Slow cooker test

0
Shares
Diverse,

Slow cooker test

Har du problemer med at finde tid til at lave aftensmaden til hverdag? Kunne du tænke dig at få hjælp til at lave den, så du har bedre tid? Så skal du have dig en slow cooker! I denne slow cooker test går vi igennem nogle af de bedste på markedet. 

Crockpot 201023 Slowcooker

Der er rigtig mange grunde til at anskaffe sig en slow cooker, men hovedårsagen er helt sikkert, at den kommer til at gøre din hverdag meget nemmere. Det er en af de køkkenmaskiner, som man slet ikke kan leve uden, når man først har haft den. 

Et af de mest kendte mærker, når det kommer til slow cooker, er Crockpot, der laver en hel masse forskellige modeller inden for slow cooker. 

Denne slow cooker er en på 4,5 liter, hvilket er en god størrelse til en familie, der gerne vil i gang med at bruge en slow cooker i hverdagen. 

Gør hverdagen meget nemmere 

Som navnet afslører, så er en slow cooker en køkkenmaskine, der varmer maden op ganske langsomt. Den er lavet så smart, at du slet ikke behøver at være til stede eller røre rundt i slow cookeren. 

Når først, du har sat din mad over, så kan du sagtens efterlade den i timevis, mens den laver din mad færdig. Den varmer maden langsomt, hvilket gør, at du får dejlig mørt kød, når det bliver lavet i en slow cooker. 

Når du kommer hjem fra arbejde, så vil slow cookeren have lavet mad for dig hele dagen, så du blot skal komme hjem og servere maden for din familie – nemmere bliver det simpelthen ikke. 

Kan bruges til alle forskellige slags madlavning

Denne Crockpot slow cooker er virkelig smart, fordi den inderste gryde kan bruges til alle mulige formål. Den kan komme i ovnen, fungerer på komfur (også til induktion), kan komme i køleskabet og fryseren også. Det er altså en utroligt alsidig køkkenmaskine, du får her. 

Den kan i øvrigt også naturligvis bruges som slow cooker, hvilket også er nemt at finde ud af. Maskinen har to forskellige temperaturer, den kan stilles til, og ellers står den bare og passer sig selv. 

Mange forskellige retter med en slow cooker

Der findes en masse lækre retter, du kan lave med en slow cooker. Det kan eksempelvis være pulled pork, osso buco eller mange andre lækre gryderetter, der kan stå og blive lavet hele dagen. 

Låget på denne slow cooker er lavet så smart, at det er gennemsigtigt, så du kan kigge ned i din slow cooker for at se, hvordan det står til med din mad, uden at du behøver at tage låget af. 

Når du bestiller netop denne slow cooker fra Crockpot, får du også en lille opskriftsbog med, så du kan komme i gang med at bruge din nye slow cooker bedst muligt. Det er en virkelig god service, så du stille og roligt og i dit eget tempo kan lære at blive bekendt med mulighederne med en slow cooker. 

Electrolux slow cooker – 7000 Serie

1.299 kr.

Denne Electrolux slow cooker er en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil kunne bruge din slow cooker til at lave mad til flere mennesker på en gang. 

Denne har nemlig et rummeligt indhold på hele 6,8 liter, hvilket ifølge Electrolux selv svarer til, at du kan lave op til 8 portioner med din slow cooker. 

Dette er derfor det oplagte valg til storfamilien, der har brug for at kunne lave store portioner mad nemt og hurtigt med deres slow cooker. 

Det perfekte valg til arrangementer

Denne slow cooker er så stor, at den også sagtens ville kunne bruges til arrangementer, eller hvis du for eksempel har valgt at invitere nogle venner over på middag en aften. 

Det bliver pludselig en mulighed, når du har denne store, rummelige slow cooker, for så behøver du ikke at have så travlt på selve dagen, du skal blot sætte maden over tidligt om morgenen, så den er klar, når du kommer hjem fra arbejde. 

En slow cooker gør det altså pludselig muligt at være social om aftenen på en helt almindelig hverdag, fordi du ikke selv behøver at have tid og overskud til at stå i køkkenet for at lave lækker mad. 

Så åbn en god flaske rødvin, invitér dine bedste venner og lav så middagen klar med din slow cooker hele dagen. 

