Skridttæller test

0
Shares
Diverse,

Skridttæller test

En skridt tæller kan være med til at give dig et mere aktivt liv. Samtidig er en skridttæller i stand til at måle præcis, hvor aktivt dit liv er. Det kan være en fordel, hvis du går meget på dit arbejde eller i hverdagen. 

Omron Walking Style One skridttæller

Den første skridttæller i denne test er den intuitive Omron Walking Style One. Skridttælleren her er en akkurat måler, der er let at indstille, fordi den er udstyret med knapper. Efter indstilling er den let at anvende. Skridttælleren nulstiller blandt andet sig selv ved midnat, sådan at du ikke behøver at nulstille den hver eneste dag. Det er ofte en af de ting, som du kan glemme, så det er bestemt en egenskab, der er værd at tage med. Skridtælling skal helst være noget, der kan foregå på en let og intuitiv måde, hvilket du bestemt får med en Omron Walking Style One skridttæller. 

Forbedre din sundhed med en Omron Walking Style One skridttæller 

En af de vigtigste fordele ved en Omron Walking Style One skridttæller er, at den let kan anvendes af alle og enhver. Derfor får du også en skridttæller, der kan bruges af ældre, yngre og alle midt i mellem. Skridttælleren her kan være med til at forbedre din sundhed, fordi den nøjagtigt kan være med til at måle dine skridt i løbet af dagen. Det er selvfølgelig vigtigt, at en skridttæller er nøjagtig, ellers risikerer du, at du får målt skridt, som du ikke har taget. Det kan give en skævvridning i forhold til, hvor meget du egentlig går. 

Hvor meget vi går i løbet af vores dag kan have store betydning for, hvordan vores fysiske aktivitet ser ud. Skridttælleren her kan være med til at sikre dig et højt aktivitetsniveau, fordi den kan indstilles til at måle dine skridt ved hjælp af længden på dem. Derfor får du altid et nøjagtigt billede på dit aktivitetsniveau. 

Fordelagtig pris 

Omron Walking Style One har også en pris, der er til at overkomme. Skridttælleren koster 249,-, hvilket er i den almindelige prisklasse i forhold til de andre skridttællere i testen her. De 249,- er dog stadig en god pris for en Omron Walking Style One, præcis fordi den kan måle din skridt enormt præcist. Skridttælleren måler desuden også, hvor langt du går, hvilket også kan være sjovt og vigtigt at holde øje med. Selvom Omron Walking Style One ligger i et almindeligt prisleje for skridttællere, så får du altså en skridttæller, der kan alt det, som du ønsker den skal. 

Let at indstille 

Prisen for en Omron Walking Style One skal ses i forhold til det lette design. Det eneste skridttælleren skal vide, før du er i gang, er vægt, højde, hvor lange dine skridt er, og tid. Efter du har indstillet den, er du klar til at gå i gang med at bruge din nye skridttæller. Derfor er Omron Walking Style One også god til personer, der ikke tidligere har været vant til at bruge en skridttæller. Her får du en løsning, der er: 

 • Intuitiv 
 • God pris 
 • Let anvendelig uanset erfaringsniveau 
 • Kan forbedrer din sundhed 

Med en Omron Walking Style One får du en skridttæller uden bøvl. 

Sportsbuddy Veryfit V2 skridttæller

Her har du en skridttæller for de mere krævende sportsaktive. Sportsbuddy Veryfit V2 måler rigtig mange ting, som du kan have brug for at vide, hvis du lever en aktiv livsstil. Skridttælleren her kan dog også være med til at give dig et mere aktivt liv, fordi det holder styr på mange aspekter, der kan have betydning for din sundhed i hverdagen. Sportsbuddy Veryfit V2 er et armbåndsur, der har en skærm, der tillader dig at holde øje med ting såsom temperaturer, klokken og puls. 

Med en Sportsbuddy Veryfit V2 får du en skridttæller, der kan alt, hvad den skal kunne, og meget mere til. 

