Trådløs dørklokke test

0
Shares
Diverse,

Trådløs dørklokke test

En dørklokke er uundværlig. Uden den er du ikke sikker på at høre, når gæsterne ankommer, når der er post, eller når der kommer uventet besøg. Læs med her for at se fem tests af forskellige trådløse dørklokker.

Ensonordic – Trådløs Dørklokke – alu-finish

299,95 kr.

Den trådløse dørklokke fra Ensonordic er alt, hvad du behøver, når det handler om at få den rette dørklokke til dit hjem. Med en dørklokke skal du ikke bekymre dig om, om du hører, når gæsterne ankommer. For vi kender vel alle til besværet med at have besvær med at høre, når det banker på døren. Enten fordi hoveddøren er langt væk fra, hvor du måtte opholde dig. Eller fordi det bare generelt er svært at høre, hvis folk banker på, fremfor hvis du kan høre ringet helt ind i dit hjem.

Bedste trådløse dørklokke

En dørklokke behøver ikke være en gammeldags klokke, der hænger ude foran døren og larmer, så snart det blæser en smule. Teknologien har udformet en masse nye og spændende dørklokker, der både er moderne og intelligente. Og det smarte er jo, at du kan høre klokken, uanset hvor i dit hjem, du befinder dig. 

Denne trådløse dørklokke fra Ensonordic er smart, fordi den er trådløs. Når du først har sat den til, skal du ikke tænke på ledninger eller andet, der kan ses og forstyrre synet i dit hjem. Og faktisk har denne dørklokke hele otte ringetoner, så der er nok at vælge imellem. Du kan skifte tonen, så tit du har lyst til for at variere lyden en gang imellem. Men én ting er sikkert: du skal nok høre den. For dørklokken har en rækkevidde på 100 meter, som rækker langt ind i de flestes hjem. 

Klokken har en automatisk kodning, der hindrer et sammenfald med andre elektroniske apparater, så der er ingen chance for, at klokken ikke virker, når du har brug for den. Du er således helt sikker på at høre dine gæsters ankomst. I hvert fald så længe du husker at putte de rigtige batterier i, som er 2 x c batterier. De medfølger dog ikke, men kan købes i de fleste byggemarkeder og i nogle supermarkeder.

Flot design til en god pris

Ensonordic dørklokken har en tidløst design. Den er super moderne med et enkelt look. Fronten er i ægte aluminium, hvilket gør den meget elegant at se på. Så selv en dørklokke kan matche dit hjem og faktisk tilføre noget stil og charme. Der følger også et ekstra cover med i hvidt til dørtrykket, som derfor også er i et enkelt farvevalg, der ikke forstyrrer fronten på dit hjems udseende. Dørklokken er meget nem at sætte op, og den er også lækker at trykke på. Man er som gæst ikke i tvivl om, at man har trykket knappen ind.

Prisen på den smarte sag er 399,95 kroner. Det er en rimelig pris for en smart dørklokke, der vil holde i mange år. Du kan jo altid skifte ringetonen og batterierne, og du bliver aldrig træt af at se på den med sit elegante udtryk, der aldrig vil gå af mode. Så kan dine gæster føle sig velkommen lige fra starten, og du kan tage imod dem, så snart de har meldt deres ankomst. 

Honeywell – Trådløs dørklokke med LED. 84dB, hvid, 150 meter

Den anden trådløse dørklokke, vi skal se nærmere på i denne test, er klokken fra Honeywell, der giver dig lidt ekstra end bare en almindelig dørklokke. Men selvfølgelig er det også en god dørklokke, der sørger for at informere dig om, hvornår dine gæster ankommer. Så slipper du for frygten for at undgå at høre, når det banker på. For en dørklokke hører du med det samme fra alle steder i huset, at dit selskab står ved døren. 

Seks ringetoner og flot LED lys

Dørklokken er ikke bare en dørklokke. Det er en udsmykning til dit hjem. For med sit flotte og kreative LED lys, der lyser op, når man trykker på knappen, bliver dit hjem meget flottere. Og du er således heller ikke i tvivl om, at der er blevet trykket på ringeknappen, eftersom du får et stærkt lyssignal fra der, hvor ringeenheden sidder i dit hjem. 

Klokken er udstyret med en enkelt knap, som er forbundet til ringeenheden, så den kan lyse op, når forbindelsen sættes i gang med et tryk. Smart teknologi, der gør det mere fancy og kreativt at have en dørklokke i sit hjem. Og hvis du så ikke hører klokken, fordi der er musik eller TV i gang, så ser du det – og omvendt. 

Derudover har dørklokken seks forskellige ringetoner, du kan vælge imellem. Det er toner, der er lavet, så du hører dem, uanset hvilken du vælger. Og så kan du jo varierer, så du ikke bliver træt af den sammen melodi. Desuden rækker signalet hele 150 meter, hvilket kan nås ud i de flestes hjem uden problemer. Så signalet kan altså nå langt ud, så du er sikker på at høre det. 

