Kreatin test

0
Shares
Diverse,

Kreatin test

Du bruger kreatin til at vedligeholde din krop, da det får den til at restituere hurtigere. Derfor bruges det af alle former for sportsfolk, som gerne vil passe på deres krop.

Kreatin monohydrat

Kreatin monohydrat er den mest almindelige form for kreatinpulver, som du kan indtage. Man indtager det, fordi det kan være svært at indtage nok kreatin gennem kosten. Hvis du spiser meget fisk eller kød, kan det være, at du får nok kreatin men ofte kan du med fordel stadigvæk tilføje mere af dette kreatin.

Derfor er dette produkt så godt

Det er et af markedets bedste produkter, fordi det er næsten 100% rent. De skriver på deres hjemmeside, at mange produkter kan have op til 5% urenheder og derfor er dette produkt langt bedre. 

Det er utroligt let for din krop at optage, så hvis du mangler kreativ, kan du let få det. Det kan blandes i alle former for drikke. Det er mest almindeligt, at man bare blander det med vand eller putter det ned i sin smoothe eller proteinshake. At det er så let at blande gør, at der ikke er nogle undskyldninger for ikke at benytte det.

Det er vigtigt, at når du tager dette produkt, så skal du også sørge for at drikke mere vand. Det er især vigtigt, inden du går i seng, så din krop har nok væske. Ellers oplever nogle at vågne op med en smule hovedpine, men det betyder bare, du skal drikke mere væske, når du indtager kreatin. Det gælder ikke kun for dette produkt men alle lignende produkter.

Hvem er dette produkt for?

Det er for alle, som gerne vil tilføje mere kreatin sin kost. Det er faktisk de fleste mennesker, som vil nyde gavn af det. Især hvis du dyrker ekstrem sport, vil du få meget ud af det, fordi din krop ikke producerer nok kreatin til, at du kan restituere ordentligt. 

Det er her at øget kreatin hjælper dig. Så hvis du spiller fodbold, styrketræning og andre hårde sportsgrene, hvor du presser dig selv. Især sportsgrene hvor der hele tiden er eksplosion over flere gange. Hvis du tænker på en fodboldkamp, så går du hele tiden fra nul til hundrede. Du står stille, du lunter og pludselig skal du sprinte efter en bold. Det betyder, at fodbold kan være hårdt for din krop og det er en god idé at indtage kreatin.

Det hjælper også personer, som bare ikke får nok kreatin i deres hverdag. Det er forskelligt fra undersøgelse til undersøgelse, hvor mange mennesker det omhandler. Nogle siger, at det er alle. Hvis du gerne vil vide om det er dig, er det en god idé at tale med din læge. Dog er kreatin udskadeligt at spise så længe du følger brugsanvisningen, så du kan sagtens indtage det og mærke efter, hvordan du har det.

Bodylab Kreatin kapsle

Det er ikke alle, som bryder som om at indtage kreatin som pulver. Heldigvis kan du købe det som kapsler i stedet for. De er lette at indtage, da du bare drikker dem med noget vand og også gerne nogle kulhydrater. Det kan dog være noget så simpelt som en banan.

De er lavet på den måde, at du indtager op til seks kapsler om dagen, da det svarer til 3 gram. Det smarte er her, at du let kan sætte din dosis op eller ned, alt efter hvad du har brug for. På den måde er det ret let at dosere, hvor meget kreatin du spiser.

Hvornår skal du indtage kapsler i stedet?

Det er hverken rigtigt eller forkert at spise kapsler fremfor at drikke kreatin-pulver. Når vi har det med i denne kreatin test er det, fordi du har muligheden for at gøre netop det, som passer dig bedst. Vores guide fortæller dig dine muligheder og så kan du gøre det, som er lettest for dig.

For der er intet galt med at indtage kapsler i stedet for. Mange kan ikke lide at sluge kapsler og her er pulver bedre. Andre kan ikke lide smagen af pulveret og her er kapsler bedre. Så der er udelukkende tale om en smagssag.

Dette produkt er helt rent, så om du indtager det eller kreatin-pulver er underordnet. For mange er det lettere at spise kapsler, fordi du kan tage med dem i løbet af din dag. Det kan være en større udfordring med pulver. Dog er der mange, som spiser det sammen med deres proteinpulver. 

Skal jeg spise mere kreatin efter træning?

