Metaldetektor test

0
Shares
Diverse,

Metaldetektor test

Alt efter, hvad du ønsker at bruge din metaldetektor til findes de meget forskellige prisklasser og kvaliteter. De kommer både i modeller til børn og voksne og til at gå på sø og land og meget mere.

BOUNTY HUNTER DISCOVERY 3300

3.195 kr.

Med Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor får du en rigtig god metaldetektor, der er unik på sin kategorier for målene, der har 11 segmenter. Den giver dig en 3 cifret værdi på de ting, den opfanger. De fleste andre metaldetektorer giver kun er værdi på 2 cifre, så her får du en mere nuanceret forståelse af det stykke metal, den har opfanget. 

Gode egenskaber

Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor har 4 forskellige lydtoner. Det gør at du nemt og hurtigt kan identificere det du søger eller det metaldetektoren har opfanget. Denne metaldetektor er praktisk de fleste typer af terræn, dog ikke vand eller søer. Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor kan tyde mange forskellige objekter. 

Med Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor får du en metaldetektor med høj ydeevne. Den har også en indbygget høj jordbalance. Den høje jordbalance gør, at mineralerne i jorden ikke påvirker identificering af spændende objekter under jorden. Det giver meget større præcision i angivelsen af metalobjekter under jorden, og derfor er Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor god til mange forskellige typer jordunderlag.

Brugerniveau for Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor

Denne metaldetektor er en metaldetektor for begyndere, men med en del flere funktioner end de helt billige. Derfor er prisen også lidt højere, men det er rigtig god kvalitet man får for pengene med Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor. Prisen er på 3.195,-, hvilket er en god pris for en komplet udstyret hobby-metaldetektor. Denne metaldetektor er egnet for voksne og ikke for børn, da den har en avanceret teknik til at angive størrelse og mængde af metal under jorden.

Den kan sammenlignes med langt dyrere og mere professionelle metaldetektorer selvom denne primært er til hobbyplan. Den er nem at bruge, hvis man følger brugsanvisningen, og derfor er den beregnet til voksne. Der er 5 programmer man kan indstille Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor til at følge, hvilket giver rigtig mange forskellige muligheder, når man ønsker at gå på jagt efter metal, guld eller tabte genstande i jorden. 

Hvad får jeg med Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor?

Alt i alt får du en metaldetektor med rigtig mange gode kvaliteter, der kan sammenlignes med metaldetektorer til professionelt brug. Bounty Hunter Discovery 3300 metaldetektor kan søge langt ned under jordens overflade og finde ting, man slet ikke ville have opdaget ellers. Den har nemlig en indikator på 25 cm dybde, hvilket er rigtig for en metaldetektor. 

Oveni får du også en funktion, hvor du kan zappe de objekter eller mål, du ikke er interesseret i at opfange fra. Det er smart, hvis du søger noget bestemt i et specifikt område, eksempelvis en tabt genstand.

Du får:

 • En af de bedst metaldetektorer på hobbyplan
 • Indikator på 25 cm dybde
 • 5 programindstillinger 
 • Manuel jordbalance sensor
 • Værdiangivelse af objektet med 3 cifre

DETEKNIX SCUBA TECTOR

1.495 kr.

I 2017 lancerede Deteknik denne fantastiske metaldetektor, der er i høj kurs. Den er beregnet til at søge efter metal og objekter under vandet, og er derfor god til dykkere. Det er en sjov beskæftigelse, når man er under vandet og undersøge hvilke genstande, man passerer. Det kan også være, at du søger efter en tabt ting. Her er Deteknik Scuba Tector metaldetektor rigtig praktisk til at finde disse tabte sager.

Vigtige specifikationer

Med Deteknik Scuba Tector metaldetektor får du en stærk undervandsgående metaldetektor, som kan forblive vandtæt på helt ned til 60 meters dybde. Det er Deteknik Scuba Tector metaldetektor den eneste i sin klasse, der kan. Så det er en rigtig stor fordel at vælge Deteknik Scuba Tector metaldetektor, hvis du er dykker, da den ikke begrænser dykkedybden ligeså meget som andre undersøiske metaldetektorer.

Men det er faktisk ikke det eneste Deteknik Scuba Tector metaldetektor kan. Den er nemlig også brugbar på land. Det gør den yderst attraktiv, at den er så terrængående. Det er super praktisk, hvis man ønsker at have den med på ferie. Så kan Deteknik Scuba Tector metaldetektor jo faktisk lidt af det hele.

