Poseløs støvsuger test

0
Shares
Diverse,

Poseløs støvsuger test

Kender du det, når man står og skal have hele huset støvsuget, men posen er fyldt? En løsning på denne irriterende situation, kan være at købe en poseløs støvsuger. Se med i denne test for at finde din nye poseløse støvsuger.

Nordic Home Culture VAC-001 Poseløs støvsuger

Den første støvsuger, som nævnes i denne poseløse støvsuger test, er Nordic Home Culture støvsugeren. Denne poseløse støvsuger, har naturligvis den fordel, at der ikke skal købes nye poser ind, når der skal støvsuges. Dette betyder, at du aldrig løber tør for poser og ender i en situation, hvor du ikke kan få støvsuget huset. 

Desuden er det også en stor fordel, at støvsugeren er poseløs, da det betyder, at den er mere miljøvenlig end andre støvsugere. Du kommer ikke til at bruge en masse unødige støvsugerposer, som kan være skadelige for miljøet både i produktion og senere affald. 

Nordic Home Culture design 

Udover at være både miljøvenlig og let at bruge, fordi der ikke skal bruges poser, så har Nordic Home Culture støvsuger også en meget flot og moderne design. 

Støvsugeren kommer i en sort farve med både metal og grøn inkorporeret i designet. Det generelle udtryk er enormt moderne både på grund af de stilfulde farver, men også på grund af formen. Støvsugeren har en blød form med afrundede hjørner, hvilket både er flot at se på, samtidig med at du ikke risikerer, at der er nogle skarpe hjørner, som rammer ind i noget og ødelægger det, mens du bruger den. 

En miljøvenlig støvsuger

Det faktum, at Nordic Home Culture er en poseløs støvsuger, er allerede med til at gøre den miljøvenlig. Der er dog flere ting, som betyder noget, når det kommer til, hvorvidt den er helt miljøvenlig eller ej. For eksempel så har støvsugeren et meget lavt energiniveau, hvilket betyder, at den ikke bruger særlig meget strøm. Dens energimærkning er klasse A, hvilket er den mest miljøvenlige klasse, elektronik kan have. 

Med en lav energiklasse A mærkning, så kan du både være sikker på, at den ikke er miljøskadelig, samtidig med at du kan spare nogle penge. Jo lavere energiklassen er, jo mindre strøm bliver der brugt. Dette betyder, at du også får en lavere energiregning, da der ikke er meget strøm, som der skal betales til. 

Generelle specifikationer ved Nordic Home Culture poseløs støvsuger

Der er som sagt flere ting, som gør, at denne poseløse støvsuger kan være en god mulighed, hvis du er på jagt efter en støvsuger uden pose. Nordic Home Culture støvsuger har en række vigtige specifikationer, som du bør kende, når du overvejer dine muligheder:

 • Langt kabel på 5 meter
 • Taskefri og nem at rengøre
 • Lavt energiforbrug
 • Justerbart teleskoprør
 • Let vægt på 6,4 kilo

Der er altså en del essentielle specifikationer, som er med til at gøre Nordic Home Culture til en poseløs støvsuger, der er en god mulighed for dig. Den er let at bruge og det poseløse rum til skidt og snavs, kan hurtigt rengøres efter brug. 

ON poseløs støvsuger

Hvis du gerne vil have en billig men effektiv poseløs støvsuger, så er ON poseløs støvsuger et rigtig godt bud. Den har en støvbeholder, som kan tages af og renses, så der ingen poser skal bruges, når der støvsuges. ON støvsuger har også et lavt energiforbrug, samtidig med at den er let at bruge, når huset skal støvsuges. Det er en smart støvsuger med et flot design, som let kan anvendes derhjemme inden, du får gæster. 

God støvsuger til lav pris

ON støvsuger er en super effektiv poseløs støvsuger, men den ligger også i den billige ende. Du kan få den i en pris ned til 249 kroner, hvilket er meget lavt for en poseløs støvsuger. Det er altså en rigtig god løsning, hvis dit budget er i den lave ende, men du gerne vil have en støvsuger, hvor du får meget for pengene. 

Den lave pris betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten, da denne støvsuger har en række gode specifikationer:

 • Lavt energiniveau
 • Ingen poser
 • Flot design 
 • Lavt lydniveau 
 • Fleksibel og let at bruge

Du får derfor mange gode ting med til en lav pris, hvilket er oplagt, hvis du ikke vil smide for mange penge ind til købet af en ny støvsuger. Det lave prisniveau er derfor en stor fordel ved ON poseløs støvsuger. 

Lavt energiniveau 

Energiniveauet måles på en skala fra G til A, hvor A er det niveau, hvor der forbruges mindst energi. Denne støvsuger har en energimærkning på A, hvilket er en stor fordel, hvis du ønsker at bruge mindre energi. Dette er både en fordel, fordi du gør miljøet en tjeneste ved at vælge produkter, som bruger mindre strøm, samtidig med at du sparer nogle penge på energiregningen. 