Som sådan tæller det, hvor meget kreatin du spiser i løbet af en hel dag og ikke lige efter træning. Dog er det godt efter træning, fordi så er du sikker på, at du har nok kreatin i kroppen til at restituere hurtigere.

Men da din krop gemmer det i et depot, betyder det, at hvis du indtager kreatin hver dag, så er forskellen på at spise kreatin en gang om dagen og lige efter træning ikke særlig stor. Så det er lidt et selvvalg, hvordan du vælger at gøre det. Så det er ikke sådan, at vi kan anbefale det ene eller andet, selvom vi godt ved, at mange gør netop det.

Hvis du vil være på den sikre side, ville vi vælge at indtage det efter træning hver eneste dag. På den måde er du sikker på, at du får 100% glæde af det. Det er klart den bedste løsning og så er der også lige meget, hvem der har ret.

Men om du spiser det som kapsler eller pulver har ingen betydning. Vælg kapsler hvis du ikke gider pulver. Udover det er der ingen regel for, hvad du skal gøre.

Bodylab Kreatin pulver

Dette kreatin product er også virkelig godt. Det er nærmest også 100% rent, eller i hvert fald så tæt på som man må sige. Der er tale om 100% rent mikroniseret kreatin, så det er et helt rent produkt, som giver dig alle de positive effekter, som du gerne vil have af kreatin.

Det kan bl.a. bruges af:

  • Sport (fodbold, håndbold osv.)
  • Cykling (mountainbike, racercykling osv.)
  • Styrkeløft (powerlifting, bodybuilding, alm. styrketræning osv.)

Ja, det er egentlig bare nogle af de årsager, som du kan vælge at indtage det på grund af. Men faktisk kan du gøre listen meget længere, da det nærmest er alle, som kan få gavn af at tage kreatin. 

Men det er især grupper, som dyrker noget med høj intensitet. Derfor er det mere usikkert, hvor godt det virker, hvis du godt kan lide at løbe. Men igen det er ikke sådan, at man kan sige det 100% klart. Generelt er du bedst stillet ved at tage det, da det ikke har nogle bivirkinger, hvis du ikke manglede det.

Hvorfor er dette produkt godt?

Det er især godt, fordi det er så rent. Når du indtager det, ved du, at du kun indtager kreatin og det hele kan din krop bruge. Derfor skal du ikke tænke nærmere over, hvor meget du indtager af det. I hvert fald ikke hvis du følger brugsanvisningen.

Det skal siges, at selv hvis du læser på Netdoktor, så skriver de, at du skal starte med en loading phase og så skal du bagefter gå over i en vedligeholdelsesfase. Dvs. du starter med at tage 10-15 gram kreatin hver dag i syv dage. Herefter nøjes du med at tage ca. 3 gram af produktet. Dette står også på pakken, så du kan bare gøre det, som de skriver. Så er du sikker på, at du ikke gør noget forkert.

Når man har en loading phase med dette produkt, er det fordi, kroppen skal vende sig til kreatin. Når du har gjort det, får din krop ikke længere samme glæde af kreatin, fordi du ikke skal bruge samme mængder. I starten er der en god sandsynlighed for, at du ikke får nok kreatin. Især ikke hvis du dyrker en sportsgren, som er hård for din krop.

Hvor ved jeg, om jeg skal spise kreatin?

En lidt kreatin test, du kan lave, er at tænke over, hvordan du har det dagen efter, at du har styrketrænet, spillet fodbold osv. Hvis du er meget øm, vil du helt sikkert få stor gavn af kreatin.

Betyder det, at du kun skal spise kreatin, hvis du bliver øm? Nej, fordi når du styrketræner, så nedbryder du kroppens muskler, som den så bygger op igen. På den måde bliver du hele tiden stærkere. Men det er klart, at du skal give kroppen tid til at vokse.

Det betyder, at din krop skal have ro og fred. Det betyder masser af søvn og det er også her, at det er en god idé med kreatin. Kreatin erstatter ikke søvn. Men du får det optimale ud af den periode, hvor du restituerer. 

Derfor kan de fleste få gavn af kreatin, men hvis du styrketræner, kan du ligeså godt investere i noget kreatin. Din krop kan helt sikkert bruge det.

Bodyman Creatine Neutral

Dette kreatin-pulver er Bodymans eget produkt. Det er også et virkelig godt produkt, hvor du får masser af kreatin, uden at det koster det store. Du får 500 gram for 109 kr. Eftersom at du kun indtager omkring 3-6 gram om dagen, må det siges at være en virkelig god pris.

