Paninigrill test

0
Shares
Diverse,

Paninigrill test

En paninigrill kan bruges til alt lige fra at grille kød eller grøntsager til at varme en sandwich med dit yndlings fyld i. Læs med i denne paninigrill test, hvor du bliver guidet igennem en række forskellige paninigriller.

Paninigrill/toaster fra Royalty Line

Denne paninigrill er den mest kraftfulde i denne paninigrill test. Med en effekt på 750 Watt er det en af de paninigrill i denne test, som har allermest power. Med 750 Watt varmer den lynhurtigt op til den temperatur, du ønsker. 

Flere farver at vælge imellem

En paninigrill fra Royalty Line fås i flere farver, så du kan vælge den model, der passer bedst ind hjemme hos dig. Den findes i en klassisk sølvfarve, som nok er den mest neutrale. Den passer godt ind i et køkken, hvor den ikke skal tage for meget plads og måske skal gemmes lidt væk, når den ikke er i brug.

Den fås også i en mere sprælsk, postkasserød farve, som lyser op i dit køkken, og giver det kant. Den røde farve passer godt hjemme hos dig, som elsker farver og som synes, at tingene gerne må stikke lidt ud og få opmærksomhed. 

Smart design

Uanset om du er mest til den sølvfarvede eller den røde paninigrill, så får du en grill, med et smart design. Paninigrillens låg har flotte riller, og på låget lyser også en lampe, som indikerer, hvornår din mad er klar. Desuden er paninigrillen udstyret med et praktisk håndtag, som gør, at du sikkert kan åbne paninigrillen uden at brænde dine hænder. Den måler 25 x 16 centimeter, hvilket betyder, at den passer godt ind på et almindeligt køkkenbord.

Paninigrillen fra Royalty Line har et klassisk design, som:

 • Fås i både sølvfarvet og rød
  • Har indkationslys, som fortæller dig, hvornår din mad er færdig
  • Har et praktisk håndtag

Giv din mad varme fra begge sider

Med en paninigrill fra Royalty Line vil du opleve, at madlavning får en helt ny betydning. Uanset om du vil stege en bøf eller varme en sandwich, så får din mad varme fra begge sider i denne paninigrill. Varmen fra begge sider betyder, at din mad bliver hurtigere tilberedt, end hvis du for eksempel havde stegt det på panden. Med varme fra både top og bunden går madlavningen cirka dobbelt så hurtigt. Desuden får du en endnu sprødere skorpe og en blødere midte i for eksempel en toast, som varmes fra begge sider. 

Denne paninigrill er altså det perfekte værktøj, hvis du gerne vil gøre madlavningen hurtigere og mere simpel. Du kan vælge alt fra kød og grøntsager til brød eller bøffer og enten grille eller varme det i denne paninigrill. 

Varme fra begge sider gør madlavningen:

 • Hurtigere
  • Mere effektiv
  • Sprød uden på og blød inden i

Coop paninigrill

199,95 kr.

Den næste paninigrill i denne test er fra Coop. Den er lavet i børstet stål, hvilket betyder, at den fremstår flot og klassisk. Med denne paninigrill er der både mulighed for at have den stående fremme på køkkenbordet, eller tage den med hen på spisebordet for at grille aftensmaden direkte imens, I spiser. Denne grill kan nemlig stå på alle typer af underlag, fordi dens fod er lavet i et materiale, som ikke bliver varmt. Samtidig har den en integreret drypbakke, hvor saft eller fedt fra maden bliver opsamlet. 

Det kan være en hyggelig ide at tage paninigrillen fra Coop med hen på aftensmadsbordet og så lade alle i familien designe deres egen toast, som bliver grillet direkte på paninigrillen efter tur. 

Justerbar temperatur

Paninigrillen fra Coop har lige som andre paninigriller i denne test justerbar temperatur. Det er rigtig smart, hvis du selv gerne vil kunne styre hvor meget varme, din mad skal udsættes for. Der kan være stor forskel på hvilken temperatur, du vælger, hvis du skal stege et par hakkebøffer, i forhold til hvis du blot skal lune en sandwich. Derfor er det både smart og anvendeligt med den justerbare temperatur. Den justerbare temperatur betyder også, at du får paninigrillen brugt til flere forskellige ting, fordi mulighederne, for hvad den kan bruges til, varierer så meget. 

