Fitness armbånd test

0
Shares
Diverse,

Fitness armbånd test

Hvis du lever et aktivt liv, kan det være en fordel at holde styr på, hvor aktiv du egentlig er. Dette er muligt med fitness armbånd, der kan måle alt fra kilometer til kalorier, sådan at du kan få styr på din træning. 

Garmin Vivofit 3

599,95 kr.

Når du vælger fitness armbånd, er der flere ting, som du skal holde øje med. For at gøre valget lettere for dig, har vi sammensat en test, der gennemgår mulige modeller. Modellerne kan bruges til det aktive liv, men kan også bruges som helt almindeligt ur til hverdagen. Uanset hvad du leder efter, så kan det være brugbart at lægge mærke til forskellen på modellerne, så du er sikker på at finde den helt rigtige

Vores test ligger ud med en sværvægter inden for fitness armbånd. Garmin har længe produceret nogle produkter, der i høj grad kan lave op til forventningerne. 

Kom godt i gang med Garmin Vivosport 

Garmin har flere forskellige produktserier, når det gælder deres fitness armbånd. De varierer ofte på deres egenskaber, men især også på deres udseende. Hvis du håber at bruge dit fitness ur til hverdag, er det selvfølgelig nødvendigt, at du vælger en, som du godt kan lide. Når det gælder Garmin, kan du også vælge deres populære Vivosport serie, der minder meget om Viviofit. Der findes flere forskellige produkter inden for de forskellige serier, hvorfor du også lige skal være opmærksom på, hvilken en du helst vil have. 

Garmin Vivofit 3 til den aktive 

Hvis du leder efter et nyt fitness ur, der bare kan det hele, så har du formentlig fundet et godt bud her. Garmin Vivofit 3 tracker automatisk dine aktiviteter, hvorfor du kan bruge den uanset om du cykler, løber, går eller svømmer. Den holder selv styr på, hvor langt du er nået, sådan at du kan sammenligne dit resultat fra gårsdagens træningstur. Det gør det virkelig nemt at holde styr på din træning, især hvis du ønsker at forbedre den. 

En af de bedste måder at forbedre sin træning på er nemlig ved at holde styr på, hvor langt du løber eller svømmer og derefter øge længden. Når du gradvist øger længden, kommer kroppen under et hårdere og hårdere pres, og du opbygger muskler sammen med udholdenhed. Det er bestemt en af de bedste måder at blive i bedre form på. 

Kom i dit livs form med en aktivitetstracker 

Garmin Vivofit 3 holder styr på dine aktiviteter, og med en batterilevetid på over 1 år, kan du være sikker på, at den holder styr på det længe. Du får: 

 • Lækkert design 
 • Konstant tracking 
 • Lang batterilevetid 

Uret kan købes for 599,95, og kan være starten på dit nye aktive liv. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at dette ur gør det nemmere at holde sig aktiv og udfordre kroppen. 

Fiwa Smart Fit V1

Det er selvfølgelig ikke kun Garmin, der kan levere fitness armbånd, der er pengene værd. Mange fitness armbånd er i stigende grad ved at blive populære, og især det smalle, stilrene design, som mange har, er ved at tage til. Fiwa Smart Fit V1 er ingen undtagelse. Du får her et klassisk fitness-ur, der kan tracke din træning, søvn og mere, samtidig med at det bliver en moderigtig tilføjelse til dine outfits. 

Smart Fit V1 er et flot fitness armbånd, der har en smal, sort skærm, hvor du blandt andet kan se klokken. Du har også mulighed for at koble din telefon op til armbåndet, og udstyret vil derefter vise dig indkomne beskeder og opkald. Derfor er dette fitness armbånd meget mere end bare et armbånd, som du kan finde frem, når du skal ud og løbe. Dette ur kan gøre din hverdag lettere, samtidig med at den sørger for, at du har de bedste vilkår til at leve et sundere liv. 

Kom i gang ved hjælp af et ur med skridttæller 

Smart Fit V1 er selvfølgelig en behjælpelig ven i dagligdagen, fordi den kan måle dit aktivitetsniveau. Det er en virkelig vigtig egenskab, fordi vi ofte har en livsstil, der tvinger os til at sidde meget ned. Det kan eksempelvis være på jobbet, hvor kontoret ikke har borde, der kan hæves, sådan at du er tvunget til at sidde ned. En af de bedste måder at sikre sin daglige aktivitet, er derfor ved hjælp af en skridttæller. 