Børnevenlig i brug

Deteknik Scuba Tector metaldetektor er ikke kun beregnet til voksne. Den kan også nemt bruges af børn, så derfor er den en ideel beskæftigelse til sommerferien ved stranden. Børnene kan gå rundt og undersøge objekter i sandet og i vandet. Det kan de gøre uden, at du behøver at bekymre dig om den går i stykker af vandet eller lignende. Så den er rigtig praktisk at have med på ferien eksempelvis.

Med Deteknik Scuba Tector metaldetektor får du en lidt grovere placering af selve de genstande den opfanger, hvilket er perfekt til brug for børn. Men det kan være sjovt at grave i sandet, hvis den pludselig bipper højere og angiver, at her er der metal under jorden eller under vandet.

Rigtig fin pris

I forhold til den kvalitet du får for pengene, er Deteknik Scuba Tector metaldetektor en billig metaldetektor. Det skyldes især at den er terrængående og ikke tager skade af diverse typer landskab, men kan bruges overalt. Samtidig er den rigtig god til dykning og til undervandssøgninger til 60 meters dybde, hvilket er det dybeste i klassen. 

Der medfølger en dansk manual til Deteknik Scuba Tector metaldetektor, så den er nem at gå til uden den store forvirring. Det kan være rigtig godt, hvis man bare gerne vil i gang. Derudover har Deteknik Scuba Tector metaldetektor er genopladeligt batteri, så den nemt er klar til næste dags eventyr!

Prisen for denne herlighed af metaldetektor er 1.495,-, hvilket er en god pris til alt det du får med. Og den kan fås i flere forskellige farver, så der ikke er nogen, der føler sig snydt. 

Du får:

 • Den dybeste undervands metaldetektor på markedet
 • Brugervenlig vejledning og design
 • En god metaldetektor til ferien med børn
 • Genopladeligt batteri

QUEST 20 METALDETEKTOR

2.295 kr.

Med Quest 20 Metaldetektor får du en metaldetektor, der er helt moderne og bruger nogle af den aller nyeste teknologi. Det er super smart, hvis man er nysgerrig på, hvad der gemmer sig under overfladen på jorden. Denne Quest 20 Metaldetektor er beregnet til både at søge efter spændende genstande på både land og i vand. Så der er noget at tage sig til med denne metaldetektor!

Spændende funktioner ved Quest 20 Metaldetektor

Med denne metaldetektor får du en højt ydende detektor, der gør brug af mikroprocessor. Det gør den skarp og præcis i sin opfangning af genstande. Derudover gør den brug af en helt speciel quest software. Så den kan bruges af hele familien. Det kan være en sjov fælles aktivitet at tage på opdagelse i skoven eller ved søen for at undersøge, hvad der gemmer sig nedenunder.

Den kan indkredse placeringen af selve metalobjektet ret så præcist, så man ikke behøvet at grave i evigheder for at finde frem til det. Det sker via et digitalt ID, der hjælper til at mindske området for metalgenstanden. Quest 20 Metaldetektor har en høj hastighed i søgningen. Det gør, at du ikke overser små genstande mellem de større. Derfor kan du finde mange flere ting end du måske ellers ville med en anden metaldetektor. Det gør jagten sjov og spændende!

Hvad får jeg med denne metaldetektor?

Med Quest 20 Metaldetektor får du en yderst terrængående metaldetektor, der kan tåle lidt af hvert. Den tager ikke skade af hverken lidt eller meget regn, hvilket er en stor fordel. Du behøver nemlig ikke at skynde dig inden døre igen, hvis det danske vejr ikke lige arter sig. Quest 20 Metaldetektor har ikke behov for ekstra beskyttelse i tilfælde af regn, da den er regntæt modsat mange andre metaldetektorer.

Quest 20 Metaldetektor kan også bruges under vandet, hvis der er en større vandpyt eller en lille så, du ønsker at undersøge. Den er meget brugervenlig, og er derfor en god metaldetektor til alle typer; voksne, børn, unge og gamle. Du får en letvægts metaldetektor, der kun vejer 1,05 kg. Det gør, at du bliver træt i armene ved en held dags søgning efter metalobjekter. Den er ikke tung at slæbe rundt på, men kan bæres af alle. Quest 20 Metaldetektor er derfor en ideel familieaktivitet. Den kan nemlig så den passer til børn på 7-8 år. 

