Proteinpulver test

0
Shares
Diverse,

Proteinpulver test

Hvis du altid er nede for at styrketræne, men du bare ikke føler, du bliver stærkere, så har du brug for proteinpulver. Det er for alle, som ikke spiser nok protein. Især til dig som træner.

PURE WHEY PROTEINPULVER™

Whey protein som på dansk hedder valleprotein er den mest almindelige form for proteinpulver. Det var dette, som man startede med at sælge, da proteinpulver blev virkelig populært blandt fitnesspersoner.

I mange år var det kun noget for folk, som elskede styrketræning. I dag er det nærmest alle, som indtager en eller anden form for proteinpulver, fordi det er en nem og bekvem måde at få masser af protein til musklerne.

Billigt og effektivt

Dette produkt er billigt, fordi whey proteinpulver er noget af det billigste på markedet på trods af, at det faktisk også er noget af det bedste for dine muskler. Det kommer fra mælk og derfor er det let for kroppen at optage den. 

For at det skal virke mest effektivt, er det bedst, at du indtager det lige efter din træning. Hvis du ikke har spist noget den dag, hvor du træner, kan du også indtage den inden.

Du kan få det her proteinpulver i 15 forskellige smage, så der er noget for alle. Det er alt fra chokolade, karamel til jordbær. Ja, de har nærmest det hele.

Hvis du ønsker proteinpulver uden nogen former for tilsætningsstoffer, så bør du vælge deres neutrale proteinpulver. Alle dem med smage indeholder sukralose, da det er det, som giver det hele smagen.

Hvem kan indtage det?

Det kan alle, som vil øge deres proteindtag. Dog kan du ikke benytte det, hvis du er veganer. Det er vegatarvenligt, så det er en meget lille gruppe, som ikke kan indtage det. Vi vil heller ikke anbefale det, hvis du har mælkeallergi, da det lavet på mælk.

Da det er lavet af køer på græs, er det ingen tvivl om, at der er tale om et kvalitetsprodukt. Så det er det optimale proteinpulver for alle, som går op i deres sundhed og hvad de spiser.

Du kan både blande det med mælk eller vand. Mange tilføjer det til deres smoothie, så de på den måde får en sundere og mere proteinholdig smoothie. Det gør produktet utrolig velegnet til alle, fordi det er til dig, som gerne vil have mere protein, uden at du skal gøre det store for at få det.

Det er bevidst, at det er godt at indtage proteinpulver 15 min. efter, at du er blevet færdig med din træning. Det er grunden til, at vi anbefaler dig, at du spiser denne whey protein, for du kan have pulveret med og blande det med noget vand og så kan du drikke det, mens du er i træningscenteret. For de flestes vedkommende vil vi nok vælge noget proteinpulver med smag, da det ellers kan blive kedeligt.

VALLEPROTEIN KAKAO 3KG

Her er der også tale om valleprotein eller whey protein, som de fleste foretrækker efter træning. Denne model er kun chokolade og vi har den med, fordi det er en af de mest populære smage. 

Det gode ved dette proteinpulver med kakaosmag er, at det kan blandes med det meste. Det har alle de samme sunde egenskaber som andet valleproteinpulver og derfor vil vi anbefale det til de fleste, som gerne vil indtage mere protein.

Sådan kan du indtage det

Ligesom med alt andet proteinpulver kan du blande det med mælk eller vand. Det er her, at denne kakaoblanding er et godt valg, fordi du får lækker kakaosmag, som passer perfekt til både vand og mælk.

Hvis du har travlt og slet ikke har tid til morgenmad, så vil vi anbefale dig, at du ikke springer dette måltid over. I stedet kan du lave en lækker banan og kakao smoothie. Du smider 1-2 bananer i en blender og så tilføjer du mælk. Til sidst tilføjer du dette proteinpulver og så har du en lækker morgenshake. Den er både sund og fyldt med masser af protein. På den måde er du klar til dagen. Det gode er, at der heller ikke er mange kalorier i denne shake. Så hvis du er på slankekur, kan du blande den med skummetmælk. Hvis du vil have noget, som holder dig mæt i lang tid, kan du i stedet bruge letmælk eller måske endda sødmælk. Så er du mæt hele dagen.

Når du har været nede for at træne, kan du også blande den med vand. På den måde kan du hurtigt indtage protein, uden at det bliver for kedeligt. Det smager af kakaomælk, men du behøver ikke at have dårlig samvittighed over at drikke det.