Hvis du er på udkig efter et godt produkt til en fair pris, er det helt klart et produkt, du kan overveje. Generelt er kreatin meget billigt. Det er også en af de bedste årsager til, at man ligeså godt kan indtage det. For det er et af de kosttilskud, som forskningen har sagt god for. Med det meste andet er det lidt mere blandet, om det rent faktisk virker. Med kreatin er der ingen tvivl og det er uden nogle bivirkninger.

Er dette produkt bedre?

Når det kommer til kreatin-pulver, er der faktisk ikke den store forskel på, hvad du køber. Hvis du køber kreatin monohydrat, så gør det ikke den store forskel, hvem der laver det. I hvert fald ikke så længe at der er tale om et rent produkt. Der findes desværre produkter der ikke er rene på markedet. Men det burde altid at være oplyst.

Det er en af de største grunde til at købe kreatin-pulver fra Danmark og ikke fra andre lande, fordi i Danmark kan du være helt sikker på, hvad du køber, da myndighederne holder øje med det. Selv i andre EU-lande kan du ikke altid regne med, at myndighederne er alt for gode til at holde øje med det. 

Derfor vi vil altid anbetale, at du anvender vores kreatin test, inden du vælger at købe nogle produkter på markedet. På den måde kan du være sikker på, at du får et produkt, som er 100% rent som du kan drikke uden problemer.

Det er grunden til, at du sagtens kan indtage dette produkt.

Hvorfor vælge dette fremfor andet pulver?

Det skal du gøre, hvis du godt kan lide det. Der er ikke en årsag, som differentierer forskellige typer af kreatin-pulver så længe de alle sammen er monohydrat. Så hvis du har købt det her produkt og du godt kan lide det, så ville vi blive ved med at købe det.

Der er ikke så mange andre grunde til at gøre noget eller ikke gøre noget. For der kommer aldrig til at være kæmpe forskel på de forskellige produkter, når det kommer til kreatin. For det er et simpelt produkt, som gør en kæmpe forskel for din krop.

Vi vil anbefale alle, der dyrker sport, at de kan overveje dettte produkt, for efter nogle uger, vil du opleve, at du føler dig mere frisk, fordi din krop har mulighed for at restituere hurtigt.

Men om du lige vælger dette kreatin produkt eller et andet, har ikke den store betydning. Alle produkter, vi har valgt i denne kreatin test, er gode produkter.

Nutramino +Pro Creatine 500g Kreatin

Dette er endnu et kreatin monohydrat pulver, som også hjælper dig med at præstere bedre for kun 119 kr. Som de skriver på deres hjemmeside, så hjælper det dig, hvis du vil være stærkere, større eller hurtigere.

Det interessante ved kreatin er, at det ikke er kreatin, som får dig til at vokse. Her vil du skulle indtage mere protein. Kreatin får dig til at komme dig hurtigere over en hård træning og dermed kan du træne hårdt igen. Lad os lige kigge på hvordan dette produkt kan hjælpe dig med det.

Hvad gør hurtig restituering? 

Det er lettest at forklare betydningen at hurtig restituering, når det kommer til styrketræning. Men det gør sig også gældende i andre sportsgrene.

I styrketræning bliver du større, fordi du træner dine muskler hårdt. På en måde nedbryder du dem og når de så opbygger sig selv igen, vil de være stærkere. Det er derfor, at du hele tiden øger vægten en lille smule, når du træner. På den måde presser du hele tiden din krop til, at den skal løfte mere og mere. Det betyder, at du bliver stærkere og du får større muskler.

Alt dette handler om kost og søvn. Dvs. du skal have masser af protein og mad generelt. Hvis du ikke indtager nok mad, har dine muskler ikke mulighed for at vokse. Det er et kæmpe problem og derfor skal du altid starte med at få styr på din kost.

Hvis du har styr på din kost, så er det her, at kreatin kommer ind i billedet. Det skyldes, at kreatin sørger for, at din krop skal restituere i kortere tid. Når du styrketræner, har dette kæmpe betydning. Det betyder, at du hurtigere kan løfte tungt igen og dermed vil du hurtigere få større muskler.

