Kødhakker test

0
Shares
Diverse,

Kødhakker test

En kødhakker er en meget praktisk og brugbar køkkenmaskine, der kan hjælpe dig til at lave en masse spændende middagsretter.

Kenwood MG510 kødhakker

1.102 kr.

1.599 kr.

Den første kødhakker i test er denne elektriske kødhakker fra Kenwood, der har en meget kraftfuld motor og bygning. Motoren kører på 1600 watt og har dermed en stor styrke, der kan hakke rigtig mange forskellige typer kød. Og måske endda grøntsager, hvis man på en nem og praktisk måde vil lave grønlangkål til jul eller nytår for eksempel. Kenwood kødhakkeren er bygget i en metalbase, der er støbt hel og derfor en meget robust kødhakker. Den kan klare lidt af hvert.

Lav lækre kødretter med en kødhakker

Med en stærk og kraftig maskine fra Kenwood, kan du nemt lave diverse retter med både kød og grøntsager. Der er mulighed for at hakke mange forskellige former og typer; alt lige fra hakkebøffer til pølser til en god frikadellefars. Du kan selv vælge, hvilken type fars du vil lave. Du kan med de smarte hulskiver styre, hvor grov eller fin farsen skal være. Der er 3 typer til Kenwood kødhakkeren. 

Til Kenwood kødhakkeren hører der også andet smart tilbehør som en hakkeskærm, så du ikke skal tænke på at gøre et stort svineri rent. Den har en størrelse 8, så der er god afskærmning fra arbejdet. Det er medium størrelse, hvilket er rigtig fint. Man får en pølselavertilbehør og kebbelavertilbehør med til denne Kenwood kødhakker. Der medfølger en stoppepind i aluminium til at presse kødet igennem kødhakkeren. Og så er der en bakke til at samle kødfarsen op med, der følger med maskinen. Det er stor fordel, når det kommer til rengøringen efterfølgende.

Rigtig god pris for maskinen

Kenwood kødhakkeren kan hakke op til 2 kg kød i minuttet grundet den stærke motor 1600 watts motor. Derfor er det en god maskine du får, og til det er prisen rigtig god. Den kan fås til kun 1.346,-, hvilket er en meget fin pris for en så kraftig kødhakker. Og for at gøre det rigtig nemt, kan den blive sendt direkte hjem til dig med én dags levering. Så kan det jo ikke være lettere. For Kenwood kødhakkeren vejer 5,32 kg og kan derfor være en smule besværlig at skulle fragte selv. 

Brugervenlige og praktiske indstillinger

Vælger du Kenwood kødhakker får du en god maskine, der er praktisk og robust bygget med gode muligheder for at hakke store mængder kød. Den er ligetil at bruge med nogle smarte indstillinger. Den kan sættes på on eller off eller på en reverseringsfunktion, som er en god måde at hakke på. Med Kenwood kødhakker får du:

 • En robust maskine
 • Hurtig hakning
 • Smart tilbehør
 • En god fars
 • God pris

Alt i alt får du en god kødhakker med Kenwood-maskinen. Skridsikker, stærk og nem at bruge – det man behøver i en kødhakker.

Philips Daily Collection Kødhakker

Philips Daily Collection Kødhakker er en lidt mindre model, som dog stadig har en meget stærk motor. Det gør, at den kan flyttes rundt i køkkenet uden problemer. De større kødhakkere kan være besværlige at manøvrere, så her kan den let stilles væk. Philips Daily Collection kødhakker har endda et håndtag, så det er gjort så nemt som muligt. Så er der frigjort bordplads.

Stærke evner inden for kødhakning

Selvom Philips Daily Collection kødhakker er nem at manøvrere, er det ikke den eneste gode egenskab ved maskinen. Den elektriske kødhakker fra Philips hakker nemt og uden problemer store mængder kød – faktisk op til 1,7 kg kød i minuttet. Philips Daily Collection kødhakker har en motor, der kører på 1600 watt. Og det er en stor styrke, når det kommer til elektriske kødhakkere.

Philips Daily Collection kødhakker er en robust maskine. Den er bygget med specielle metalkoblinger, der gør den utrolig holdbar. Og det er værd at kigge efter i en elektrisk kødhakker!

Smart rensetilbehør

Som en super praktisk ting hører der værktøj til at rense Philips Daily Collection kødhakker ved køb. Du behøver ikke at finde de mærkelige køkkendimser, der kan nå ind i det fjerneste hjørne. For grejet passer til at rense den, hvilket halverer rengøringstiden!

