Sodastream test

0
Shares
Diverse,

Sodastream test

Med en Sodastream kan du lave din helt egen danskvand eller sodavand derhjemme. Har du selv overvejet at købe en Sodastream, som du kan bruge derhjemme, så se med i denne Sodastream test. 

Sodastream sodavandsmaskine – Genesis Mega Pack

548,99 kr.

Med din helt egen Sodastream maskine, skal du aldrig bekymre dig om at få købt sodavand eller danskvand ind, da du kan lave det helt selv hjemmefra. Det kan godt blive lidt kedeligt med almindeligt vand i længden, og derfor kan det gøre en stor forskel at tilføje lidt bobler og smag. Med Soda stream Genesis Mega Pack får du en lækker sodavandsmaskine og tilhørende flasker. Du er altså godt dækket ind, hvis du vælger denne løsning inden for Sodastream. 

Få en sodastream patron med i pakken 

Når du vælger at investere i Genesis Mega Pack, får du allerede en patron med i købet. Det betyder, at du ikke selv skal ud og købe ekstra tilbehør, da patronen allerede er inkluderet. Det er nødvendigt at have en kulsyrepatron, hvis din sodastream maskine skal fungere, og derfor er det super smart, at der er en med i pakken. 

En kulsyrepatron rækker til hele 50-60 liter, og du kan derfor bruge din patron længe, før du behøver udskifte den med en ny. Det kan gøre købet en smule mere overskueligt, at tilbehør som en patron følger med, så du ikke selv skal på jagt efter en. Desuden, er det ikke alle som ved, at den overhovedet skal købes til, så det er klart en fordel, at du ikke skal tænke på det. 

Få Sodastream flasker i forskellige størrelser

Når du køber Genesis Mega Pack Sodastream maskine, så får du også nogle flasker med i pakken. Der er 2 stk. 1 liters flasker, som du kan bruge, når du skal lave en stor portion til hele familien. Der er også 2 stk. 0,5 liters flasker, som kan bruges, hvis du blot skal lave en enkelt portion til dig selv. 

Det er en fordel at flaskerne varierer i størrelser, da du på den måde ikke behøver lave en kæmpe portion hver gang, du blot skal have lidt. Det samme gælder omvendt. Hvis du skal lave en stor portion, så er det dejligt at have nogle større flasker, så du ikke skal lave det af mange omgange. De forskellige flasker gør derfor oplevelsen en smule nemmere, når der skal laves sodavand eller danskvand. 

Flot design på din Sodastream maskine

Hvis du ofte skal bruge din Sodastream maskine, så er det rart, at den kan stå fremme. Med Genesis Mega Pack Sodastream i White Grey, får du en flot Sodastream maskine, som sagtens kan stå fremme på køkkenbordet. Den har en meget neutral og moderne farve, som passer ind i de fleste danske køkkener. Der er derfor ingen grund til at pakke maskinen væk, hver gang den er blevet brugt for blot at skulle finde den frem igen den næste dag. Det elegante design vil uden tvivl kunne passe godt ind i dit køkken. 

Sodastream sodavandsmaskine – Genesis

Med Genesis Sodastream maskine, får du en flot sodavandsmaskine, som altid kan stå fremme på køkkenbordet. Den kan forvandle dit ellers kedelige vand til lækker danskvand med bobler eller lige frem sodavand, hvis du tilføjer smagsvarianter. Desuden er det en langt bedre og mere miljøvenlig løsning, frem for hvis du slæber nye plastikflasker med fra supermarkedet hver dag. Det er derfor en let og effektiv løsning, når du har lyst til lidt mere end bare vand.

Gør en forskel for miljøet med din Sodastream maskine

Med denne Sodastream maskine, kan du være sikker på, at du er med til at gøre en forskel for miljøet. Hvis du er en af de personer, som sætter stor pris på et glas danskvand eller sodavand, så er der stor fordel i at anvende denne Sodastream maskine. Normalvis er du nødt til at købe danskvand og sodavand på flasker, hvilket betyder, at der går enormt meget plastik til dit forbrug. Det er meget skadeligt for miljøet, og derfor kan en Sodastream maskine være med til at sænke dit plastikforbrug uden, at du behøver skære ned på de lækre læskedrikke.

Med Denne Sodastream maskine kan du genanvende dine flasker, når du skaber ny sodavand eller danskvand. Derefter kan du blot hælde dem over i et glas eller lade dem blive i den tilhørende Sodastream flaske. Det er super let, og der bliver sparret enormt meget plastik ved at bruge din Sodastream maskine. Det er derfor en god løsning, hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel for miljøet. 

Sodastream smag i alle afskygninger  

Til Sodastream Genesis kan du tilkøbe en masse forskellige smagsvarianter, så du ikke udelukkende behøver at drikke danskvand. Du kan blandt andet få smage såsom:

 • Cola
 • Lemon
 • Orange
 • Tonic
 • Ginger Ale
 • Passion Fruit Mango 

Dette er blot et fåtal af de mange forskellige smagsvarianter, som kan tilkøbes denne Sodastream maskine. At tilføje en af de mange smagsvarianter kan tage din oplevelse med Sodastream Genesis Titan Silver til et helt nyt niveau. Det er et super lækkert alternativ, hvis du gerne vil prøve noget lidt anderledes end den sædvanlige danskvand. Desuden er det også en god løsning, hvis du har børn derhjemme, som også skal nyde godt af den nye Sodastream maskine. Alle børn er ikke lige glade for danskvand og i stedet for bare at give dem en sodavand, så er Sodastream udgaven af danskvand med tilføjet smag både sundere og mere lækker. 

SodaStream Kulsyremaskine Jet Black/Sølv

399.95 kr.

