Muskelstimulator test

0
Shares
Diverse,

Muskelstimulator test

En muskelstimulator kan give dig styrke i et givet område, uden at du skal træne hårdt for det. Det bruges især, når du gerne vil træne dine mavemuskler og til genoptræning.

Beurer EM21 Muskelstimulator

Denne muskelstimulator har 15 trin, som du kan gå gennem med styrke og den koster 241 kr. Du bruger den ved, at du sætter den på maven og så stimulerer den din mave ved hjælp af små stød. På den måde bliver mavemusklerne aktiveret. På den måde træner du dem, uden at du træner dem i et fitnesscenter.

Hvem er den til?

De bliver ofte brugt af folk, som har fået en skade i deres mavemuskler. Her kan almindelig træning være alt for hårdt og derfor er det en god idé at træne med en muskelstimulator. Med sine 15 programmer kan alle bruge den uanset hvor de er henne, når det kommer til styrke med deres mavemuskler.

Andre benytter den selvfølgelig også, fordi de ikke gider stå nede i et træningscenter og svede for at få store mavemuskler. For dem er det lettere, hvis de bare bruger en muskelstimulator, hvilket også er grunden til, at vi har valgt at lave denne muskelstimulator test.

For vi skal ikke bestemme, om det er en god eller dårlig idé, om du bruger den i stedet for at træne. Meget tyder på at den virker bedre til genopbygning, end den virker til at styrke dine mavemuskler. 

Hvorfor er den god til genopbygning?

Når denne muskelstimulator fra Beurer fungerer så godt, når det kommer til at genopbygge sine mavemuskler, så skyldes det, at man provokerende musklerne. Det er af samme årsag, at du kan få ondt i dine mavemuskler, hvis du griner meget sammen med en god ven. 

Du spænder simpelthen dine mavemuskler og det gør, at du træner den. Men det virker ikke til, at man kan stimulere den nok til, at de også bliver større. Det giver mening, når man tænker på, at træning fungerer ved, at du egentlig nedbryder kroppen og så bygger den sig selv op igen. 

Når det er tilfældet, er det klart, at den ikke kan styrke særlig meget, for når du træner dine mavemuskler, virker det bedst, når der kommer tungt vægt på. F.eks. i store luft som dødløft. Det kan du ikke rigtig stimulere.

Men du kan sagtens træne de muskler, du allerede har. Hvis du strækker en muskel i morgen, gør det vanvittigt ondt, men det betyder ikke, at du ikke længere har dine mavemuskler. Det er grunden til, at du nu kan aktivere dine mavemuskler igen ved at bruge Beurer EM21 muskelstimulator. 

Den fungerer ved, at du sætter den på maven og så vælger du et program. Herefter tænder du for den og så er du i gang.

Beurer EM30 Muskelstimulator

Når det kommer til muskelstimulatorer, så er Beurer de helt førende inden for feltet. Denne model er næsten dobbelt så dyr og koster 404 kr. 

Den har bl.a.:

 • Flot LED display.
 • Fem træningsprogrammer. 
 • Intentisitet fra 0 til 40. 
 • Bæltet kan vaskes. 
 • 2 elektroder.

Mavemuskler uden træning

Pga. de to elektroder som giver din mavemuskler strøm og dermed aktiverer dem, så siger Beurer, at du godt kan træne dine mavemuskler, uden at du gør andet end at tage bæltet på. 

Det fungerer på den måde, at du via deres display vælger det program, som du gerne vil køre igennem. De har i alt fem træningsprogrammer og de tager mellem 22 til 31 minutter. Når du er i gang, kan du vælge en højere intensitet. Den starter på nul og så kan du komme helt op på 40.

Vi anbefaler ikke, at du starter på 40, da det vil være voldsomt at gøre. I stedet kan du tage et program om dagen og så arbejde dig i den rigtige retning. På den måde får du også at se, hvordan det hele virker, uden du kommer til at skade dig selv.

Modsat den anden muskelstimulator så er Beurer EM30 mere for at træne din mave, så du kan få tydelige mavemuskler. Det er svært at vide 100%, om det rent faktisk er en teknologi, som virker. Det virker nok noget henad vejen.

Virker det?

Det er svært at svare 100% på. Men hvor vi skrev, at den anden virkede mest til genoptræning, så er pointen her, at de stimulerer dine muskler så meget, at de ender med at blive trænet.