Hvad koster Quest 20 Metaldetektor?

Prisen er selvfølgelig også en overvejelse, når du skal købe en metaldetektor. Men hvis du vil have god kvalitet og en vis levetid, går pris og kvalitet som oftest hånd i hånd. Det er også en ganske fornuftig pris du skal af med for Quest 20 Metaldetektor; nemlig 2.295,-. Og hvis du tænker over, hvor meget du får for pengene, er det ikke i den dyre ende.

Denne metaldetektor er god til alle aldersgrupper. Den fylder ikke meget i bilen eller i tasken sågar. Quest 20 Metaldetektor kan nemlig foldes sammen og puttes i en taske, så du er klar til dagens vandring i landskabet. Så metaldetektoren er smart til ferien, da den heller ikke fylder for meget i kufferten. På den måde er den super praktisk.

Du får: 

 • Praktisk størrelse og vægt
 • Regntæt metaldetektor
 • Familievenlig aktivitet

 

BOUNTY HUNTER JUNIOR TARGET ID

Med Bounty Hunter Junior Target ID, er det muligt at bruge den, om du har prøvet det før eller det er første gang. Denne metaldetektor har en spændende teknologi med et brugervenligt og børnevenligt display. Den henvender sig primært til børn i sproget og anvendelsesmulighederne. Det er dog en rigtig sjov og eventyrlig beskæftigelse at gå på opdagelse i landskabet og kan give en masse frisk luft og gode historier.

Børnevenlig metaldetektor

Bounty Hunter Junior Target ID er rigtig god til førstegangsbrugeren eller den lidt mere øvede metaljager. På displayet bliver der vist fine smileyer. De fortæller, om den genstand, der er opfanget, er noget værd. For hvis smileyen er god, er det bare i gang med at grave og se hvad der gemmer sig under jorden. Det er en meget pædagogisk måde at vise værdien af de objekter, metaldetektoren opsnapper. 

Hvad betyder smileyerne?

 • En skuffet smiley 
  • Betyder, at det metal, der er fundet, er jernholdigt. Derfor er måske ikke så interessant at grave efter.
 • En tvivlende smiley
  • Betyder, at det er et jernholdigt metal med dårlig evne til at lede eksempelvis strøm.
 • En glad smiley
  • Betyder, at der er opfanget et metal med en høj mulighed og evne til at lede strøm.

Praktiske omstændigheder

Bounty Hunter Junior Target ID er relativt lille, hvilket gør den nem at manøvrere for børn. Størrelsen af en metaldetektor spiller nemlig ind, når der er tale om en metaldetektor for børn. Det er nemlig en ting, der skal bæres rundt med egen krop, hvilket kan blive lidt tungt i længden. Men her får du en metaldetektor på 500 gram, og den er altså designet specifikt til børn helt ned til 5-årsalderen. 

Derfor bliver de voksne hurtigt mere trætte i benene end børnene gør. Den viser med lyd, om det fundne objekt er værd at grave ned efter. Er der en høj bippelyd er det et værdifuldt metal med høj ledeevne, mens der ved en lav biptone ikke er den store spændning i at grave genstanden op. Bounty Hunter Junior Target ID har derfor et rigtig godt system og søgeevner, der kan skelne mellem værdifulde og ikke vigtige objekter.

Prismæssig overvejelse

Hvis du er tvivl om du skal investere i Bounty Hunter Junior Target ID og det er prisen, der gør udfaldet, er Bounty Hunter Junior Target ID klart værd at overveje. For den er ikke særligt dyr i forhold til hvad du får for pengene. Den kan holde til en masse og vejer ikke meget. Børn vil elske at bruge en masse tid på denne sjove aktivitet. Pengene er derfor givet godt ud i sidste ende.

Bounty Hunter Junior Target ID har tilmed også mange af de samme søgefunktioner som metaldetektorer til voksne. Derfor er den særligt attraktiv, da du får rigtig meget kvalitet for pengene. Prisen ligger på 895,- og er meget fornuftig.

Du får med Bounty Hunter Junior Target ID:

 • En børnevenlig metaldetektor
 • Letvægts metaldetektor
 • God til prisen
 • Nem at aflæse fra displayet

TEKNETICS DIGITEK METALDETEKTOR

1.795 kr.