En skridttæller holder styr på, hvor mange skridt du går i løbet af dagen. Typisk anbefales 10.000 skridt om dagen, hvilket for langt de fleste mennesker kræver en ekstra indsats. Med Smart Fit V1 får du indbygget skridttæller, og fitness armbåndet holder styr på, hvor meget du har gået i løbet af dagen. På den måde kan du få dit daglige aktivitetsniveau sat og derefter sikre, at kroppen får nok motion. 

Flot og elegant fitness ur 

Smart Fit V1 er et flot ur, der både kan øge din daglige mængde motion, samtidig med at designet er helt i top. Fordelen er selvfølgelig, at du har lyst til at gå med dit fitness armbånd, hvilket er den allervigtigste egenskab. Hvis du ikke har lyst til at have dit armbånd på, så kan armbåndet ikke tælle skridt, og du får det ikke brugt til at måle dine forbedringer, sådan som du har mulighed for. Med dette ur får du derfor: 

 • Aktivitetstracking til hverdagen 
 • Flot design 
 • Lækkert dagligdags-ur  

Du får et ur, der dobler som aktivitetsmåler, og kan derfor komme godt i gang med en mere aktiv livsstil. Du får dette flotte ur for 499,-. 

Garmin Vivosmart 3

Det sidste fitness armbånd, vi gennemgår her i test, er et Garmin Vivosmart 3. Dette smarte fitness armbånd er bestemt et nævn værd, da det i høj grad kan bruges af alle uanset erfaringsniveau. Du får et flot, velproduceret ur fra en anerkendt producent, hvilket også er værd at sige. Der findes nemlig rigtig mange forskellige fitness armbånd ude på markedet, fordi de er blevet så populære, men det er altså ikke dem alle, der er pengene værd. 

Et fitness armbånd er et udsat stykke elektronisk udstyr, fordi du har det på armen. Det skal derfor kunne holde til sved og fugt, når du træner med det, samtidig med at det skal kunne holde til dagligdagen. Det er klart, at dette ikke altid er nemt at producere, hvis uret samtidig skal være billigt. Derfor får du ofte det, som du betaler for. Det er også en god ide at lede efter de anerkendte producenter, fordi du på den måde er sikker på, at produktet lever op til dine behov i dagligdagen.  

Garmin Vivosmart 3 med fitness ur og smuk design 

Igen bliver vi nød til at fremhæve den vigtigste egenskab et fitness armbånd kan have – nemlig det, at du har lyst til at gå med det. Garmin Vivosmart 3 har et flot design, der giver dig lyst til at gå med det hele dagen. Hvis du yderligere lever et aktivt liv, kan dette fitness armbånd være med til at vise det. Designet på et Garmin Vivosmart 3 er mere sporty end de andre i testen, hvorfor den er perfekt til dig, der gerne vil vise din livsstil i måden, du går klædt. 

Du får et sort armbånd, med mørk skærm, der holder styr på de aktiviteter, som du ønsker. Det kan være tiden, kalorierne, eller også pulsen. Uanset hvad du ønsker, så kan du få Garmin Vivosmart 3 til at holde styr på det, alt sammen imens at fitness armbåndet ser super godt ud. Dette ur registrerer også dit stress niveau, sådan at du kan blive bedre til at passe på dig selv i løbet af hverdagen. 

Få aktivitetsmåler og fed stil 

Det er ingen hemmelighed, at dette Garmin fitness armbånd er lidt af en velskabt perle. Du får alle de egenskaber, som du skal bruge i et fitness armbånd, samtidig med at du kan bruge den som aktivitetsmåler og ur. Med dette fitness armbånd får du: 

 • Lækkert design 
 • Aktivitetsmåler til søvn, skridt, kalorier, puls og stressniveau 
 • Vandtæt 

Alt dette får du til 533,-, hvilket bestemt er en god pris for så velskabt et produkt. Garmin har her produceret et unikt og meget flot produkt, der nemt og intuitivt hjælper dig i gang med en mere balanceret hverdag. 

Opsummerende 

Vores test af fitness armbånd har fået os omkring to Garmin produkter og et enkelt fitness armbånd fra Fiwa. Når du skal vælge dit nye ur, er det vigtigste dog, at du bare holder øje med de egenskaber, du ønsker dig. Derfor skal du selvfølgelig lægge mærke til: 

 • Funktioner 
 • Design 
 • Holdbarhed 
 • Vandtæt eller ej? 

Fordi disse fitness armbånd varierer meget i størrelse og design, kan du godt risikere at finde en, der har de funktioner, du leder efter, men som ikke har det design, du ønsker. Der skal dog nok være et produkt til dig, præcis fordi markedet er så stort. Det kræver bare, at du tager dig den rette tid til at lede efter dit nye fitness armbånd. 

Fitness armbånd test
Bedøm denne artikel
0