Når intensiteten er høj nok, kan det måske godt lade sig gøre. Så hvis du altid har drømt at få mavemuskler, men du ikke gider stå nede i dit lokale fitnesscenter, så er det et forsøg værd.

Den har den store fordel, at det betyder, at du kan få trænet, når du er i skole eller på dit kontor. Så selv hvis det stadigvæk kræver selvtræning, så bliver det bare en form for ekstra træning, som du kan gøre.

Dog kan det godt være, at du kommer til at svede, så hvis du træner på kontoret, skal du nok have en træningstrøje med på dit job, eller du kan have en undertrøje på, som du så kan tage af, når du har trænet.

Det er også her, at det bliver rart, at bæltet faktisk kan blive vasket. For når du har kørt de mange programmer igennem, så kommer det til at lugte. 

Vi vil anbefale, at du vasker bæltet efter hver eneste gang, du har brugt det. Det skal bare håndvaskes, så du kan vaske det med noget vand og sæbe. Herefter tørrer du det og så er det så godt som nyt.

Hvis du vil prøve kræfter med at få mavemuskler med en muskelstimulator, så er Beurer EM30 dit bedste bud. Så det er også den, som vi vil vælge som vinder af vores muskelstimulator test. Den er designet på en måde, hvor du uanset hvad kommer til at føle, at du har fået en god træning og dermed har den allerede hjulpet. Folk, der benytter den, er ofte også mere tilbøjelige til at begynde at træne, fordi de kan se deres resultater og gerne vil bygge videre på det.

Beurer EM20 Muskelstimulator

Modsat de to andre er ideen her ikke, at du skal træne dine mavemuskler. Den her giver dig massage til din nakke og skuldre. Den er god, hvis du ofte oplever nakke- og skuldersmerter. Den koster kun 192 kr.

Den får blodet til at bevæge sig rundt i hele din krop. Når du får massage, er det vigtigt, at du husker at drikke en masse vand. Det er især vigtigt, hvis du får massage, fordi du havde nakkesmerter, for her kan du have låst en nerve fast, som kommer fri ved massage. Så man siger, at man skal huske at drikke vand.

Masser af funktioner

Det er en meget simpel maskine, da Beurer EM20 er lavet til at blive sat på din nakke og skuldre. Men alligevel kan den følgende:

 • Autosluk.
 • 15 trin til styrke.
 • Du kan skifte batteri i den.
 • Selvklæbende gelfilm-sæt inkluderet
 • Vejer kun 45 gram.

Du skal bruge gel for at sætte den fast. Herefter sender den små stød ud der, hvor den er sat fast. På den måde får du en god massage, uden at du skal ud og få en tid hos en massør hver dag. Det sparer du mange penge på.

Hvis du har ondt i nakken hver dag eller ofte, vil vi anbefale, at du benytter denne.

Sådan undgår du ondt i nakken

Vi sidder meget ned og kigger ind i vores computer og mobil, så det er umuligt at undgå ikke at få ondt i nakken. Så du kan kun gøre noget for at forebygge det og behandle det, når uheldet ude.

Hver dag skal du holde pauser, når du arbejder. I nogle af disse pauser er det en god idé, hvis du laver nogle nakkeøvelser. Det er også en god idé at lave nakkeøvelser hver aften eller hver morgen. Gør det til en del af dine rutine.

Både før og efter at uheldet er ude, kan du også benytte Beurer EM20 Muskelstimulator til at give dig selv massage. Det gode ved massage er også, at du kommer til at mærke, hvor du har ondt henne. Så kan du lave nakkeøvelser, som rammer det sted, hvor du har størst smerte.

Opsummering af denne muskelstimulator test 

Du kan både få muskelstimulatorer, som træner din mavemuskler og give din nakke massage. Det gik vi i gennem i dette indlæg:

 • Træn dine mavemuskler. For og i mod.
 • Genopbyg dine mavemuskler efter skade.
 • Forskellig intensivitet når det kommer til både massage og mavemuskeløvelser.
 • Styrk din nakke.
 • Få nakkemassage for at undgå smerte.

Disse muskelstimulatorer er især gode, når du gerne vil genopbygge dine mavemuskler, eller hvis du har ondt i nakken. Men de kan nok også godt virke til at træne dine mavemuskler, hvis du følger den rette brugsanvisning. 

Vi håber, du fik hjælp af vores muskelstimulator test guide. Den giver dig nogle muligheder for, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil have vaskebræt, men ikke gider bruge tiden på at få det.

Muskelstimulator test
Bedøm denne artikel
0