Miniovn test

1
Shares
Diverse,

Miniovn test

En miniovn er en genial opfindelse. Hvis du ikke har meget plads eller ikke har brug for en almindelig ovn, så er en miniovn vejen frem. De fås i et hav af varianter, så du kan vælge den, der passer perfekt til dig og dit liv.

Day miniovn m. kogeplader

Mange tænker på en standard mikroovn, der kan opvarme mad og ikke meget andet, når man nævner ordet miniovn. Men hvad så når en miniovn har kodeplader, kommer tankerne så ikke mere over på en almindelig køkkenovn end en mikroovn? Det er miniovn testens tur til at gennemgå en miniovn med kogeplader fra Day. 

Produktet kan meget passende kaldes et 2-i-1 produkt. Den er lille, hvilket er smart ved lidt beboelsesplads eller blot et mindre behov. Volumen er 35 liter, temperaturen er naturligvis justerbar, samt den har timer. Kogepladerne på toppen har to forskellige størrelser og kører med forholdsvis 700 watt og 1000 watt. Hvis man vælger at investere i denne lækre miniovn, medfølger der rist og bradepande til ovnen.

Fordele og funktioner ved en miniovn med kogeplade

En miniovn er praktisk. Hvis du er en person som simpelthen bare ikke har behov for en ovn af almindelig størrelse, hvorfor så ikke spare de penge og investere i en miniovn? Miniovn testens Day miniovn m. kogeplader er både en ovn og et komfur i et. Er du for eksempel studerende og bor på et kollegie med fælleskøkken men godt kunne dig at have muligheden for noget madlavning på dit værelse? Så finder du helt klart en effektiv løsning i en miniovn. At en miniovn også kan fås med kogeplader, kan kun være et plus, da det udvider dine muligheder for madlavning. Det er aldrig skidt med flere, og ovenikøbet nyttige, funktioner. 

Day miniovn m. kogeplader har indvendige mål på 36*25*30cm, så det er en miniovn lige til formålet – nemlig lille og nyttig. Desuden har miniovnen fire varmelegemer, fire indstillinger, justerbar temperatur fra 90-230°C, samt den kommer i ét simpelt sort design. Miniovn testen kan altså klart anbefale denne miniovn til de fleste formål for dig, der render med overvejelserne om at skaffe en. 

Prisen ligger på 692 kr., hvis du vælger at købe fra kitchenone.dk. Når man tænker på, hvad en almindelig ovn ville ligge på i prisklasse, så er lige under de 700 kr. ikke meget for en miniovn som har alle de nødvendige funktioner. Denne Day miniovn m. kogeplader har endda mere til med sine to kogeplader.

Opsummering på gennemgang af Day miniovn m. kogeplade

Denne miniovn test af miniovnen med kogeplader fra Day kan konkludere, at en miniovn er en effektiv og smart løsning til personen, eller personerne, med det mindre behov i køkkenet eller blot personer med mindre boplads. Miniovnen her er især ideel på grund af kogepladerne på toppen. Overordnet set får du for sølle 692 kr.:

 • Miniovn med kogeplader i forskellig størrelse
 • Justerbar temperatur
 • Timer
 • Rist og bradepande med i købet
 • Simpelt sort design
 • Let anvendelighed

Hvis du altså er en person som elsker 2-i-1-konceptet, så er denne miniovn fra Day i hvert fald definitionen af en rigtig smart 2-i-1-løsning.

Steba miniovn – KB 27 U.2

797,99 kr.

1.132 kr.

Nu til miniovn testens tredje gennemgang. Dette bliver af en miniovn fra Steba model KB 27 U.2. Miniovnen her er testens mindste miniovn. Miniovnen har en ovnvolume på kun 20 liter, men dette hindrer ikke ovnen i at være yderst praktisk og effektiv. Ovnen har nemlig stadig den forholdsvise almindelige effekt på 1500 watt for miniovne, samt justerbar temperatur mellem 100°C og 230°C. Der er kan desuden vælges imellem fire ovnprogrammer, og så har man mulighed for at benytte timer på op til 60 minutter. Designet på denne miniovn er super simpelt og moderne. Steba miniovnen er udført i stål med et hvidlakeret kabinet og front i sort glas.

Nymoderne miniovn med varmluft-funktion som en almindelig ovn

I denne miniovn test gennemgår vi lige nu miniovnen fra Steba model KB 27 U.2. Denne miniovn er yderst praktisk i og med, at den intet fylder. Den har kun et ovnrum på 20 liter, hvilket er det mindste ovnrum, vi har gennemgået indtil videre. Af konkrete mål har miniovnen her et ovnrum på 22*30*31cm. Ovnens udvendige mål er 28*43*36cm. Miniovnen er, som ordet hentyder til, virkelig mini, men den har også kun en vægt på syv kilo. Denne miniovn er desuden opført i et yderst moderne og simpelt design, som desuden også er Non-Stick materiale. Non-Stick gør det nemmere at rengøre ovnen. Udover varmluft-funktion som nok er den mest benyttede på en almindelig ovn, har denne miniovn også adskillige andre programmer. Af andre programmer har Steba miniovnen:

 • Grill
 • Overvarme
 • Undervarme
 • Over-/undervarme

Det vil altså sige, at de mest hyppige funktioner brugt på en almindelig størrelse ovn altså er til rådighed på en lille og praktisk miniovn. Hvis du vælger at investere i denne miniovn model KB 27 U.2 fra Steba, får du emaljeret bageplade, forkromet rist og et drejespyd med i købet. Dette er alt sammen udstyr til ovnen som sikrer, at du altid kan lave din ynglings mad – nok blot i mindre portioner ad gangen. 