Derfor skal du vælge denne?

Det er en virkelig god proteinpulver for alle, som gerne vil indtage protein, men gerne vil have noget, som smager af kakao. Det er ikke særlig sjovt at drikke neutralt valleprotein, da det kan have smagen af tyndt mælk. For de flestes vedkommende er det lækkert med denne smag af kakao, da det gør, at du har let ved at indtage protein.

Den er især god at vælge, hvis du er vild med kakaomælk. Hvis du blander den med mælk, så behøver den ikke er være usund ligesom med kakaomælk, hvor der er en masse sukker i. Denne her er baseret på sødestofferne sucralose og acesulfamkalium.

Det betyder også, at du ikke skal vælge den, hvis du ikke vil indtage sødemiddel. Her skal du altid gå efter en mere neutral smag. Det skal siges, at hvis du gerne vil have en lækker kakaosmag, så er sødemiddel langt bedre end sukker for dig.

Så vi kan klart anbefale dette proteinpulver til alle, som gerne vil have noget velsmagende. 

Nutramino Protein Creamy Chocolate & Banana 1,8kg

En anden lækker smag når det kommer til whey proteinpulver er denne med chokolade og banan. Som vi nævnte før, så er det en smag, som mange allerede går efter om morgenen. Men der er nogle, som ikke kan lide at spiser bananer, da det er en af de frugter med mest sukker i. 

Her er dette proteinpulver med chokolade og banan et fantastisk valg, fordi du får samme glæde uden en masse frugtsukker. Det gør den især anvendelig efter styrketræning, fordi du kan indtage en shake, som smager på samme måde, som den du også indtager om morgenen.

Hvornår kan man indtage det?

Der er ingen regler for, hvornår du kan indtage det. Du kan spise det til alle dine måltider og som snack. Generelt handler det om, hvor meget protein du gerne vil indtage på en dag. Dette er meget individuelt, fordi det handler om din størrelse og hvad du gerne vil opnå.

Der er mange gode grunde til at indtage proteinpulver og her er denne smag et godt valg for alle, som elsker banan og chokolade.

Hvis du er på slankekur, er protein godt til at føle dig mæt, samtidig med at du måske ikke spiser nok protein til at bevare dine muskler, fordi du cutter drastisk ned på dine kalorier. Her er der altid en god idé at supplere med proteinpulver.

Hvis du styrketræner, bør du indtage proteinpulver og nogle gange er det en god idé at gøre det flere gange om dagen. Vi anbefaler altid, at du indtager det lige efter din træning. Det kan også være en god idé at indtage det inden sammen med nogle kulhydrater. Du kan evt. blande dette med mælk, for så får du en lækker banan og chokolade shake.

Herudover kan du med fordel indtage det, inden du skal sove, så din krop har en masse protein, som den kan arbejde med. Nogle indtager det også om morgenen. Men generelt er det valgfrit, hvornår du spiser det. Hvis vi kun skal anbefale et tidspunkt, bliver det lige efter træning.

Hvad gør dette proteinpulver bedre?

Da dette er en proteinpulver test må vi hellere komme med nogle bud på, hvad vi bedst kan lide. Dette valleprotein er godt for alle, som elsker smagen af banan og chokolade. Hvis du ikke kan lide denne kombination, skal du helt klart vælge noget andet.

For det er ikke særlig svært at finde proteinpulver i mange forskellige smage. Vi har valgt denne, fordi den er et populært valg for mange. Især som en efter træning shake og også som morgenmad. 

For hvis du er på en low carb diet, har du ikke lyst til at kvæle 2-3 bananer. Her kan du i stedet få glæde af denne proteinpulver blanding.

Da der er tale om valleprotein, kan alle undtagen veganer og folk med mælkeallergi indtage det.

Bodyman Casein Chocolate 500g

Det her er den første i vores store proteinpulver test som ikke er whey protein. Casein eller kasein er stadigvæk lavet på mælk. Den store forskel er, at casein proteinpulver er længere tid om at blive nedbrudt.

Det gør, at mange vælger casein proteinpulver, når de skal sove. På den måde har din krop proteinpulver til hele natten, fordi den kan arbejde med det længe.

Dette lækre proteinpulver har smag af kakao, så det er lækket at kunne slutte dagen af med en kakaomælk, uden at det behøvet at være usundt.