Skridttæller og armbånd i ét 

Sportsbuddy Veryfit V2 har især en fordel over de andre skridttællere her i testen – det er et armbåndsur. Her kan du nemlig bruge den, præcis som du vil bruge et almindeligt armbåndsur. Fordelen er selvfølgelig, at du ikke glemmer den derhjemme. På den måde er du sikker på, at du altid har din skridttæller på på de dage, hvor det virkelig betyder noget.  

Veryfit V2 er udviklingen af Veryfit V1, og har derfor også fået nye egenskaber, der kan være god til træning. Du kan blandt andet se, hvor lang tid du har trænet, og hvor mange kalorier du har forbrændt. Det er selvfølgelig en fordel, især hvis du ønsker at tabe dig, fordi du kan måle, hvor meget du har forbrændt, imod hvor mange kalorier du har indtaget. Det kan bestemt give dig en fordel til vægttabet. 

Holdbar skridttæller 

Når nu Veryfit V2 sidder på håndleddet, så skulle man tro, at det er mere udsat end de andre skridttællere her i testen. Det er måske også sandt, men det er ikke noget, som Veryfit V2 ikke kan holde til. Skridttælleren her er holdbar, hvilket blandt andet kan ses ved, at armbåndsuret er vandtæt. Derfor holder den også til regn, sved, og hvad ellers du kunne finde på at udsætte den for. Dette er selvfølgelig en fordel, når du skal have skridttælleren på hele dagen, og gør sådan, at du ikke skal gå og være bange for, at skridttælleren går i stykker, mens du har den på. 

Masser af funktioner 

Veryfit V2 ligger i den dyre ende af skridttællere til 599,-. Dette er dog også fordi, at armbåndet her er meget mere end bare en skridttæller. Til den finder du en app, der kan måle ting såsom søvn, skridt, kalorier og puls. Derfor får du altså en skridttæller, der kan meget mere end bare at måle de skridt, som du tager i løbet af dagen. Fordelene er: 

 • Masser af funktioner 
 • Fungerer som et almindeligt ur 
 • Kan bruges til træning og hverdag 

Selvom prisen kan være et minus, så får du altså en skridttæller, der kan meget mere, end de andre her i testen. 

Seagull Skridttæller m. hukommelse

Med en Seagull skridttæller får du en skridttæller til dig med en travl hverdag. Skridttælleren her kan lagre rigtig mange skridt og fungerer næsten automatisk, sådan at du bare skal sørge for at have skridttælleren på dig. Skridttælleren kan bæres der, hvor du helst vil have det, uanset om det er i lommen eller om halsen, sådan at du altid kan få målt de skridt, som du tager. Desuden har den en clips, sådan at den kan sidde omkring buksekanten. Den nulstiller automatisk ved midnat, hvilken er en af grundene til, at den fungerer godt til dig, der ikke lige har tid til at sikre dig, at skridttælleren virker hver eneste gang. Den måler op til 99.999 skridt, samt op til 999,99 kalorier og kilometer. 

Den perfekte skridttæller til børn 

Seagul Skridttæller er god til børn, fordi den kræver så lidt vedligeholdelse, som den gør. Samtidig slukker den for skærmen, når den ikke bruges, og kan derved spare på rigtig meget strøm. På den måde tæller den hele ugen, uanset hvor meget dit barn løber rundt og leger. Med skridttælleren her kan du holde øje med, hvor lang tid dit barn har brugt på at være aktiv, fordi skridttælleren sørger for at holde styr på det. Med en Seagull skridttæller kan du sikre dig, at dine børn er aktive nok, både hvis du måler på skridt og på aktivitetsniveau. 

Når børnene løber rundt og leger, så kan de bare have skridttælleren i lommen, og den sørger selv for at udregne resten. Derfor generer det heller ikke legen, når du beder de små om at huske deres skridttæller. 

Holder til aktivitet 

Igen finder vi en skridttæller, der kan holde til lidt af det hele. Seagull skridttæller er lavet i hårdt plast, sådan at den ikke lige pludseligt falder fra hinanden, når du skal bruge den. Derfor sikrer du også, at du kan have den med på løbeturen, vandreturen eller med ud i haven. Skridttælleren skal nok holde til det. 