Fordelagtig miniovn for pengene

Miniovn testens Steba miniovn KB 27 U.2 er ikke blot ekstra mini, effektiv og praktisk, men den ligger også til en fordelagtig pris. Miniovnen kan fås til helt ned til 799 kr. Dette er ikke en bondegård for mange mennesker, når det handler om at skaffe et produkt som vil være en klar fordel og forbedring i deres hverdag. Har man ikke et større behov end for en miniovn med en almindelig ovns mest brugte funktioner, så kan en miniovn altså klart anbefales. Med denne miniovn fra Steba får du:

 • Mange funktioner for pengene
 • Nymoderne og simpelt design
 • Ekstra lille miniovn med ovnvolumen på 20 liter
 • Stadig samme effekt på 1500 watt som andre miniovne
 • Justerbar temperatur fra 100-230°C
 • Timer på op til 60 minutter
 • Medfølgende bageplade, rist og drejespyd

Det kan altså sagtens betale sig at investere i en smart miniovn. De kan det samme som almindelige ovne blot begrænset til de funktioner, der er brugt mest. Miniovnen har her desuden fået rigtig mange gode anmeldelser fra forbrugere, der ligger meget vægt på, at ovnen bestemt kan som lovet og er en lækker hjælp i hverdagen.

TRISTAR OV-1443, 35 ltr. Miniovn med kogeplader

1.195 kr.

Nu til miniovn testens fjerde og sidste gennemgang – nemlig en miniovn fra TRISTAR model OV-1443. Denne miniovn er især ideel til camping og dermed det lille køkken eller en lille familie med begrænset plads. I modsætning til eksempelvis miniovnen fra sidste gennemgang, så har denne miniovn fra TRISTAR et ovnrum på 35 liter og så endda med to kogeplader på toppen. De to kogeplader kan køre på henholdsvis 1000 watt og 600 watt. Miniovnen kan dog alt i alt køre på 3100 watt. Desuden har ovnen rustfri varmelegemer til såvel over- som undervarme, og der vil ved køb medfølge grillplade, bageplade og håndtag til ovnen.

Miniovn med kogeplader – smart og innovativt

Miniovn testens TRISTAR OV-1443, 35 ltr. Miniovn med kogeplader er på alle måder en rigtig smart og effektiv miniovn. Ikke nok med at den 2-i-1- kombination, hvor miniovn og komfur kombineres, så kræver ovnen meget begrænset plads og kan det samme som en almindelig køkkenovn. De mest basale funktioner fra en almindelig størrelse køkkenovn, er denne miniovn designet til at kunne køre med. Det gør det altså muligt for dig stadig at lave din ynglings mad – blot i mindre portioner. En miniovn er selvfølgelig lille, og målene på denne fra TRISTAR er i millimeter: 560*423*315. Miniovnen har de forventede små ydermål.

Den har justerbar temperatur, dobbelt glaslåge, strømindikator og anti-glid-fødder. Den sidstnævnte anti-glid-fødder er, som ordet hentyder til, en funktion som sikrer at ovnen står fast på den overflade den placeres på, så man ikke risikerer skrid, eller at ovnen simpelthen falder ned fra en overflade og går i stykker. Ikke nok med at en miniovn leverer en almindelig køkkenovns standard funktioner, så er den selvfølgelig også lille og praktisk, men denne miniovn fra TRISTAR vejer altså også kun 10,5 kilo. Så det er lige før, at miniovnen ikke engang behøver at have en fast placering – man kan simpelthen tage den med hvor som helst og benytte den, så længe man kan få strøm til den.

Opsummering af TRISTAR OV-1443, 35 ltr. Miniovn med kogeplader

Miniovn testens fjerde gennemgang er af en miniovn fra TRISTAR med kogeplader, og det er fair at konkludere, at denne miniovn også ville være en god investering for dig, der synes at kunne nøjes med en miniovn og dets innovative løsning. Denne miniovn fra TRISTAR er især innovativ, da den kombinerer ovn og komfur med de to kogeplader på toppen. Prisen for denne miniovn fra TRISTAR ligger på 1.395 kr., og er altså dermed den dyreste miniovn i denne miniovn test. For prisen får du:

 • 35 liter stor miniovn med kogeplader på 600 watt og 1000 watt
 • Rustfri varmelegemer
 • Over- og undervarme
 • Justerbar temperatur
 • Anti-glid-fødder
 • Ved køb medfølger grillplade, bageplade og håndtag

Det kan altså endnu engang konstateres, at en miniovn er en genial opfindelse. Når en miniovn så har kogeplader, gør det den blot endnu mere effektiv, da det giver flere mulighed ved samme koncept – nemlig småt og praktisk.

Miniovn test
Bedøm denne artikel
0