Masser af indstillinger til alle slags mad 

Denne slow cooker har tre forskellige varmetrin, så det bliver nemt for dig at finde lige præcis det trin, der passer bedst til den ret, du skal til at lave. 

Den er stor, denne slow cooker, og den vil også tage lidt plads i dit køkken. Men den er til gengæld det hele værd, fordi du kan lave så mange portioner mad helt uden problemer og uden at skulle tøve, så den er absolut pladsen værd. 

Slow cookeren kan times, således at du kan ramme det tidspunkt, du gerne vil spise. Hvis slow cookeren bliver færdig, før I er klar til at sætte jer til bords og begynde at spise, så kan den dog indstilles til at holde maden varm, indtil I er klar til at spise. 

Det gør det endnu smartere, for det betyder, at du ikke behøver at have fuldstændig styr på, hvornår I skal spise for at kunne bruge din slow cooker. Du sætter den simpelthen bare over, og så kan den holde maden varm efterfølgende, indtil du er klar til at spise med dine gæster. 

Masser af produkt for pengene 

Denne slow cooker fra Electrolux er lidt til den dyre side, men det har helt sikkert noget med dens størrelse at gøre. 

Derudover har denne slow cooker også et stort, flot display, så det er nemt at foretage alle indstillingerne. 

Det bliver nemt for dig at lave mad i en stresset hverdag, også selvom I er mange, der skal spise mad herfra, så er det ikke noget problem for denne kæmpe store slow cooker fra Electrolux. 

OBH 7976 Saveur Slow Cooker

Denne slow cooker fra OBH er lavet i et virkelig flot og simpelt design, der vil se godt ud også at have stående i dit køkken. Den er holdt i sorte, simple nuancer, med meget få alamenter i aluminium også. 

Den har små fødder at stå på, der gør den nem at placere alle vegne, ligesom den har sine forskellige varmetrin placeret på en rund knap, som du kan dreje på midten af slow cookeren. Det bliver ikke meget nemmere at betjene en slow cooker end dette. 

Perfekt til den almindelige familie 

Modsat Electrolux slow cookeren, som vi så på før i denne slow cooker test, så er denne ikke tilegnet ligeså mange mennesker, og den har en kapacitet på 4,7 liter, hvilket er lidt over 2 liter mindre end den anden. 

Det betyder, at du ikke kan lave ligeså store portioner i denne slow cooker fra OBN, hvorfor den passer bedre til en almindelig familie, der gerne vil gøre hverdagen nemmere med en slow cooker, der kan stå og lave maden helt simpelt, mens familien er på arbejde. 

Kan bruges til både kød og grøntsager

Der er rigtig mange forskellige retter, der smager helt fantastisk, når de har været en tur i en slow cooker. Men hvor mange tror, at det kun gælder for kødretter, så er det ikke helt sandheden. 

Der er også rigtig mange muligheder for at lave grøntsagsretter i en slow cooker, hvis man er vegetar eller simpelthen bare har valgt at tage nogle kødfrie dage i løbet af ugen. 

Mulighederne er rigtig mange, men med denne slow cooker fra OBH følger der også en lille folder med, hvor der er nogle forslag til forskellige retter, der kan laves i slow cookeren, og hvor der naturligvis også er en vejledning med, så du selv kan prøve kræfter med de spændende opskrifter. 

Alle næringsstoffer bliver bevaret


Det smukke ved at bruge en slow cooker til at lave sin mad med, er, at den sørger for at bevare alle de vigtige næringsstoffer, der er i de ingredienser, du putter i. 

Det sker, fordi slow cookeren laver din mad over sådan en lang periode, at maden ikke når at udskille sine næringsstoffer. 

Det er derfor virkelig sundt, hvis du laver din mad med en slow cooker. Der er ikke nogen grund til ikke at gøre det. Det vigtigste er, at du kommer ind i en god rutine om morgenen, så du får smidt din mad i slow cookeren og sætter den over, inden du tager på arbejde. 

Hvis du ender med at komme til at lave maden klar i for god tid, så kan du også med denne slow cooker fra OBH sætte den til at holde maden varm, så du blot kan vente med at spise din mad, til alle i familien er klar til at sætte sig til bords. 