Fordelen ved en Seagull Skridttæller er, at du har en skridttæller til børnene, der kan måle deres aktivitet, uden at den bliver offer for den vilde leg. Det er ikke alle skridttællere, der kan modstå stødene fra legepladsen, men det kan denne. 

Næsten den bedste pris 

Seagull Skridttælleren har den anden bedste pris i vores test – 203,-. Det er en del billigere end de første to i testen, og du får derfor enormt meget skridttæller for pengene. En Seagull skridttæller er bestemt lavet til dig, der bare ønsker en skridttæller, der holder. Uanset om det er til børnene eller til dig selv, så får du her en skridttæller til en god pris, der kan holde til den fysiske aktiviteter, som du udsætter den for. Du får måske ikke de unikke egenskaber eller specielle fordele, men du får en skridttæller, der bestemt ikke giver dig noget brok, og som der bare virker, hver gang du skal bruge den. 

Select Skridttæller Pro

Nu er vi nået til testens sidste skridttæller. Her har du bestemt noget at glæde dig til, hvis det du leder efter, er en skridttæller helt uden brok. Med en Select Skridttæller Pro får du en skridttæller, der kan, hvad du har brug for. Skridttælleren står for at tælle dine skridt i løbet af dagen ved hjælp af professionel 3D teknologi. En af fordelene ved denne skridttæller er, at den har op til 30 dages hukommelse. Derfor kan den også fungere i meget lang tid. 

Fordelen er, at du kan begynde at sammenligne dine skridt måned for måned i stedet for uge for uge. Det kan give et bedre overblik over, hvordan dit aktivitetsniveau svinger. På den måde kan du hurtigt beslutte, hvor du skal øge dine skridt i løbet af dagen. 

Skridttæller og ur i samme udstyr

Select Skridttæller Pro har et design, der tager dig tilbage til dagene med personsøgere. Det er dog ikke helt, det den kan. Dog kan den stadig fungerer som ur til dig, der hellere vil have det hele i ét samlet udstyr. Med Select Skridttæller Pro kan du indstille uret, sådan at du hele tiden kan bruge det til at vise klokken. Det er en fordel, hvis du ikke er typen, der går med armbåndsur, fordi du ved, at du altid har din skridttæller på dig alligevel. 

Det kan selvfølgelig også lade sig gøre med Sportsbuddy Veryfit V2 og nogle af de andre skridttællere i testen. Med Select Skridttæller Pro får du dog en diskret skridttæller, der sekundært kan vise klokken, når du har brug for det.   

Bedste pris 

Nu er vi endelig kommet til testens skridttæller med den bedste pris. Select Skridttæller Pro har en pris, der er så lav som 155,-. Det er næsten 50 kr. billigere end den anden billigste i testen, så der er altså penge at hente, hvis du mener Select Skridttæller Pro er den rigtige til dig. Du får alle de samme fordele, men du slipper for at skulle betale de høje priser. 

Select Skridttæller Pro har måske ikke de samme egenskaber, og det er ikke sikkert, at den kan holde til legepladsen, men hvis det du leder efter, er en skridttæller til arbejdet på gangene, så er det den her. Udstyret her kan sagtens holde til hverdagen, og du får derfor en skridttæller, der kan holde i lang tid. Select Skridttæller Pro er til dig, der bare mangler en pålidelig skridttæller. 

Opsummerende 

I testen her har vi testet fire mulige skridttællere til dig, der mangler et pålideligt udstyr til at holde styr på dine skridt. De varierer meget i funktioner, og blandt de fire her finder du derfor skridttællere med fokus på: 

 • Hverdagen 
 • Leg 
 • Den aktive livsstil 
 • Holdbarhed 

Priserne varierer ikke synderligt meget, men de stiger dog, når du ønsker flere funktioner. Det kan være en ide at investere i udstyr, der kan vise dig lidt mere. Uanset hvad, så er en skridttæller det første skridt på vejen mod en sundere livsstil for dig. 

Skridttæller test
Bedøm denne artikel
0