De fleste vil derfor mene, at det er en stor fordel at støvsugeren ligger på energiniveau A, da den derfor kan bruges flittigt og ofte uden, du behøver have de store skrupler over energitabet. Det er en god løsning for dig, som gerne vil spare nogle penge og hjælpe miljøet, når du vælger din nye poseløse støvsuger. 

ON poseløs støvsuger er let at anvende

En af de vigtigste ting for mange, når de skal investere i en ny støvsuger, er, at den er let at anvende og komme rundt med. Det er irriterende nok at skulle støvsuge i forvejen, så det hjælper ikke ligefrem, hvis du har med en bøvlet og besværlig støvsuger at gøre. Her er ON poseløs støvsuger et godt eksempel på en støvsuger, som er let at anvende i praksis. Som en ting, er den let at komme rundt med og rengøre, når filtret skal udskiftes. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om rengøringen af filtret, når nu der ikke anvendes poser. Desuden har den også et automatisk ledningsoprul, hvilket gør en ellers besværlig opgave meget let. Du slipper altså for selv at skulle samle ledningen ind og stå og rulle den op, men kan blot trykke på en knap, og så er den opgave klaret. 

Melissa poseløs støvsuger

Melissa poseløs støvsuger er endnu en mulighed, hvis du er på udkig efter en støvsuger uden pose. Med denne støvsuger får du en smart poseløs støvsuger, som er let at fragte rundt på grund af dens praktiske bærehåndtag. Det er en økonomisk støvsuger, fordi du ikke skal bruge penge på poser men blot kan nøjedes med at rengøre støvbeholderen. Desuden, får du en støvsuger med en god hastighed og høj sugeevne, hvilket er essentielt, når du skal vælge støvsuger. 

En økonomisk poseløs støvsuger

Melissa poseløs støvsuger er et meget økonomisk valg, fordi du slipper for at bruge penge på nye poser hele tiden. Der er altså en hel del penge sparet allerede der, samtidig med at du kan få den til en pris ned til 399 kroner. Det altså ikke den billigste poseløse støvsuger, men bestemt heller ikke den dyreste. Der er også en hel del fordele, som ligger til grund for prislejet, der ellers er meget lavt og passer godt til dig, som har et stramt budget. I længden er det uden tvivl en støvsuger, som kan spare dig penge, fordi der ikke skal købes noget ekstra tilbehør.

Melissa poseløs støvsuger er både let og fleksibel 

En Melissa poseløs støvsuger er enormt let at flytte rundt på, fordi den har et meget praktisk bære håndtag. Den er heller ikke alt for stor og fylder med en højde på 25,5 cm, en bredde på 37,5 cm og en længde på 27,5 cm ikke særlig meget. Det gør den enormt let at transportere rundt, hvilket kan være en fordel, hvis du har et stort hus, som skal støvsuges. 

Desuden har Melissa poseløs støvsuger også en støvbeholder, som let kan sættes af og på. Det betyder, at du aldrig for problemer med at fjerne støvbeholderen, så du kan rengøre den, når den er fyldt op. Der er dog plads til 1,5 liter i støvbeholderen, hvilket betyder, at du ikke behøver rengøre den alt for ofte, da der er god plads til skidt og snavs. 

Alt i alt er det en meget fleksibel støvsuger, som er let at rengøre og flytte rundt på, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis du gerne vil have en støvsuger, som gør processen en smule lettere at komme igennem. 

Høj hastighed og sugeevne 

Endnu en fordel ved Melissa poseløs støvsuger er, at den har en både høj hastighed på 1000W og en meget god sugeevne. Dette ligger over niveauet for en normal støvsuger, hvilket betyder, at du får en særligt effektiv støvsuger. Det er en stor fordel, da du på den måde altid kan være sikker på, at der bliver gjort ordentligt og grundigt ren hver gang, du støvsuger hjemmet. 

Derudover, så er det en fast hastighed og sugeevne ved Melissa støvsuger, fordi den ikke mister sugeevne i takt med at posen bliver fyldt op. Dette sker som regel ved de normale støvsugere, hvilket kan være irriterende, hvis du gerne vil udnytte al pladsen i posen og undgå at skifte for meget ud. Her er Melissa støvsuger derfor en rigtig god løsning, da dette ikke er et problem, du kommer til at bøvle med. 

Kärcher VC 3 poseløs støvsuger

1.099 kr.

1.385 kr.

Kärcher poseløs støvsuger er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en støvsuger, som er let at styre og komme rundt med. Den har den samme poseløse løsning, som de førnævnte støvsugere, hvilket igen betyder, at du både kan spare penge og hjælpe miljøet ved at vælge denne model.  Det er en effektiv støvsuger, som du kan komme rundt med i hele huset uden nogle problemer på grund af det lange kabel, som giver dig god mulighed for at komme rundt. Der er altså en del specifikationer ved denne støvsuger, som gør, at den er en af de modeller, vi har valgt at teste. 

Kom vidt omkring med Kärcher VC 3 støvsuger

Med en Kärcher VC 3 poseløs støvsuger, er det enormt let at komme rundt i hele huset, når der skal gøres rent. Den har et kabel på 6 meter, hvilket betyder, at du kan bruge den over store arealer. Det betyder derfor også, at det er et oplagt valg af støvsuger, hvis du har et stort hjem. Du behøver nemlig ikke udskifte stikkontakt hele tiden, fordi dens kabel er for kort. 