Det sparer rigtig meget god stemning, at I kan tage alting i jeres eget tempo og ikke behøver at bekymre jer over, om maden mister varmen. 

Crockpot slow cooker – 5,7 liter

Vi bliver nødt til at komme med en anden god slow cooker fra Crockpot i denne slow cooker test. Denne er en noget større en af slagsen, og i stedet for at være mere aflang, som de fleste andre slow cooker, så er denne slow cooker højere end den er bred. 

Den har plads til hele 5,7 liter og kan dermed nemt bespise 6-7 voksne mennesker, så igen er den god til den store familie, eller hvis du godt kan lide at invitere venner over til lækker mad lavet i din slow cooker. 

Kan også lave mad hurtigt

Denne slow cooker fra Crockpot kan dog ikke kun lave mad meget langsomt på simreniveau, den er også rigtig god til at lave hurtige hverdagsretter. 

Det gælder blandt andet en lækker risotto på bare 20 minutter, ligesom du nemt og hurtigt kan koge en hel kylling til høns i asparges på bare 30 minutter. 

Denne slow cooker er en del mere avanceret end nogle af de andre modeller, vi har taget med i denne slow cooker test, og det afspejler sig også i prisen. 

Til gengæld får du med denne slow cooker en fantastisk køkkenmaskine, der rent faktisk kan lave en hel masse forskellige slags madretter, fordi den har så mange flere funktioner end mange af de øvrige slow cooker. 

Perfekt til din primære madløsning

Hvis du har behov for at bruge din slow cooker meget, så vil denne slow cooker fra Crockpot være et rigtig godt bud. Fordi den er så alsidig og har så mange forskellige programmer og muligheder for at lave mad både hurtigt og langsomt, så er det en slow cooker, du kan bruge til alle dine måltider. 

Denne slow cooker kan andda bruges til at lave dessert med, så der er ikke nogen grund til, at denne slow cooker ikke kan blive din primære måde at lave mad på. 

Hvis det er formålet med dit køb, så er denne model absolut de ekstra penge værd, og du får en maskine, der kan opfylde alle dine behov og give dig mulighed for at lave den lækreste mad, som alle vil rose dig for. 

Nem at vedligeholde i en travl hverdag

Foruden at være uhyre nem at lave mad med i en travl hverdag, så er denne Crockpot slow cooker også vildt nem at holde ved lige og passe på. 

Indergryden kan nemlig gå direkte i opvaskemaskinen, når du er færdig med at bruge den om aftenen. Så hvis du sætter din opvaskemaskine til at køre natten over, så kan du allerede tage din slow cooker i brug igen næste morgen, så der er mad til aftensmaden samme dag. 

Det bliver altså ikke meget nemmere, og der er en grund til, at så mange er gået væk fra at lave mad på andre måder end med deres slow cooker – den er så alsidig og kan alting. 

Med denne slow cooker fra Crockpot følger der også en rist, en ske og en bog med opskrifter, så du kan lære din nye slow cooker at kende. 

Fritel SC 2090 Slow Cooker 3,3 L

549,95 kr.

Denne slow cooker er den mindste i vores slow cooker test, men den er om muligt også den slow cooker, der har det flotteste design. 

Der er virkelig kælet for detaljerne med denne fine slow cooker fra Fritel. Den fine keramiske krukke er helt sort med et flot mønster i, der er lavet som en tekstur. Alle dele er holdt i flot, poleret sølv, og den står på små fødder med et flot glaslåg også.

Det er med andre ord en virkelig smuk slow cooker, hvor der ikke kun er kælet for den overordnede funktionalitet, men også for detaljerne i udseendet. 

Perfekt til den helt almindelige børnefamilie

Hvis I er en helt almindelig børnefamilie bestående af 4 personer, så vil denne slow cooker være helt perfekt til jer. Den rummer 3,3 liter, hvilket også gør den til den mindste i vores slow cooker test, men det skal du ikke lade dig snyde af, for der er rigelig med plads til at lave mad til en familie bestående af fire mennesker i denne slow cooker. 

Prisen er også i den lave ende af skalaen i vores slow cooker test, og for bare 559 kr. kan denne finde slow cooker finde vej hjem til dit køkken. Det er en virkelig god pris, fordi du får muligheden for at prøve kræfter med en slow cooker uden at skulle investere en formue i den. 