Men det betyder sådan set ikke, at du ikke kan blive stor uden kreatin, det vil blot tage længere tid. Kreatin gør det simpelthen bare langt lettere for dig. Det er grunden til, at nærmest alle også vælger at indtage kreatin, for der er ingen bivirkninger ved det, når du tager det i de rette mængder. Det skyldes, at det allerede er noget, som vi får gennem kosten.

Vi får dog ikke altid nok af det, da det kommer gennem kød. F.eks. er der mange veganer og vegaterer som ikke får det go de bør altid supplere med kreatin. Især hvis de styrketræner.

Men det er ikke kun på styrketræning, at det hjælper. Hvis du laver andre motionsformer, som er fysisk hårde, så vil det virke på samme måde.

Anbefaler I dette produkt?

Ja, det er et godt produkt til en god pris. Det minder meget om alle de andre produkter på markedet, så vi kan ikke sige, at det er bedre eller dårligere.

Alt det betyder bare, at hvis du gerne vil have flere produkter fra den webshop, hvor du kan købe det, så vil vi også anbefale dig, at du køber deres kreatin med. Men det er ikke så tit, at kreatin i sig selv afgør, hvor du køber det.

Men det her er et godt rent produkt, så du kan sagtens købe det.

Purepower Kreatin

99,95 kr.

Dette er et andet godt kreatin monohydrat produkt, som vi godt kan anbefale. Det koster 139 kr. for 180 gram, så det er en del dyrere end sine mange konkurrenter. 

Det er dog stadigvæk et fornuftigt produkt, men hvis du vil have et godt billigt produkt, så ville vi vælge en af deres konkurrenter.

Hvornår skal jeg indtage dette produkt?

Der er ikke de store regler for, hvornår dette produkt decideret skal indtages. Det eneste, vi kan sige, er, at det giver dog mening at indtage det lige efter træning. 

Men du kan også fint indtage det hver morgen. Dog vil vi ikke anbefale det, hvis du ikke spiser morgenmad. For det er en god idé at indtage det sammen med nogle kulhydrater. Det er grunden til, at mange bruger pulveret i deres smoothie. Ellers kan du også altid bare drikke det i noget vand.

Hvis du ikke træner hver dag, vil vi anbefale dig, at du spiser dette produkt på samme tidspunkt hver dag, så du ikke glemmer det. Det vigtigste for kroppen er, at du har det i kroppen. Det er ikke sådan, at når du indtager det, så er det forsvundet få timer efter. Så du skal ikke have for meget stress over, hvornår du indtager det.

Hvorfor skal jeg indtage det?

Lige det her produkt skal du indtage, hvis du dyrker meget motion eller styrketræner meget. På den måde har din krop mulighed for at komme sig ovenpå en hård omgang træning. Dermed kan du hurtigere træne igen fremfor at slappe af.

Dette kreatin øger den fysiske præstation. Det er også grunden til, at alle der styrketræner indtager det. Det har ingen bivirkninger og forskningen peger kun på alle de positive aspekter ved det. 

Om du lige vælger dette kreatin produkt, eller et andet er ikke så vigtigt. De kan alle sammen det samme. Nemlig hjælpe dig med at komme hurtigere over din krop. Hvis du kun skulle vælge et kosttilskud, så er kreatin et virkelig godt bud.

Gå efter et kreatin produkt som er monohydrat og som er rent. På den måde ved du, at du får et kvalitetsprodukt.

Opsummering af vores Kreatin test

Vi har i løbet af dette indlæg kommet med masser af grunde til, at kreatin er et godt kosttilskud. Om du indtager det som pulver eller kapsler, gør ingen forskel. Du skal vælge det, som du bedst kan lide. Både kapsler og pulver gør det samme for din krop.

Du skal indtage kreatin, hvis:

  • Du dyrker sport med høj intensitet.
  • Du vil gerne restituere hurtigere.
  • Du vil gerne være stærkere.
  • Du har en mindre skade.
  • Du indtager ikke nok kreatin gennem din kost.

Du kan sagtens indtage kreatin, hvis du opfylder flere af disse punkter. Det er nærmest alle, som burde spise mere kreatin. Da der ikke er nogen bivirkninger, er det ret ufarligt at prøve kræfter med det. Hvis du er vegetar eller veganer, bør du spise mere kreatin. På den måde er du på den sikre side.

Vi håber, at denne kreatin test gør, at du kan træffe et godt valg. 

Kreatin test
Bedøm denne artikel
0