Hvad er forskellen på whey og casein proteinpulver?

Den helt store forskel er, at de ikke bruges på samme tid. Selvfølgelig kan du godt indtage whey, lige inden du skal i seng men casein er blot et bedre valg.

På samme måde er whey proteinpulver et bedre valg lige efter din træning. Det bliver optaget hurtigere i kroppen og da du efter træning alligevel skal spise senere, er det ikke meget grund til at indtage casein proteinpulver, fordi inden din krop nedbryder det, har du allerede tænkt dig at spise.

Whey bruger kroppen med det samme, så her kan du får et skud protein til dine muskler, så du får det maksimale ud af din træning.

De fleste anbefaler, at du både indtager casein og whey proteinpulver, fordi du ikke indtager det på samme tidspunkt af dagen. Casein indtager du om aftenen og om morgenen. Hvor whey især indtages sammen med andet mad og efter din træning.

Har man brug for casein proteinpulver?

Det er ikke lige sådan at svare på. Det er klart, at da casein proteinpulver kan hjælpe dine muskler med ikke at nedbryde hele natten, så er det en god idé at indtage det. Men hvis du f.eks. har spist en kæmpe bøf til aftensmad, så har du allerede fået rigeligt med protein og så behøver du det ikke. Det er dog godt, at du kan spise mindre kød og i stedet indtage dette proteinpulver.

Casein kan også være mere anvendeligt for mange om morgenen, fordi det holder dig mæt i længere tid, end hvis du indtager whey proteinpulver. På den måde kan du undvære mad i længere tid, som nogle gange kan være rart i perioder, hvor du har tralvt. Det kan du gøre, uden at du risikerer at miste din muskler, fordi proteiner langsomt bliver brugt i din krop.

Vi kan anbefale dette casein proteinpulver, fordi du let kan få ekstra protein hele natten. Det er især godt, hvis du er vegetar, for når du ikke spiser kød, er det ikke sikkert, at du har nok protein til hele natten. Det skyldes, at bønner osv. fungerer på en anden måde end kød i kroppen.

I en tid hvor flere vælger kødfrie dage, vil vi helt klart anbefale, at du spiser mere proteinpulver som casein, så du er sikker på, at du beholder din muskelmasse. Det gælder, uanset om du laver styrketræning eller cardio.

Hamp proteinpulver Ø Renée Voltaire 400 g

Alle veganer og andre der ikke kan lide de mange mælkeprotein produkter, vil elske dette proteinpulver, som er lavet med hampprotein.

Den er både økologisk og vegansk, som betyder, at alle kan spise den. Det er et kendt mærke, som stammer fra England. Prisen er en del dyrere, end hvis du skal have whey proteinpulver, fordi det er virkelig billigt at lave proteinpulver ud af mælk.

Hvem er dette produkt for?

Det er for alle, som ikke kan tåle eller ønsker at spise proteinpulver baseret på mælk. Udover at indeholde en masse protein, indeholder dette proteinpulver også vitamin e, kalcium, jern, magnesium, fosfor og vitamin B6.

Det gør det til et virkelig godt produkt for alle, som ikke spiser nok proteinpulver og gerne vil have et produkt, som har masser af næring. Det er klart, at whey også indeholder masser af kalcium, men hampprotein er overlegent, når det kommer til næringsstoffer.

Derfor er der mange, som vælger det som et supplement til valleprotein og casein. Det kan både spises af veganeren, men det kan også spises af personen, som gerne vil have mere næring. Det er sjældent, at nogle vælger whey proteinpulver af andre grunde, end de gerne vil indtage mere proteinpulver.

Sådan er det ikke med hampprotein, da mange vælger det, fordi de er proppet med næringsstoffer.

Hvornår skal du bruge det?

Der gælder de samme regler, som når du spiser andre former for proteinpulver. Der er ikke de store regler, da det kommer an på, hvor meget protein du skal indtage på en dag. Hvis du skal indtage meget, er det klart, at det er en god idé at tilføje hampprotein.

Vi vil især anbefale dig, at du overvejer at indtage det lige efter din styrketræning. Hvis du efter din styrketræning vælger at gå med whey proteinpulver, så kan du indtage hampprotein som en del af en balanceret kost. 

Her kan det anbefales, at du indtager hampprotein til din morgenmad. På den måde får du masser af energi og næring med det samme, at dagen starter. Det er en kæmpe fordel at starte dagen med masser af næring.