Dørklokken er nem at sætte op uden ledninger, og befæstelsen er inkluderet. Og alle de nævnte funktioner kan nemt indstilles ved hjælp af de brugervenlige knapper på siden af ringeenheden. Faktisk er det også muligt at koble ringeenheden op til to dørtryk, hvis du har to døre, hvor du ønsker, at man skal kunne ringe på fra. Uanset hvad du vælger, er lyden og volumenkontrollen god og venlig mod dine ører med en maksimal volumen af 84 decibel.

God pris og godt design

Den smarte dørklokke kan leve helt op til to år på sine batterier og går aldrig af mode med sit tidløse design. Klokken er hvid og bare endnu mere smart med sin visuelle LED strobe, der gør det nemt at se, hvornår nogen har ringet på. Den hvide farve matcher også de fleste hjem og tilfører et enkelt og stilrent udtryk til huset. Så er det simpelt at have en praktisk, trådløs dørklokke.

Prisen på dørklokken er 457,00 kroner. Det er en god pris for en dørklokke med så mange funktioner, og som giver dig mulighed for nemt at justere og ændre i både lys og toner. Dine gæster vil føle sig velkommen fra starten med et enkelt tryk, fordi du hurtigt kan være der til at tage imod dem.

Ring Wifi Ringeklokke (version 2)

1.449 kr.

1.798 kr.

Den tredje klokke i denne test er en Wifi Ringeklokke fra mærket Ring. Det er en af de nyeste ringeklokker på markedet, som kan meget mere end bare at fungere som meddeler i dit hjem, om at gæsterne er ankommet. Du slipper for det meste af besværet med at se efter, hvornår gæsterne er kommet, hvis du før i tiden ikke har kunnet høre, at det bankede på døren. For med en ringeklokke hører du det overalt i dit hjem. 

Overvågningsfunktion med forbedret nattesyn

Ring lavede en version et af denne dørklokke, men har nu opgraderet til en version to, der kan lidt mere end den første. De har begge en overvågningsfunktion, der gør, at du kan se, hvem der står uden for din dør og ringer på. Men i denne ringeklokke er der forbedret nattesyn, så du bedre kan se ansigter og personer, når det er mørkt udenfor. En klar fordel i vinterhalvåret, hvor det bliver tidligt mørkt. Så virker overvågningen stadig optimalt med denne ringeklokke. Den er udstyret med 1080p HD live video.

Ikke blot kan du se dine gæster, men faktisk også tale med dem gennem en støjreducerende mikrofon i den lille ringeklokke. Du kan nemlig koble den op på din smartphone, så du får besked, når der er gæster. Og så kan du gennem den se og tale med dem. Og selv hvis du ikke er hjemme, får du stadig en besked på din telefon, om at der står nogen uden for din dør. Med Ring-appen kan du nemlig nemt og hurtigt se, hvem der står uden for din dør, uanset hvor i verden du befinder dig. 

Ringeklokken har også en indbygget bevægelsescensor, der betyder, at hvis nogen bevæger sig ud for klokken uden at ringe på, mens du ikke er hjemme, vil appen registrere det og advare dig om, at der er aktivitet omkring dit hjem. Det er således også en forebyggelse mod tyveri eller andre ubudne gæster. Optagelserne gemmes, og selv om natten vil censoren kunne registrere bevægelser og aktivere HD-kameraet.

Ringeklokke

Men en kamerasynsvinkel på 180 grader er ikke den eneste fordel, den smarte klokke har. Der er også sat et genopladeligt, aftageligt batteri i, så du blot skal lade det eksisterende op i stedet for at købe nyt, når det løber tør for strøm. Batteriet er udstyret med et hurtigt udløsningsbeslag og holder cirka i et år på en opladning og kan også tilsluttes det eksisterende strømkabel. Ringeklokken er også udstyret med infrarød LED. 

Klokken er vandafvisende og har en pris på 1699,00 kroner. Det er altså en dyrere ringeklokke, men hvor kvaliteten helt klart matcher prisen. Du får meget mere end bare en klokke. Du får selvregistrerende kamera med højtaler, der automatisk gemmer alle optagelser. Et effektivt system for dig, der vil vide alt om, hvem der begår sig uden for dit hjem. Designet er tilmed tidløst og moderne, så det kan matche dit hjem og samtidig tilføre noget stilrent og genialt.

Trådløs ringeklokke med overvågningskamera og mikrofon

Den fjerde klokke i denne test er en trådløs Kingston ringeklokke med både overvågningskamera og mikrofon. Her får du altså meget mere end bare en ringeklokke, som med et enkelt set-up kan kobles på din smartphone og give dig besked om, at dine gæster er ankommet. Og siden vi lever i en tid, hvor de fleste næsten altid har sin telefon på sig, er din husstand nærmest sikret at få at vide, at der er besøgende, eftersom din telefon vil signalere det ved at ringe. Så slipper du for besværet med at holde øje ved døren.

Trådløs ringeklokke

Den trådløse ringeklokke med funktioner af dimensioner. Både med overvågningskamera og indbygget mikrofon får du alle tiders moderne ringeklokke, der er lidt bedre end din nabos. Den har en billedopløsning på 1080*720 pixels, så du efter den nemme opsætning af klokken nemt kan se, hvem der står uden for din dør. Monteringen sker via en bagplade, der bare skal skrues direkte i facaden, hvorfra ringeklokken kan klikkes af og på. Smart og enkelt. 

