Termokrus test

0
Shares
Diverse,

Termokrus test

Et termokrus kan være en vigtig hjælp i hverdagen, hvor du ikke har oceaner af tid til at nyde morgenkaffen. Med et termokrus kan du tage kaffen med dig og nyde den varm hele dagen. 

Nescafé Termokrus (https://www.kaffekapslen.dk/termokrus-nescafe-dolce-gusto.html)

Termokrus findes i rigtig mange varianter. Den første, vi har her i testen, er dog lidt en særlig en. Termokruset her er nemlig designet til brug sammen med en Nescafé Dolce Gusto kaffemaskinen. Nescafés Termokrus kan derfor indeholde 350ml væske, hvilket passer perfekt til mængden af det, som du får fra din Dolce Gusto kaffemaskine. 

Selvom rigtig mange har sådan en kaffemaskine i dag, så kan du være en af dem, der ikke har. Det er der intet problem i. Termokruset er nemlig tiltænkt som et almindeligt termokrus og alle egenskaber, der gør, at den passer til den specifikke kaffemaskine, er derfor ekstra egenskaber til et allerede velfungerende termokrus. 

Du får derfor et termokrus, der passer perfekt til alverdens varme drikke, og som der samtidig kan holde på varmen. 

Velkendt system 

Fordelen ved Nescafés termokrus er blandt andet, at systemet er et velkendt et. Her kan du trykke på en knap, hvilket åbner drikke-hullet. Det er let og intuitivt, og du slipper for at spilde kaffe ud over det hele, når du bruger termokruset. Termokruset kommer også med et flot design med et lille Dolce Gusto-logo, der passer fint til termokrusets tiltænkte formål. Termokruset har en lyserød/pink top, men formår samtidig at holde et diskret ydre. 

Med dette termokrus får du derfor et velkendt system, der kan bruges uanset om du sidder på kontoret eller i bilen. Selvom termokruset er designet til at være tilbehør til en Dolce Gusto-kaffemaskine, så kommer vi ikke uden om at nævne den i vores test af termokrus. Koppen har bestemt fortjent en plads, fordi den, samtidig med at have et specifikt formål, kan sikre, at kaffen holder sig varm i mange timer. 

Bedste pris 

Vores termokrus-test ligger hårdt ud med at præsentere det termokrus med den bedste pris. Nescafé Termokrus har en pris på sølle 49,-. Det er virkelig ikke mange penge for et termokrus, der har så mange formål, som dette har. Du får et termokrus, der fungerer og som der kan bruges i mange henseender, uden at du skal være bange for at miste eller tabe det. 

Prisen er bestemt et punkt på dette krus, der har gjort det værd at nævne i vores termokrus-test. Du kan derfor sagtens købe kruset uden at eje en Dolce Gusto-kaffemaskine. Fordelene er: 

 • Diskret, men poppet, design 
 • Gode egenskaber 
 • Specifikt designet til Dolce Gusto-kaffemaskine 
 • God pris 

Med et Nescafé Termokrus er du klar til at tage kaffen direkte fra Dolce Gusto-maskinen i køkkenet og med ud i bilen. Hvis du ikke ejer sådan en maskine, så er du tvunget til selv at hælde kaffen op i kruset. Til en pris på 49,-, er vi sikker på, at det nok skal lykkes. 

Lifeventure – Thermal Mug Termorkrus

Nu er vi i testen kommet til en klassiker inden for termokrus. Hvis det du leder efter, er et termokrus, der bare skal kunne holde kaffen varm, samtidig med at den kan tage imod slag fra arbejdspladsen, så er det formentlig nu, du skal spidse ører. For Lifeventures Thermal Mug er lige præcis dette; et termokrus, der kan stå imod hverdagens strabadser. 

Termokruset har mange fordele som almindeligt termokrus, og er kommet med i testen her, fordi den kan, hvad den skal. Du betaler ikke for noget fint design eller ekstra egenskaber, som du ikke får brugt. Med Thermal Mug betaler du kun for det, du skal bruge. Det er garanteret tiltalende for dig, der efterhånden har været igennem et par termokrus og har måtte indse, at de ikke holder længe adgangen. Det kan være, at Thermal Mug er kruset, der ændrer din mening. 