Med Teknetics Digitek Metaldetektor får du en rigtig fin metaldetektor, der har mange gode egenskaber. Den er meget nem at betjene, hvilket er vigtigt, når den er lavet til brug af børn. Og samtidig kan den holde interessen, så dit barn ikke vil vokse fra denne sjove, hyggelige og lærerige aktivitet. Det er en rigtig god måde at lave udendørs aktiviteter, da metaldetektoren ikke kan bruges inden døre. Det er også sjovt at vide, hvad der gemmer sig længere nede i jorden.

En fordelagtig pris for Teknetics Digitek Metaldetektor

Denne metaldetektor koster 1.795,-, hvilket er en helt rimelig pris for de funktioner du får med oveni. Den kan finde meget mere end kun småmønter. Den kan finde ting i mange forskellige størrelser, og har mange af de samme funktioner som metaldetektorer til voksne.

Det er super vigtigt, for at dine teenagere ikke pludselig finder Teknetics Digitek Metaldetektor kedelig at benytte. Så det er altså penge givet godt ud. Interessen kan bibeholdes over mange år, så med Teknetics Digitek Metaldetektor laver du en god investering i dit barns hobby.

Hvilke spændende funktioner får jeg med?

Nogle af de helt særlige ting ved Teknetics Digitek Metaldetektor er, at den som førnævnt kan det som rigtige metaldetektorer til voksne mennesker også kan. Det giver en rigtig god fornemmelse af, hvad der gemmer sig under jorden. Størrelsen er lidt mindre, så den nemt kan manøvreres af børn eller seniorer.

Den kræver ikke lang tid og de store anstrengelser at sætte sig ind i. Det er attraktivt for børn og unge, da det helst skal virke med det samme. Den er derfor meget intuitiv at bruge, hvilket er en vigtig faktor, når det kommer til børn.

Særligt ved Teknetics Digitek Metaldetektor

Det helt særlige ved Teknetics Digitek Metaldetektor udover, at den kan bruges af teenagere oppe i årene, er at den kan finde ting helt ned til 20 cm dybe i jorden. Det er ret langt for en ’børne’ metaldetektor. Den kan bruges bedst på jorden.

Ydeevnen er dog utroligt god ellers, da Teknetics Digitek Metaldetektor kan vise, hvor der er metalelementer, og hvor der ikke er. For den kan også opfange jernholdige metaller, men fortæller, om de er interessante at grave efter eller ej. Det er en rigtig sund hobby at undersøge jorden rundt omkring i landet eller på ferier, så børnene også får brugt deres krop.

Så med Teknetics Digitek Metaldetektor får du fede funktioner som:

 • Søgeevne på 20 cm dybde
 • En teenager venlig metaldetektor
 • En fordelagtig pris
 • God kvalitet

FISHER F11 METALDETEKTOR

1.695 kr.

Med Fisher Metaldetektor får du den første i serien fra Fisher Research Labs. Den meget nem at anvende og er derfor ideel til dig, der gerne vil begynde at søge efter metal i jorden, men ikke rigtig har gjort det før. Den retter sig derfor meget til begyndere og letøvede i at søge efter metal i jorden.

Det gør at Fisher Metaldetektor beskrives som en Easy-to-go detektor, der dog stadig har en ret kompliceret evne til at søge efter metal. Den er helt klar til at tage med i naturen eller det mere by-agtige miljø med det samme, når du har pakket den ud fra kassen.

3 spændende programindstillinger

Ved Fisher Metaldetektor er det muligt at lave forskellige indstillinger. Der er faktisk hele 3 forskellige indstillinger for programmer. De er:

 • Smykker
 • Mønter
 • Relikvier

Det gør Fisher Metaldetektor ekstra spændende at benytte, da du kan søge efter helt specifikke ting i jorden. Du kan selv vælge om du er på jagt efter den helt store skat med værdifulde smykker – det kan også være nogle du selv har tabt et sted eller om du er arkæologen på eventyr i fortiden. 

Det giver en følelse af et bestemt formål, at du kan indstille den til at søge efter det ene eller det andet. Så med Fisher Metaldetektor får du en sjov og anderledes oplevelse af det landskab du måske ellers troede du kendte så godt. Men det hele bliver noget andet, når du lige søger 20-30 cm længere ned under overfladen for at lede efter gemte og måske glemte skatte.