Vælg en paninigrill med justerbar temperatur hvis:

 • Du gerne vil bruge din paninigrill til mere end blot at varme en sandwich
  • Du vil kunne skrue højt op for varmen
  • Du sætter pris på en sprød og knasende overflade

God til prisen

Coop paninigrill er en rigtig god paninigrill til prisen. Den koster kun 169 kroner, hvis du er medlem af Coop. Det gør den til den billigste paninigrill i denne test. Selvom denne paninigrill ligger i den billige ende, har den mange af de fordele, som dyrere paninigriller har. Den har for eksempel en non-stick belægning, som gør at fedtrester eller smeltet ost ikke brænder fast. Det vil du opleve som en dejlig hjælp, når du skal i gang med at rengøre din paninigrill efter brug. Dog har denne paninigrill ikke udtagelige plader, så du har altså ikke mulighed for at tage pladerne ud af den for at gøre dem rene. Heldigvis er rengøringen ikke det store problem takket være den nonstick belægning, som den har. 

God størrelse gør paninigrillen nem at pakke væk

En anden fordel ved denne paninigrill er, at den har en god størrelse. Det betyder, at den både kan stå fremme på køkkenbordet uden at tage for meget plads, eller nemt kan gemmes væk i en skuffe. Den måler nemlig 11,5 x 29,7 x 34 og den vejer 2,5 kilo, det er altså en af de mindre paninigriller i denne test, hvilket gør, at den er nem at have med at gøre. 

Fordelene ved en paninigrill fra Coop

 • Den koster kun 169 kroner (hvis du er medlem af Coop)
  • Den har nonstick belægning, som gør den nem at gøre ren
  • Den har justerbar temperatur
  • Den har en integreret drypbakke, som opsamler fedt eller saft fra maden 
  • Den har en god størrelse

Royal multi/paninigrill

Her har vi at gøre med en paninigrill af særlig god kvalitet. Denne paninigrill kan bruges til meget mere end blot at varme en sandwich. Den kan grille både kød, fisk eller grøntsager. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan grille. 

Med en paninigrill kan du grille, selvom det er midt om vinteren. Du tager blot din paninigrill frem og sætter stikket i stikkontakten, og så behøver du ikke tænde grillkul op først. Denne paninigrill fra Royal er nem og sikker for dig at bruge året rundt.  

Varmer hurtigt op

Denne paninigrill fra royal har hele 1600 watt, hvilket betyder, at den hurtigt varmer op og kan opnå en meget høj temperatur. Den har en knap hvorpå, du selv kan justere temperaturen, så du kan give din made den varme, som du ønsker.  

Denne grill har riller både øverst og nederst, hvilket er med til at give din mad et flot grill-look og en lækker grillsmag, som hvis du havde grillet på en rigtig kul-grill – bare uden alt besværet. Modsat en kul-grill skal du hverken tænke på optænding eller rengøring af grillen, hvilket gør grill-oplevelsen til noget, som hele familien kan deltage i. 

Robust og holdbar paninigrill

Denne paninigrill er en af de dyreste i denne paningrill test. Den koster 499 kroner, til gengæld får du også, hvad du betaler for. Du får en robust og holdbar paninigrill, som du kan eje i mange år. Den er lavet af rustfrit stål, og det betyder, at den holder godt i længden. Samtidig har den et stilfuldt og klassisk design, som gør, at den passer ind i de fleste køkkener. På paninigrillens forside sidder en knap til justering af temperaturen, ligesom der også her lyser en lampe, når din mad er færdig. 

Køb denne paninigrill hvis du:

 • Går op i kvaliteten frem for pris
  • Gerne vil have et klassisk design
  • Vil grille din mad uden besvær og tidskrævende aktiviteter

Tristar paninigrill

421,99 kr.

