Stilrene tips til dit badeværelse

0
Shares
Indretning,

Stilrene tips til dit badeværelse

badeværelse

Det er svært at finde hoved og hale i, hvad man absolut skal have på sit badeværelse og hvad man virkelig ikke må misse. Det er så synd, når man har et badeværelse, hvis potentiale ikke bliver udnyttet og det derfor kommer til at se kedeligt eller endda rent ud sagt smagløst ud. Det er derfor vi er her til at give dig nogle hurtige tips til, hvordan du får et fantastisk flot badeværelse, der ville gøre enhver grøn af misundelse.

Få styr på indeklimaet

En af de uheldige konsekvenser af badeværelsets funktion er, at det somme tider kommer til at have en ret så kraftig aroma. Det kan man nemt og hurtigt gøre kål på, hvis man investerer i noget duftfrisker, enten på spray eller suget op gennem pinde og afgivet kontinuerligt herfra. Den anden mulighed er mere stilet, da der ikke kommer en dåse med utallige pangfarver til at pryde lokalet, men en mere subtil træfarve og glasset, som kan vælges alt efter stil.

Hav orden i farvespillet

Det er også overordentligt vigtigt, at man får skabt et smukt farvespil mellem de forskellige komponenter på badeværelset, såsom håndklæder og hylder. Det kan blive for meget, hvis man kun har hvidt med hvidt og det kan give meget mere karakter, hvis man blander lidt grå eller sort inde for at skabe et mere levende rum. Her kan man for eksempel kombinere et ellers hvidt badeværelse med nogle smukke mørkegrå eller blå håndklæder.

Planter giver altid liv

Planter er også en oplagt mulighed at placere på badeværelset, fordi det skaber meget mere liv i et rum, hvor man ikke ellers har særligt meget liv. Det kan for eksempel være et par små kaktusser eller en flot hængeplante fra en godt placeret hylde. Det er ikke ofte, at man ser større planter på badeværelset og de fleste holder sig indenfor de små til mellemstor planter.

Stilrene tips til dit badeværelse
5 (100%) 2 stemmer
0