Kobling til din smartphone gennem app

Ringeklokkens system kan kobles til din smartphone, uanset hvilken du har. Det vigtigste er, at du har trådløst Wifi- eller 4G-signal, så du kan modtage meddelelsen om aktivitet ved din dør. For når der ringes på, aktiveres kameraet, og så får du en besked direkte på din telefon, uanset hvor du befinder dig, også selvom du ikke er hjemme. Det er et nyt, teknologisk system, der giver dig et overblik over, hvem der kommer og går uden for dit hjem.

Du kan således uden at gå ud til din dør se, hvem der står der og ringer på. Ventet eller uventet. Og med det indbyggede tovejs samtaleanlæg kan du nemt tale med vedkommende også. Der er også indbygget en infrarød censor med nattesyn på op til 10 meters afstand fra selve kameraet. Den skifter helt selv mellem dag- og nattesyn og justerer automatisk lysbalancen, så du altid er i den rigtige tilstand, så billedet er klart og tydeligt.

Den 166 graders kameravinkel gør det nemt at se rundt over et større areal af din grund ved ringeklokken. Udsynet tillader således at se næsten al aktivitet, der forgår uden for dit hjem. Og med nattefunktionen er det en trofast meddeler om ubudne gæster, hvis det skulle dukke op. For selv når du ikke er hjemme, vil du modtage en besked om bevægelserne uden for din dør. 

Alle fra husstanden kan koble sig på systemet med appen XSHcam, som kan hentes i App store eller Google Play store gennem din telefon. Og appen tillader endda flere online-brugere samtidig, så hele husstanden på samme tid kan følge med i, hvem der kommer på besøg, eller hvem der uventet står ved døren.

Denne trådløse ringeklokke fra Kingston giver dig således mere end bare en ring, når nogen vil besøge dit. Et ultimativt og moderne system, der gør det nemt både at se og høre, hvem der vil indenfor. Om du er hjemme eller ej, kan du trygt stole på denne klokke med en pris på kun 469,00 kroner, der er rimelig billigt taget alle funktionerne i betragtning.

Grundig trådløs dørklokke med 2 modtagere

Den femte og sidste dørklokke i denne test læner sig mere op ad den traditionelle dørklokke, som har den funktion, den skal have: nemlig at give ordentlig besked, når nogen ringer på døren. Det er en trådløs dørklokke fra mærket Grundig, og som har to modtagere. Det vil sige, at du kan placere ringeenhederne to forskellige steder i dit hjem, så du er helt sikker på at høre, når de ringer. Og med denne dørklokke slipper du for frygten om ikke at vide, hvornår gæsterne ankommer, fordi du nu får et lydhørt signal i huset.

Seks ringetoner og lysfunktion

Dørklokken har seks forskellige ringetoner, som du kan skifte imellem, når du bliver træt af dem. På den måde kan du variere lydsignalet efter din egen smag. Klokken har en rækkevidde på 80 meter, der når langt ind i de flestes hjem uden problemer. Især fordi den er uden ledninger og egentlig bare skal placeres. Når der trykkes på knappen ved døren, vil ringeenhederne også lyse op i et blinkende LED lys. Så du hører ikke kun, at der kommer gæster, du ser det også via et lyssignal. Dette er også en smart funktion for især hørehæmmede.

Trykknappen ved døren er vandafvisende og i god kvalitet ligesom selve ringeenheden. Så du skal ikke være bange for at skulle skifte dørklokke igen, da denne vil være en trofast meddeler i mange år. Den er nemlig batteridrevet, så skal derfor bare have skiftet batterier i ny og næ. 

Moderne design til en god pris

Ikke kun kvaliteten er i top hos mærket Grundig. Også designet får toppoint. For dørklokken er nemlig lavet i et tidløst design i sort, der vil matche næsten hvert et hjem eller hvert et hus. Især hvis du er til mørke nuancer, der ikke ses så tydeligt, er dette design nok det, der vil matche din smag. Det sorte look er enkelt og stilrent og går aldrig af mode. Som man siger, er sort altid det sikre valg, når det kommer til udseende.

Prisen ligger på 296,00 kroner, som er en relativ normal til billig pris for en god dørklokke, man forventer at have i lang tid. I forhold til kvaliteten holder prisen, og så er den endda udstyret med LED lys, så den har flere funktioner, der gør det simpelt for dig at vide, hvornår der er besøg.

Opsummerende

Vi har i denne test af trådløse dørklokker testet fem meget forskellige dørklokker med forskellige priser og funktioner. Så er det op til dig at finde ud af, hvilken klokke der passer bedst til din smag og til dit behov. For giver du lidt ekstra, kan du jo både få kamera og mikrofon med som ekstra udstyr. Men ellers bliver de mest essentielle behov dækket med dørklokkerne med funktioner som:

  • Forskellige ringetoner
  • Enkelt og moderne design
  • Automatisk, trådløst system

En sikker meddeler for dine gæsters ankomst!

Trådløs dørklokke test
Bedøm denne artikel
0