Denne paninigrill fra Tristar har mange forskellige funktioner. Det gør den til en paninigrilll for dig, der ønsker at gøre lidt mere med din grill. Til gengæld er det også den dyreste grill i denne paninigrill test, da den koster 549 kroner. Ved at betale lidt ekstra får du til gengæld en paninigrill, som kan en del mere end andre, billigere udgaver. 

Varmer hurtigt op

Denne paninigrill varmer meget hurtigt op, fordi den har hele 2000 watt, det betyder, at din mad kan grilles lynhurtigt, hvis det er det, du ønsker. Du bestemmer selv, hvor hurtigt maden skal grilles og ved hvilken temperatur. Det kan du selv styre ved hjælp af den justerbare temperaturknap. Fordi den varmer så hurtigt op, har du mulighed for at lyngrille flere af sommerens lækre grøntsager eller fisk, som ofte smager godt, hvis det blot får kort tid ved høj varme på hver side. 

Grill mange forskellige typer mad med justerbart låg 

Et stort plus ved denne paninigrill er, at du selv kan justere højden på det øverste låg. Det betyder, at uanset om du vil grille en høj sandwich med meget fyld eller en flad bøf, så kan du justere paninigrillen, så den passer til det, du skal grille. Det er der en række fordele ved. For eksempel kan det nogle gange være et problem i en paninigrill eller en toaster, at du kommer til at presse maden for meget sammen, så den bliver helt fladmast. Det undgår du med en paninigrill fra Tristar, fordi du altid kan tilpasse den til det mad, du laver. 

Et justerbart låg giver dig mulighed for at:

 • Grille mange forskellige typer mad
  • At indstille låget til højden på din sandwich eller bøf
  • Ikke at fladmase din mad inde i grillen

Spar på fedtet med en paninigrill fra Tristar

I denne paninigrill fra Tristar er der et integreret dryppesystem, som sørger for, at fedt fra kød eller andre madvarer bliver frigjort, når du griller det i paninigrillen. På den måde bliver fedtindholdet naturligt reduceret i den mad, du griller. Det er en smart løsning for dig, der gerne vil holde den slanke linje. Fedtet bliver opsamlet i en medfølgende drypbakke, som du blot kan kassere, når du er færdig med at grille. Desuden gør den medfølgende drypbakke det også nemt at gøre resten af grillen ren. Ved et køb af en paninigrill fra Tristar medfølger en skraber, som letter rengøring af grillen yderligere. 

Integreret dryppesystem i paninigrillen fra Tristar sikrer at:

 • Overskydende fedt bliver fjernet fra din mad
  • Rengøringen bliver lettere
  • Det bliver nemmere at grille sundt
  • Du kan reducere fedtindholdet i din mad

Opsummering 

I denne paninigrill test har vi testet forskellige typer af paninigriller. Alle paninigriller i denne test har det til fælles, at du med dem nemt og bekvemt kan skabe din helt egen indendørs grilloplevelse. En grilloplevelse helt uden at det kræver hverken tid, besvær eller brug af kul. Med de paninigriller, vi her har testet, kan du grille, uanset om det er sommer eller vinter. Du kan grille både sandwich, kød eller grøntsager i en paninigrill, hvilket gør den til et meget anvendeligt køkkenredskab. En paninigrill kan spice hverdagens madlavning op og samtidig gøre madlavningen nemmere.   

I denne paninigrill test, har vi test paningriller som:

 • Varierer i pris og kvalitet
  • Har justerbar temperatur
  • Har en non-stick belægning
  • Har drypbakke til opsamling af fedt og saftrester
  • Kan varme hurtigt op
  • Kan reducere fedtindholdet i din mad

Paninigrillerne i denne test varierer lidt i pris. Den billigste koster cirka 150 kroner, og den dyreste koster cirka 550 kroner. Det betyder, at der er noget for enhver pengepung. Uanset hvilken paninigrill, du vælger, er ét i hvert fald sikkert: Ethvert hjem kan bruge en paninigrill, uanset om du blot vil lave dine egne, lækre sandwich, eller om du vil fyre op for den helt store grillmiddag. 

Paninigrill test
Bedøm denne artikel
0