Det kan også anbefales til alle dine andre måltider, da mange kan spise langt mere af det end valleprotein. Så du kan indtage en smule af det til både frokost og aftensmad. Samtidig med at du sagtens kan indtage det, lige inden du skal i seng.

En kæmpe fordel ved dette produkt er, at det indeholder hele 22 g kostfibre ud af 100 gram proteinpulver. Så det er et godt supplement til alle, som ikke spiser nok kostfibre i deres hverdag.

Da det er lavet til veganer, kan det selvfølgelig blandet i vand. Men hvis du ikke er veganer, kan du også bruge det med mælk. Når de skriver, at det er for veganer, skyldes det, at de kan have svært ved at finde gode produkter på markedet.

Bodylab Vegan Protein Blend (500 g)

Et andet virkelig godt produkt for alle veganerne er Bodylabs proteinpulver, som er lavet specifikt til veganere. Det har en virkelig god pris, fordi det er et produkt, som de selv har lavet.

Den store fordel er, at mange siger, at det har en langt bedre smag end mange af det andet proteinpulver til veganer. 

De har også hamp i men også havre, ris, hamp og ærteprotein. Det hele er med chokoladesmag, som gør den virkelig lækker at drikke. Du kan let tilføje den i alt slags mad. At den er lavet på andet end hamp gør, at der kun er 3 g kostfibre pr. 100 gram. Dog er dette positivt, hvis du allerede spiser masser af kostfibre og du skal indtage proteinpulver flere gange om dagen. Det er godt at spise kostfibre, men hvis du får alt for meget af det, kan det også give en række problemer.

Hvem skal købe dette proteinpulver?

Det skal alle, som gerne vil have et alternativ til de mange whey proteinprodukter. Ligesom med whey så optages dette relativt hurtigt, så det er et fornuftigt produkt at indtage lige efter din træning. 

Hvis du er veganer, er det nærmest et must produkt at købe. Du kan prøve dette og så det andet hampprotein. Med sin lækre chokoladesmag er dette proteinpulver et virkelig populært valg, som vi kan anbefale til nærmest alle. 

Da det er veganer-venligt, kan det spise af alle. Så hvis du ikke får nok protein i din kost, eller du gerne vil have et sundt produkt, så er det et godt valg til dig.

Kan ikke-veganere bruge det?

Det er som om, at navnet på produktet kan skræmme nogen væk. For selvfølgelig kan alle indtage dette produkt. For veganere er det en no brainer, fordi du ikke kan indtage whey proteinpulver.

Men hvis du godt må indtage whey proteinpulver, kan der stadigvæk være gode årsaget til at købe dette produkt. Fordi det kan godt blive lidt hårdt for din krop, hvis du hele tiden skal spise whey proteinpulver, fordi så får du kalcium gange 1000. Det er en god idé at holde lidt igen, så du er sikker på, at du ikke skader din krop.

Hvis du gerne vil indtage masser af protein, vil vi anbefale dig, at du indtager nogle forskellige produkter. Ellers kan du let ende med at spise alt for meget af et bestemt næringsstof. Når det kommer til whey vil det helt klart være kalcium. Med hampprotein vil du let ende med at spise alt for mange kostfibre og det kan gøre dine toiletbesøg interessante, uden at vi behøver komme nærmere ind på, hvad det helt præcis betyder.

Vi kan godt lide dette proteinpulver til veganere, fordi det er en god blanding af forskellige ingredienser, som giver dig masser af protein. Når det er opdelt på flere ingredienser, giver det også en bedre smag, så du kan smage kakaoen. Det indeholder hele 57 g protein ud af 100 g.

Udover du kan blande det med vand, kan du også blande det med andre typer af mælk. F.eks. mandelmælk, rismælk, sojamælk osv.

Opsummering af proteinpulver test

Dog er whey stadigvæk overlegent, hvis du kun interesserer dig for, om det skal optages hurtigt i kroppen. Dog ofte er der en række andre hensyn at tage. Din generelle kost og hvorfor du indtager proteinpulver.

Derfor skal du indtage proteinpulver:

  • Du får skal bruge mere protein.
  • Du vil gerne have større muskler.
  • Du vil ikke miste muskler i din slankekur.
  • Du vil gerne skære ned på kød.
  • Du får ikke nok protein i din almindelige kost.
Proteinpulver test
Bedøm denne artikel
0