Fede funktioner ved Fisher Metaldetektor

Udover de 3 programmer er Fisher Metaldetektor også speciel idet, den har en identifikationsevne med 9 segmenter. Det er en stor skelnen, der gør din søgning mere præcis. For de 9 segmenter viser om det eksempelvis er affald eller et sjovt fund. De 9 segmenter vises på en meget fin og visuel måde.

Så inden du begynder at grave efter affald, er det godt at du også kender til Notch-funktionen. Den fungerer ved at kunne ekskludere uinteressante metaller. De forskellige kategorier har specifikke betydninger, og du kan derfor nemt identificere om det er noget værdifuldt eller ej.

Det er noget, der typisk ikke ses ved andre metaldetektorer i samme prisklasse som Fisher Metaldetektor, så er her er Fisher Metaldetektor ret unik. Det er nemlig en meget differentieret skelnen mellem forskellige ting, der er muligt. Så prisen på 1.695,- er helt rimelig med de særlige ting, der adskiller Fisher Metaldetektor fra andre metaldetektorer. 

Fordele ved Fisher Metaldetektor

Fisher Metaldetektor har som sagt flere specielle funktioner, der adskiller den fra andre metaldetektorer på markedet. Det gør yderst fordelagtigt til den relativt lave pris. En anden funktion, der også er værd at bemærke, er lyden. Lyden er nemlig også meget intuitivt indrettet, idet den har hele 4 toner. Det giver en meget nuanceret opfattelse af, hvilke typer kategorier og værdien af dem, der er blevet fundet.

Så alt i alt får du for pengene, en metaldetektor, der;

 • Kan differentiere typen af metal
 • Kan kategorisere objektet ret præcist
 • Er rigtig god til prisen
 • Giver et nuanceret billede genstandene

MAKRO MULTI KRUZER

5.495 kr.

Med Makro Multi Kruzer får du en rigtig stærk metaldetektor med mange forskellige muligheder og funktioner. Den er rigtig skarp og er derfor velegnet til den mere professionelle eller den, der dyrker metalsøgning ret ofte. Den kommer med trådløse hovedtelefoner til et helt nyt og opdateringssystem, der foregår online og sikrer dig den nyeste software.

Vigtige specifikationer

Makro Multi Kruzer har navnet multi, fordi den kan opfange ting med en multifrekvens. Du kan helt selv vælge om det skal være:

 • 5 kHz
 • 14 kHz
 • 19 kHz

Det gør, at du kan bruge den i områder, du ønsker at søge efter metal i. Det er en stor fordel, da du ikke behøver at begrænse dig til en bestemt type landskab eller miljø for at finde spændende fund! 

Terrængående på land og i vand

Der er som sagt ikke mange begrænsninger for Makro Multi Kruzer metaldetektor, der fungerer optimalt på landjorden og mindst lige så godt i vand. Den kan holde til ned til 5 meters dybde. Derfor er den også særligt interessant for dykkere, da den er 100 % vandtæt ned til de 5 meter. 

Makro Multi Kruzer kan derfor også anvendes i alt slags vejr, så er der snestorm og har din bedstemor tabt sin fine halskæde i en snedrive, er det bare på med tøjet og ud for at lede. Det kan Makro Multi Kruzer klare uden problemer! Det gode ved Makro Multi Kruzer er samtidigt, at den har stærk dybdegang i forhold til metaldetektorer, der endda er endnu dyrere. Så her får du meget for pengene. Prisen er 5.495,- og er ganske rimelig for det, du får med.

Rigtig god stranddetektor

En helt særlig ting ved Makro Multi Kruzer er, at den fungerer fuldstændig optimalt i et sandet miljø. Og det kan nemlig også ofte være en svaghed ved andre metaldetektorer, at de ikke kan læse objekterne i eksempelvis områder med mineraliserede jordarter eller områder med meget saltvand i jorden. Det kan sommetider have en påvirkning på andre metaldetektorer, men det klarer Makro Multi Kruzer snildt. Den har nemlig et helt specielt program til strandområder, som du kan finde under indstillinger.