Denne slow cooker fungerer på samme måde som de andre, vi har foreslået her i vores slow cooker test, så du kan roligt give den et forsøg. 

Sundere mad i hverdagen

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men en slow cooker har ikke brug for, at du tilføjer fedstoffer, når du laver mad i den. 

Det betyder også, at maden faktisk ender med at blive sundere, selvom du bruger denne geniale metode at lave mad på, som faktisk også får maden til at smage af mere og bedre. 

Det er nemlig sådan, at alle aromaer og næringsstoffer bevares, når du bruger en slow cooker, og derfor vil du i starten også opleve, at din mad smager meget bedre og af mere, end du er vant til ved helt normale madlavningsmetoder. 

Svært at gå tilbage til almindelig madlavning igen

Efter at have læst denne slow cooker test, er vi sikre på, at du allerede kan se, at det må være svært at gå tilbage til at benytte sig af traditionelle metoder at lave mad på, for der er så mange grunde til, at en slow cooker er meget smartere. 

Denne slow cooker fra Fritel er et rigtig godt sted at starte, så du kan få en fornemmelse for, hvordan du skal bruge en slow cooker. Samtidig har netop denne model hele 10 års garanti, så der er ikke noget at frygte – den skal nok holde i mange år, den er flot og så er prisen meget lav. 

Russell Hobbs slow cooker – 6 liter

Dette bliver den sidste anbefaling i vores slow cooker test for denne omgang, men den er absolut ikke en, du må lade dig selv gå glip af, for den har også rigtig meget at byde på. 

Klassisk design og genial pris

Denne slow cooker fra Russell Hobbs er det bedste fra begge verdener til dig, der gerne vil have en slow cooker til en god pris, men som samtidig også gerne vil have rigtig meget plads i slow cookeren, så du kan lave mad til alle dem, du elsker højt. 

Der er nemlig gode nyheder til dig, for slow cookeren fra Russell Hobbs har nemlig en kapacitet på heel 6 liter, hvilket vil sige, at den godt kan lave mad til hele 8 personer, men samtidig ligger prisen kun omkring 699 kr., hvilket gør den til en af de billige her i vores slow cooker test. 

Men du skal ikke lade dig snyde af den lave pris, for det er stadig en rigtig god og flot slow cooker, du kan få for pengene her. 

Designet er holdt i klassisk aluminium, der får slow cookeren til at se mere eksklusiv ud. Der er to forskellige varmeindstillinger, så du kan prøve kræfter af med at lade din mad simre i timevis. 

Som med flere af de andre her i vores slow cooker test, så har denne fra Russell Hobbs også et glaslåg, som gør det nemt at kigge ned til maden for at se, om den er færdig, uden at behøve at løfte låget. 

Det er en rigtig god idé at lade låget sidde på under madlavningen, for så er du sikker på, at alle næringsstoffer og aromer holder sig nede i slow cookeren og giver ekstra smag til din ret. 

Sådan kommer du bedst i gang med din slow cooker 

Hvordan kommer du så bedst i gang med din nye slow cooker? Uanset om du vælger denne fra Russell Hobbs, eller du vælger en af de andre gode forslag fra vores slow cooker test, så er der nogle ting, der gør sig gældende for dem alle sammen. 

Først og fremmest skal du lære, hvordan en slow cooker fungerer. Det bedste, du kan gøre her, er at købe en kogebog, der er beregnet til at lave mad med en slow cooker. 

Herefter er det klogt bare at prøve sig frem med de retter, du kan finde i kogebogen. Muligvis vil du kunne få en god forståelse for, hvordan en slow cooker virker, og hvordan den varmer de forskellige retter, så du bedre selv kan forstå, hvordan du skal lave dine yndlingsretter med din nye slow cooker. 

Uanset hvad du leder efter i en slow cooker, så har du med denne test fået en masse forskellige bud på forskellige situationer, og hvilken slow cooker passer bedst til dem. 

Vi er sikre på, at du kommer til at blive uendeligt glad for denne ekstra hjælp i hverdagen, så spring endelig ud i at gøre en slow cooker til din bedste ven. 

Slow cooker test
Bedøm denne artikel
0