Ud over det lange kabel, så er den også let at flytte rundt på, fordi støvsugeren ikke vejer særlig meget. Den har en vægt på 5 kilo, hvilket ligger i den lave ende og gør den meget flytbar. Er du derfor nødt til at skifte stikkontakt, er det ikke noget problem, da du hurtigt og nemt kan flytte støvsugeren med dig. Det er derfor et oplagt valg, hvis du har et stort hus og skal bruge en støvsuger, som kan komme let omkring. 

Konstant sugeevne 

En af de fordele som følger med, når du køber Kärcher VC 3 poseløs støvsuger, er at den har en høj konstant sugeevne. Ligesom ved den tidligere nævnte støvsuger, skal du altså ikke bekymre dig for om, sugeevnen bliver ringere, når støvbeholderen fyldes op. Sugeevnen er konstant og fungerer derfor på samme gode måde hele vejen igennem. Du kan derfor altid være helt sikker på at dit hjem bliver rengjort til perfektion, da støvsugeren ikke efterlader noget snavs tilbage. 

Selvom snavset i støvbeholderen ikke påvirker sugeevnen, så skal den naturligvis tømmes i ny og næ. Dette er heldigvis ikke noget problem med Kärcher VC 3 støvsuger, da du let kan fjerne støvbeholderen og påsætte den igen. Det er altså nemt at tømme den og gøre den rent, så du kan fylde den op på ny. 

Flot og farverigt design 

Kärcher VC 3 poseløs støvsuger adskiller sig en smule fra de ovenstående nævnte støvsugere, da den er en smule anderledes i farve og design. De andre støvsuger har primært farven sort, mens denne model har en frisk gul farve. Det skaber noget nyt og interessant og gør din støvsuger lidt mere spændende at se på. Den gule farve dækker det meste af støvsugeren, mens der også er nogle sorte farver, som spiller ind. 

Day poseløs støvsuger

499.95 kr.

Day poseløs støvsuger er endnu en støvsuger, hvor du slipper for at bruge penge på poser, som skal udskiftes i store mængder. Det er en støvsuger med et smart og moderne udtryk, som er flot at have stående derhjemme. Den har diverse mundstykker, så du kan bruge den på forskellige overflader, samtidig med at der også er justerbar sugeevne. Det er altså en støvsuger, som er enormt fleksibel og meget let kan tilpasses sine omgivelser. 

Brug Day poseløs støvsuger på alle overflader 

En af de mange fordele ved en Day poseløs støvsuger er, at den kan justeres alt efter, hvor du skal bruge den. Der kan være stor forskel på, hvor man skal støvsuge, og hvad de forskellige gulvoverflader kan tåle, og derfor er det vigtigt, at du bruger en støvsuger, som er tilpasset den givne gulvoverflade. Det er intet problem med Day poseløs støvsuger, da den har forskellige mundstykker, så du altid kan udskifte mundstykket, så det passer til det gulv, du står og skal støvsuge. Du kan derfor bruge din Day støvsuger på et hav af forskellige materialer, såsom for eksempel:

 • Træ
 • Tæppe
 • Fliser
 • Laminat 

Det er blot nogle af de materialer, som de forskellige mundstykker kan tilpasses til. Det er super smart, da du ved at udskifte dit mundstykke undgår at ridse eller skade gulvet og altid får det bedst mulige resultat. 

Juster din sugeevne 

Ud over at mundstykkerne på en støvsuger skal passe til gulvmaterialet, så er det også vigtigt, at sugeevnen passer. Der kan være nogle overflader, hvor en alt for kraftig sugeevne, kan blive et problem, fordi du derfor ikke kan køre rundt med støvsugeren. Det er derfor en stor fordel, at Day poseløs støvsuger har en justerbar sugeevne, så du altid kan komme rundt med støvsugeren på de forskellige overflader. 

Det kan for eksempel være, at du har et gulvtæppe med lange tråde, som skal støvsuges. I en sådan situation, kan du ofte risikere, at støvsugeren er meget svær at køre rundt med, fordi den suger sig for hårdt fast. Med Day støvsugeren er dette ikke noget problem, da du blot kan skrue ned for sugeevnen, så den ikke suger lige så hårdt og derfor let kan køres rundt. 

Et elegant og moderne design 

Day poseløs støvsuger har et meget elegant og moderne design med grå og sorte farver. Den ser meget stilet ud, fordi den har en gennemsigtig støvbeholder på toppen, mens resten af kroppen er metallisk grå. Støvsugerøret er sort, hvilket spiller godt sammen med de andre farver på støvsugeren. Det er altså et meget flot design, hvilket betyder, at du ikke behøver være bange for at lade den stå fremme en gang i mellem. 

Hjulene på støvsugeren er dekoreret, som fælge på en bil med et metallisk look, hvilket også er med til at skabe det meget moderne udtryk. Er du derfor til et moderne look, så er Day poseløs støvsuger muligvis den, du bør vælge. 

Poseløs støvsuger test
Bedøm denne artikel
0