønsker det meget blødt, samt hvis du ønsker det en anelse mindre blødt. Med de to sider kan det også være en fordel for dig at skifte, fordi du på den måde ikke bliver træt af at sidde med nakkepuden, men kan blive ved med at gøre den behagelig for dig på turen.

Sidst er nakkepuden også indbygget med en lukning foran. Med en enkelt knap kan du lukke nakkepuden, hvis du har lyst til det, så du er sikker på, at den ikke glider ned midt i søvnen, så hele meningen med nakkepuden forsvinder og du alligevel får ondt i nakken. Det gør også, at du ikke behøver være bange for at bevæge dig, fordi nakkepuden sidder som den skal og bliver siddende der selvom du rykker dig. Det betyder altså, at du virkelig kan få slappet af og ikke nødvendigvis behøver sidde stift og ret op. Dog fungerer nakkepuden også uden lukningen, hvis du føler, at det bliver for klaustrofobisk for dig, og igen gør det altså, at nakkepuden lever op til næsten alles forventninger.

Resthead nakkepude til rejse og afslapning

Den anden nakkepude, der er en del af nakkepude testen er en lidt anderledes én af slagsen, nemlig Resthead nakkepuden. Det, der er anderledes ved denne over for de andre, er formen. Den formes nemlig ikke som en ’normal’ nakkepude, som du måske kender den, da den i stedet for at ligge rundt om nakken, ligger helt bag nakken. Det er nemlig en ny form for nakkestøtte, som er ergonomisk, hvilket betyder, at den former sig efter din nakke og tilpasser sig til hele tiden af være i den position, der giver din nakke mest mulig støtte. Positionen sikrer også, at den forhindrer dit hoved i hverken at falde til siden eller forover, men forblive i positionen, hvilket er en stor fordel, da det ikke er noget, du kan styre, når du sover, og hvis først det sker, kan du vågne med rigtig ondt i nakken, og så er nakkepuden egentlig spildt. Når dette forbygges, kan du lade dine muskler slappe helt af og på den måde blive fuldt ud veludhvilet efter turen. 

Nakkepuden er let at anvende, da du ikke skal gøre meget for, at den tilpasser sig din nakke. Du skal blot placere den bag nakken, og så justerer den sig selv, så den passer til dig individuelt. Når du er færdig med at bruge den, kan du let rulle den sammen, så den er let at pakke ned og have med på farten i bagagen, hvilket også er en fordel ved denne nakkepude. Den skal altså ikke pustes op, men er klar til brug med det samme, når du har fået den pakket ud. Det, at den kan rulles sammen, er også en fordel efter din rejse, fordi den let kan pakkes væk derhjemme, så den ikke ligger og flyder i skabet og tager forholdsvis meget plads. 

Betrækket på nakkepuden er lavet af mikro-ruskind, og den er udfyldt med polyesterfibre, som ligger i en form for ruller. Disse ruller er fleksible, hvilket betyder, at de kan ændre position, og det er altså grunden til, at den kan tilpasse sig dig. Der er en stor fordel ved det materiale, som nakkepuden er lavet af, og det er, at ud over at betrækket er meget blødt og behageligt, så er det også let at vaske, og det betyder, at du kan bruge den mange gange, før den bliver slidt. Der går altså længere tid, før du skal ud og anskaffe dig en ny nakkepude til dine rejser, også selvom du ofte er ude at rejse. 

Det, der er ekstra godt ved denne nakkepude er, at den ikke kun er perfekt til, når du skal ud at rejse. Den kan nemlig også bruges i andre sammenhænge, som f.eks. når du på rejsen skal ligge på stranden, eller endda til afspænding efter træning. Denne nakkepudes mange funktioner og revolutionerende design afspejles også i prisen, som ligger på kr. 239,00. Det er altså den dyreste nakkepude af de tre, men alligevel er den fordelagtig for dig at overveje, grundet det ergonomiske design og dens mange brugsmuligheder.

Gone Travelling Oppustelig Nakkepude

Den sidste nakkepude i nakkepude testen er en oppustelig Nakkepude fra Gone Travelling. Det, der er specielt ved denne nakkepude er, at den er oppustelig. Det betyder, at det er den, der er lettest for dig at have med på rejsen, fordi den fylder klart mindst af de tre nakkepuder. Den kan foldes helt sammen, så den faktisk kan være i din lomme, og så kan du tage den frem og puste luft i den, lige så nemt som med en badebold, hvorefter du bruger den på samme måde som en ’almindelig’ nakkepude, som den også får størrelse som. Det er altså klart den mest praktiske af de tre nakkepuder, fordi den ikke fylder nær så meget i bagagen, som de andre gør.

Derudover er denne nakkepude også den billigste, da den kun koster sølle kr. 29. Det er altså ikke en pris, der gør den store forskel for dig i dit budget, og det er en stor fordel ved denne nakkepude, fordi det kan betyde rigtig meget, når du skal planlægge dit budget for din rejse. Ofte når du skal ud at rejse, er der meget, der skal købes, både før og på selve rejsen, og derfor er det rart, at du kan spare, hvor det er muligt, og det er det bestemt ved denne nakkepude. På den måde kan du få flere penge til overs til oplevelser eller ekstra god mad, når først du er kommet afsted på din rejse, men hvor du stadig kan være veludhvilet, fordi du ikke behøvede at spare nakkepuden helt væk.

Dog er der også en grund til den billige pris, og det er altså en af de ulemper, der er ved denne form for nakkepude. At den er oppustelig, gør også, at den kan føles en anelse mindre behagelig at bruge, fordi den ikke på samme måde føles som en pude. Den er hårdere end en nakkepude, der er lavet af stof, og som er udfyldt med stof frem for med luft, du selv puster i den. Det betyder, at du altså ikke får støtte til nakken i helt samme høje grad, som ved nogle af de andre nakkepuder, og hvis du har en meget følsom nakke, eller virkelig bare har brug for, at du kan være sikker på at få slappet godt af eller få sovet på flyet, kan det være, at denne nakkepude ikke helt lever op til dine krav. Det kan f.eks. være hvis du skal ud på en rigtig lang flyvetur, eller hvis du skal noget meget vigtigt på destinationen, lige når du når frem. Derfor er det altså værd at have med i overvejelserne, hvor vigtig komforten er, når du vælger din nakkepude, så du er sikker på, at den lever helt op til dine behov.

Find den perfekte nakkepude til din rejse
Bedøm denne artikel
0