Termokrus med vandtæt-låg 

Med Thermal Mug får du et termokrus med vandtæt låg. Fordelen er selvfølgelig, at der hverken kommer væske ind eller ud af kruset. Din kaffe holder sig derfor der, hvor den skal holde sig, og du slipper for at skulle drikke tynd kaffe, hvis du bruger kruset ude i regnen. 

Et Thermal Mug er lavet i rustfrit stål, og kan derfor fungere som en kop, du kan tage med dig. Koppen kan især bruges i bilen, da dens størrelse er designet til at passe i de fleste kopholdere. Det er derfor et glimrende termokrus til at have stående i bilen, der kan bruges, når du køber kaffe på tankstationen til de lange køreture i morgentimerne. 

Termokruset holder væsken varm i 4-6 timer. Det er derfor ikke det termokrus her i testen, der holder kaffen varm i længst tid. Det er dog heller ikke Thermal Mugs formål. Dette termokrus er med i testen, fordi det er kruset, der kan bruges til dig, der bare mangler noget at have kaffen i på farten. Der er plads til 0.30L i termokruset, så kaffen er også længe drukket inden, at den når at blive kold. 

Velfungerende hverdagskrus 

Thermal Mug er vores tests svar på hverdagens termokrus. Til en pris på 125,-, er det svært at argumentere for, at kruset er for dyrt. Det rustfrie stål sørger for, at kruset kan holde til dig, når du tager det med ud i skoven eller på byggepladsen. Derfor er termokruset også til dig, der bare vil have varm kaffe om morgenen og op ad formiddagen. Med Thermal Mug får du: 

 • Vandtæt låg 
 • Holdbare materialer 
 • Mange forskellige farver 
 • Kaffekrus til hverdagen 

Fordelene er mange, og prisen er lav, hvorfor den selvfølgelig skulle have en plads på vores test af termokrus. Thermal Mug beviser, at for at have et velfungerende kaffekrus, så skal du ikke have alle mulige fornemme egenskaber og flotte logoer – du skal bare have et kaffekrus, der holder på varmen. 

Eva Solo To Go Cup Termokrus

Nu skal vi over i en helt anden boldgade. Vores to tidligere termokrus i testen var almindelige hverdagskrus, der kunne bruges, når du var på farten. Hvis du mere er typen, der leder efter stilrent design sammen med funktionelle egenskaber, så kunne Eva Solos To Go Cup være noget for dig. Eva Solo har længe imponeret med deres flotte, skandinaviske design, og har efterhånden sat sig som en af de førende selskaber af stilfuldt køkkenudstyr. 

To Go Cup er ingen undtagelse. Termokruset her er blankt stål, og den råber ikke højt om dens funktioner eller navn. Designet er især en fordel. Eva Solo har igen taget udgangspunkt i nordens minimalistiske designunivers, hvilket betyder, at du her finder et termokrus, der er enormt flot. Hvis det du leder efter hos et termokrus, er et flot design og brugbare funktioner, så kan To Go Cup levere det. 

Stilrent og funktionelt 

To Go Cup er som sagt lavet i flot stål. Øverst har du en top af silikone, der sikre et fast greb om termokruset. En af de funktioner, som To Go Cup unikt har, er en strop, der gør det muligt at holde bedre om termokruset. Med stroppen er du sikker på, at dit nye krus ikke falder ud af dine hænder, når du bruger det. Du slipper derfor for kaffepletter på skjorten eller på gulvet. 

Ved To Go Cup er intet efterladt til tilfældighederne. Designet er derfor taget hele vejen og selv ved åbningen af drikkehullet, finder du noget helt unikt. Øverst er der en klikfunktion, der åbner den vandrette plader, der beskytter og lukker drikkehullet, sådan at du kan tage en tår kaffe. Funktionen er flot og stilren, og fuldender termokrusets design. Med plads til 0.35L væske kan To Go Cup blive dit nye yndlingskrus, når du skal på arbejde eller i skole. 