Andre interessante funktioner ved Makro Multi Kruzer

Makro Multi Kruzer er udover at være utroligt nem og intuitiv at bruge og aflæse, meget effektiv i selve detektor-delen. Den er bland de bedste metaldetektorer på markedet, hvilket er super godt. Det afhænger selvfølgelig altid af genstanden eller metallets størrelse og jordforholdene, og indstillinger, hvor dybt Makro Multi Kruzer kan søge efter metal.

Derudover har Makro Multi Kruzer en super hurtig hastighed for signalet. Det er en stor fordel, hvis man eksempelvis søger i et bymiljø, hvor der kan ligge meget forskellige metal i jorden efter mange menneskers gang. Det er også muligt at identificere om fundet er metalaffald som dåser, kapsler eller søm eksempelvis.

Makro Multi Kruzer har også den funktion, at den kan identificere jerngenstande. Det kan du slå til eller fra med Iron Audio, hvor støjen øges, hvis der er tale om et jernobjekt. Men du kan også lave Tone Break for ikke at blive forstyrret af støjen fra jerngenstande.

Du får med Makro Multi Kruzer:

 • Nuanceret søgning
 • Vejr- og vandmodstandsdygtig
 • Gode lydfunktioner
 • Stærk skelnen mellem forskellige objekter

NOKTA IMPACT PRO PACK

5.995 kr.

Med Nokta Impact Pro Pack metaldetektor får du en metaldetektor, der næsten er på niveau med dem, som professionelle bruger. Den har mange forskellige funktioner og egner sig hverken til børn eller nybegyndere, da den er bedst til den øvede detektor person. Så hvis du allerede har en lidt mindre avanceret metaldetektor, kan Nokta Impact Pro Pack metaldetektor være et godt bud på en opdatering med flere muligheder og mere avancerede indstillinger.

Hvad kan jeg forvente med Nokta Impact Pro Pack metaldetektor?

Med denne yderst opdaterede og stærke metaldetektor kan du forvente vanvittig stor præcision på placering og dybde af metalobjekter. Samtidigt kan du indstille Nokta Impact Pro Pack metaldetektor til mange forskellige frekvenser alt efter det landskab du færdes i, i øjeblikket. Det er nemlig en såkaldt elite metaldetektor, som henvender sig til dig, der virkelig er på jagt efter den store skat eller det helt vildt vigtige historiske fund.

Teknologien bag Nokta Impact Pro Pack metaldetektor

Denne metaldetektor baserer sig på den aller nyeste teknologi inden for metaldetektorer. Den er udviklet af flere års arbejde blandt ingeniører, så du kan forvente det bedste af det bedste. Den kan opfange og registrere metaller på 3 forskellige frekvenser, som skifter. Det gør, at du nemt kan finde selv de mindste metalobjekter til de helt store genstande.

Softwaren kan kobles til PC og uploades, så du har dine fund gemt og nemt kan finde placeringen igen, hvis du eksempelvis ikke lige har tid til at grave samme dag.

Gode egenskaber 

Nokta Impact Pro Pack metaldetektor har mange gode egenskaber, og kan faktisk alt det som andre metaldetektorer kan. Den kan bare endnu mere. Der er nemlig hele 12 programmer at vælge imellem alt efter, hvilken type søgning du er ude på, hvilken type terræn du er i og hvad du helt specifikt leder efter. Der er en smart bæretaske, hovedtelefoner, regnslag, USB-kabel, brugermanual og meget andet vigtigt med, når du køber Nokta Impact Pro Pack metaldetektor.

Du kan indstille Nokta Impact Pro Pack metaldetektor til at finde både mønter, ædelmetaller, relikvier eller andre spændende metalobjekter. Du kan nemt søge alle steder lige fra våd strand til parker til mark uden at skulle udskifte din søgespole, hvilket gør den nem at bruge. Så til en pris af 7.795,-, der er en del højere en de resterende metaldetektorer, får du en helt fantastisk detektor, der kan hjælpe dig med at finde stort alt i metal.

Med Nokta Impact Pro Pack metaldetektor får du:

 • Nyeste teknologi
 • 3 forskellige frekvenser
 • 12 forskellige søgeprogrammer
 • Terrængående i alt slags vind og vejr
 • En af de bedste metaldetektorer på markedet

Nokta Impact Pro Pack metaldetektor trækker lige hele søgningen efter metal mindst et par niveauer op!

Metaldetektor test
Bedøm denne artikel
0