Med en Sodastream Jet model i Black Silver kan du være sikker på at få dig en Sodastream maskine af god kvalitet. Det er En Sodastream model i den lavere prisklasse, hvilket er en fordel, hvis dit budget er knap så højt. Desuden er det en oplagt maskine for dig, som foretrækker Danskvand med smag, da der kan tilkøbes et hav af forskellige smagsvarianter. Med Sodastream Jet får du også en meget let maskine, som du sagtens kan flytte rundt på uden problemer. Det er altså en oplagt mulighed, hvis du ønsker en Sodastream maskine, som er prisvenlig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Få en Sodastream maskine til en lav pris

Når du skal vælge blandt de mange forskellige Sodastream maskiner på markedet, så betyder prisen selvfølgelig også altid en hel del. Sodastream Jet er en af deres modeller, som ligger i den lave ende af prisskalaen, hvilket betyder, at du ikke skal ud og spendere hele formuen. Det kan være en rigtig stor fordel, hvis du ikke har alt for mange penge at smide efter en ny Sodastream maskine. 

Den lave pris har heldigvis intet med kvaliteten at gøre, da du stadig får en maskine, som kan lave lækkert vand med bobler uden problemer. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at maskinen ikke fungerer godt, når det kommer til at omdanne almindeligt vand til danskvand. 

Prøv nogle forskellige smagsvarianter

Sodastream Jet er en oplagt løsning til dig, som sætter pris på lidt mere end blot danskvand. Hvis du gerne vil have noget smag i din danskvand, er denne maskine klart en vinder. Der er et hav af forskellige smagsvarianter, som kan bruges til Sodastream jet og være med til at gøre din smagsoplevelse det bedre. Her er et par eksempler på sjove og anderledes smagsvarianter, du kan tilkøbe.

 • Jordbær vandmelon 
 • Cloudy lemonade
 • Pink Grapefrugt
 • Ananas Grapefrugt
 • Pære

Der er mange flere varianter, som kan tilkobles med Sodastream Jet, og nogle af dem kan også fås sukkerfri. Du kan derfor let få en dejlig smagsoplevelse med din nye Sodastream Jet uden, at du behøver få en masse sukker og kalorier ned på grund af det. 

Let at flytte rundt på 

I modsætning til flere af de andre Sodastream maskiner, så er Sodastream Jet enormt let og lille. Den vejer kun 1,6 kilo, hvilket er et helt kilo lettere end både Sodastream Genesis og Sodastream Power. Det er derfor oplagt at vælge denne model, hvis du ikke ønsker at have din maskine stående fremme, men gerne vil have muligheden for at flytte rundt på den. Selvom Sodastream Jet også har et nydeligt design, som godt kan tåle at blive vist frem, så er den langt nemmere at flytte rundt på. Ønsker du derfor en Sodastream maskine, som du kan pakke hurtigt væk og frem, så er denne model en god løsning for dig. 

Sodastream sodavandsmaskine – Power – White

1.132 kr.

1.217 kr.

1.599 kr.

Med Sodastream Power White, får du en Sodastream maskine, som kan lidt mere end det normale. Det er en Sodastream maskine, som har flere forskellige funktioner og derfor kan være med til at gøre din boblende vand helt perfekt til dig. På trods af de mange funktioner, så er denne Sodastream maskine let at bruge og kræver ikke mere tid end de andre modeller. Den er særdeles flot i design og ser meget moderne ud. 

Tre forskellige niveauer, som kan tilpasse din danskvand til dig 

Sodastream Power har den fordel, at der er tre forskellige niveauer på, hvor mange bobler du vil lave i din vand. Det laveste niveau er med til at give dig en meget mildt brusende vand. Det mellemste niveau giver dig et let brus i dit vand, som skaber en lækker omgang danskvand. Det stærkeste og sidste niveau giver dig en stærkere brus, så du får mulighed for at få særligt meget brus i din vand eller sodavand. 

De tre niveauer giver dig mulighed for at tilpasse din vand, så den passer perfekt til din smag. Nogle foretrækker det milde brus, mens andre har brug for lidt stærkere brus for at kunne mærke en forskel. Det er en super smart funktion, som gør det let at tilfredsstille hele familien, da alle kan få den mængde brus de hver især foretrækker. Det er derfor en god løsning, hvis du har en større familie, som alle har brug af Sodastream maskinen. 

De forskellige funktioner, som findes hos Sodastream Power er naturligvis også med til at sætte prisen en smule op. Det betyder derfor, at denne maskine hovedsageligt er for dig, som gerne vil bruge lidt ekstra penge på at få en særligt god Sodastream maskine. 

Kom let i gang med din Sodastream Power

Selvom Sodastream Power har en række funktioner, som ikke kan findes hos de andre Sodastream modeller, så er den stadig lige så let at bruge. Det er samme system med flasken, og du behøver derfor ikke lære en helt ny måde at anvende maskinen på. Så længde du har en flaske og patron, så kan maskinen bruges. Der er derfor ingen grund til at holde sig tilbage fra denne model, fordi du frygter, at den måske er for kompliceret at arbejde med. 

Lækkert og minimalistisk design 

Sodastream kom til engang tilbage i 80’erne, hvilket også har været tydeligt i mange af modellernes design. Det er dog ikke tilfældet hos Sodastream Power, da den har et helt nyt og lækkert design, som passer ind i det moderne køkken. Denne model kommer i en lækker hvid farve, som skaber et elegant og minimalistisk udtryk. Det minimalistiske look er noget, som hører til i mange danske hjem, hvilket betyder, at Sodastream Power altid vil passe godt ind. Der er derfor ingen grund til at slæbe den frem og tilbage for at gemme den væk i et skab, da den sagtens kan stå fremme med sit moderne og flotte design. 

Sodastream test
Bedøm denne artikel
0