Masser af valgmuligheder 

Når Eva Solo har skabt sådan en designperle, så går de selvfølgelig heller ikke ned på varianter af dette termokrus. Du kan få det i næsten alle tænkelige farver. Du kan derfor finde den To Go Cup, der passer til dig. Prisen varierer lidt efter farverne. Derfor kan du finde koppen til 250,- og helt ned til 189,-. Hvis du bare ønsker et klassisk termokrus, så kan du finde det med farven sort til 200,-. 

To Go Cup er bestemt pengene værd. Hvis du ønsker et termokrus, hvor designet kan følge med funktionerne, så er der ingen tvivl om, at Eva Solo har skabt et termokrus til dig. Prisen er derfor i den højere ende i vores test, men der er ingen tvivl om, at du får et termokrus, der er pengene værd. Fordelene er: 

 • Flot design
 • Praktisk strop 
 • 100 % drypfri 
 • Klik funktion 

Med To Go Cup har du et termokrus, som du bliver rigtig glad for. 

Contigo West Loop termokrus

Vores test af termokrus er nu kommet til det termokrus, der har de fleste funktioner. Hvis du elsker, at din væske er varm, når du skal drikke den, så er Contigos West Loop termokrus noget for dig. Termokruset kommer med et smart låse og åbne system, der sørger for, at du kan drikke væsken på en let og intuitiv måde. 

West Loop termokruset har et flot design, der giver tanker hen på en nærmest futuristisk stil. Du kan få termokruset i stål, der bestemt giver hele koppen et fedt udseende. Hvis du er typen, der har dit termokrus med hele dagen, så har West Loop termokrus masser af fordele, der kan hjælpe dig. Blandt andet sikrer kruset, at du ikke spilder væsken, hvis du eksempelvis har termokruset liggende i tasken. Det er bestemt en funktion, der er penge værd. 

Smart låse-system 

En af de funktioner, der især skal fremhæves ved West Loop termokruset er, at det har et enormt smart drikke- og låsesystem. Øverst på termokruset finder du låget, der er designet sådan, at væsken ikke spilder, når du bruger termokruset. Den funktion, der gør, at du kan drikke fra koppen, er en stor knap, der sidder på siden af låget. 

Når du trykker på knappen, så åbner drikkehullets sig, og du kan derefter tage en tår varm kaffe eller kold iste. Når du giver slip på knappen igen, så lukker drikkehullet igen. Dette er et virkeligt godt design, der sikrer, at du ikke lige pludseligt har glemt at lukke hullet. Det kunne hurtigt blive opskriften på en katastrofe. 

Termokruset har desuden en låsefunktion. Når denne er aktiveret, så kan du ikke trykke drikke-knappen ind. Denne er selvfølgelig brugbar, når termokruset ligger i tasken. Knapperne er lette at bruge, hvorfor West Loop termokrus er et veldesignet krus med mange fordele. 

Kvalitets krus 

Det er svært at komme uden om, at Contigo har lavet et termokrus i verdensklasse. Det er testens mest funktionelle termokrus, hvilket ikke er svært at se, når du kender til låse- og åbne systemet. Desuden holder den kaffen varm i 7 timer, og isteen kold i op til 18 timer. Det er længe rigeligt, hvis du ønsker kaffe til morgenstunden eller iste i løbet af dagen. Fordelene ved dette termokrus er: 

 • Funktionelt design 
 • Holder på varmen 
 • Låsefunktion og drikkefunktion 
 • Holdbart stål 

Dette termokrus er testens største med hele 470ml. Du får masser af plads til de væsker, du ønsker at drikke, og du får funktioner, der kun kan gøre West Loop din nye yndlings-termokup. Prisen ligger på 249,-, og er derfor også testens højeste, men vi tror nu, at vi har vist, at termokruset er alle pengene værd.  

Opsummerende 

Vores test af termokrus har testet forskellige typer af termokrus. Der er et væld af muligheder derude, og det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken slags termokrus du godt kunne tænke dig. I vores test findes der termokrus til: 

 • Hverdagen 
 • Tasken 
 • Bilen 
 • Og termokrus med flot design 

Der er derfor ikke længere nogen undskyldning, hvis du er på jagt efter dit fremtidige termokrus. Testen her har givet dig rig mulighed for at vælge den rigtige, og vi garanterer, at uanset hvilken en, det bliver, så kommer du til at elske dit nye termokrus. 

Termokrus test
Bedøm denne artikel
0