Du behøver med rensetilbehøret til Philips Daily Collection kødhakker ikke stå og rense hulskiverne helt manuelt. Det kan nemlig være en omstændig proces. Faktisk kræver det ikke mere af dig, end at du klikker på en knap og giver delene en tur under vandhanden – og måske med kogende vand.

Øvrigt tilbehør

Til Philips Daily Collection kødhakker får du I øvrigt også andet smart tilbehør. Du får faktisk hele 2 horn til at lave pølser med. Det er en stor fordel, da du så selv kan vælge, hvilken størrelse pølserne skal have. Det er ikke alle elektriske kødhakkere, der kommer med forskellige størrelser pølsehorn. Det er altså endnu et plus i bogen til Philips Daily Collection kødhakker. 

Der følger med Philips Daily Collection kødhakker to hakkeplader. Så undgår du at svine mere end højst nødvendigt. Du påsætter hakkepladen direkte på kødhakkeren, så farsen lander på den. Rigtig praktisk!

Fordele

Philips Daily Collection kødhakker er en af de lidt mindre, men stadig stærke og robuste maskiner, der holder længe i den almindelige husholdning. Du kan nemt stille den væk, hvis der er brug for bordpladsen. Det er en god ting, da mange andre elektriske kødhakkere kan være tunge og noget nær umulige at flytte. 2 hakkeplader er man også heldig at få med i købet til kun 617,-, som er i den billige ende for elektriske kødhakkere.

 • En stærk elektrisk kødhakker 
 • Smart rensetilbehør
 • Nem at flytte
 • 2 hakkeplader og pølsehorn

Gastroback 41408 kødhakker Pro M.

1.399 kr.

1.642,99 kr.

En elektrisk kødhakker skal gerne være holdbar og I god stærk kvalitet. Det får du med Gastroback 41408 kødhakker Pro M., der laves af det gode tyske mærke inden for køkkenmaskiner: Gastroback. Og Gastroback 41408 kødhakker Pro M. lever I den grad op til navn. Denne elektriske kødhakker er nemlig en af de aller kraftigste kødhakkere, der findes. Den har nemlig en elektrisk motor med op til 2.000 watt, hvilket er en meget stor styrke!

Anvendelsesmuligheder

En anden stor fordel ved Gastroback 41408 kødhakker Pro M. er, at denne elektriske kødhakker kan bruges til alverdens typer kødhakning. Den er både god til den private husholdning, men også til det professionelle køkken. Det skyldes den utroligt stærke motor og gode kvalitet. Kødhakkeren kan lave fars i forskellige størrelser, da der medfølger 3 forskellige størrelse hulskiver.

Gastroback 41408 kødhakker Pro M. kan bruges til at lave de typiske retter man forbinder med en kødhakker; nemlig pølser. Du kan også hakke store mængder grøntsagsfars i Gastroback 41408 kødhakker Pro M, hvis du vil gøre noget lidt anderledes for eksempel.

Gode funktioner

Nogle rigtig gode funktioner ved Gastroback 41408 kødhakker Pro M er blandt andet den kniv, kødhakkeren er udstyret med. Den er nemlig af højeste kvalitet med hele 4 blade til at hakke kødet til en masse. Og det er noget af det, du vil få brug for i en kødhakker. 

Derudover får du et smart kontrolpanel i kødhakkeren, hvor du betjener kødhakkeren. Rengøringen af Gastroback 41408 kødhakker Pro M. er nem, hvilket er rart efter et stort stykke hakkearbejde. 

Diverse fordele ved Gastroback 41408 kødhakker Pro M.

Selve maskinen er lavet i aluminium, hvilket tilfører den yderligere levetid. Samtidig er alt tilbehøret i rustfrit stål, så du skal ikke bekymre dig om at komme vand på tilbehøret. Også en ting, der gør det endnu nemmere at rengøre. Gastroback 41408 kødhakker Pro M. er super brugervenlig i sit design, hvilket gør den nem at bruge og gå til. Også er prisen lige nu kun 1.399,-, hvilket er billigt for den elektriske kødhakker du får til gengæld!

Du får:

 • En af de stærkeste kødhakkere på markedet
 • Brugervenligt kontrolpanel
 • Kvalitetsprodukt fra anderkendt mærke
Kødhakker test
Bedøm denne artikel
0