Trampolin test

0
Shares
Diverse,

Trampolin test

Trampoliner er ikke kun sjove at hoppe på, men kan også være en effektiv træningsform. Det er både noget, som kan bruges af børn og voksne, og hvis du overvejer at købe en trampolin, så se med i denne trampolin test. 

EXIT InTerra trampolin 

3.999 kr.

EXIT inTerra trampolin er en smart trampolin, som kan bruges af både børn og voksne. Det er en udendørs trampolin, som sidder nede i jorden, så siderne af trampolinen går i et med græsplænen og ikke er forhøjet. Du kan trygt lade børnene hoppe rundt på trampolinen, da der ingen risiko er for, at nogle falder ned over siden. Desuden har trampolinen et godt ventilationssystem og fodbeskyttelsessystem. 

Få en firkantet trampolin til nedgravning

En af de ting, som adskiller EXIT inTerra trampolin fra mange andre trampoliner, er, at den skal nedgraves. De fleste kender til den helt almindelige runde trampolin, som kan stå på ben ude i haven. Her får du en anderledes trampolin med en firkantet form, som skal graves ned i jorden. 

En af de mange fordele ved at have en nedgravet trampolin er naturligvis, at der ikke er nogen risiko for at falde ud til siden. Du kan altså trygt benytte trampolinen uden at frygte et fald over en af siderne. Desuden gør nedgravningen det også meget lettere at komme op og ned ad trampolinen. Det er altså intet problem for hverken voksne eller børn at hoppe løs på EXIT inTerra trampolin. 

En meget børnevenlig trampolin 

Trampoliner kan både anvendes til børn og voksne. Som regel bruger børnene trampolinen for at have det sjovt, mens voksne bruger dem til at træne. EXIT inTerra er en trampolin, som kan bruges til begge formål. Den er dog særdeles børnevenlig, da den er nedgravet. 

Nedgravningen af trampolinen betyder, at du trygt kan lade dine børn lege på den og hoppe rundt. Der er ikke nogen risiko for, at de falder ud over kanten, hvilket ofte kunne være tilfælde, hvis børnene bliver lidt for vilde i deres leg. Desuden er det svært for især børn at kravle op på en ophøjet trampolin, og det gør det derfor en hel del nemmere at have en nedgravet trampolin, hvor de selv kan komme op og ned. Du slipper altså for altid at skulle stå klar til at hjælpe dem, men kan frit lade dem hygge sig på trampolinen selv. 

EXIT inTerra er derfor en perfekt trampolin til dig, hvis du har mindre børn og gerne vil finde en trampolin, som de kan bruge. 

Disse specifikationer er værd at bemærke

Når du skal på jagt efter en ny trampolin, er det selvfølgelig vigtigt, at du bemærker særlige specifikationer, da de kan være afgørende for, hvilken trampolin, du skal vælge. Her er nogle af EXIT inTerra trampolins specifikationer.

 • Ventilationssystem 
 • Fodbeskyttelsessystem
 • Brugervægt på 120 kilo
 • 77 kilo tung 
 • 8 ben 
 • Metal rammer

Dette er nogle af de essentielle specifikationer, som er værd at bemærke, når du kigger på EXIT inTerra trampolin. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, om de passer ind til det, du søger. 

Garlando Fit & Balance Foldbar Trampolin

Garlando Fit & Balance trampolin er en perfekt trampolin til både små børn og voksne, som vil træne. Den er ikke særlig stor og er derfor en god løsning, hvis du vil dyrke noget fitness og forbrænde nogle kalorier hurtigt. Desuden er det en trampolin, som er særdeles flytbar, da den kan foldes sammen. Det er en trampolin af meget god kvalitet, som kan bruges af alle. 

Den perfekte fitness trampolin

Hvis du er på udkig efter en trampolin, som fungerer særligt godt til træning og fitness, så er Garlando Fit & Balance den perfekte løsning. Det er en mindre trampolin, som du sagtens kan have stående inde i hjemmet, hvilket betyder, at den kan bruges i alt vejr. Det er for eksempel de færreste, der har lyst til at stå uden for på trampolinen i vintermånederne. Dette er heldigvis intet problem med denne model, da du selv kan bestemme om, den skal stå ude eller inde. Du kan derfor altid få trænet lige gyldigt, hvilken årstid det er. 

Det er selvfølgelig ikke kun dig selv, som kan få gavn af den. Har du mindre børn, så er denne trampolin også særdeles oplagt, da den ikke er så stor. Der er derfor langt mindre risiko for skader i sammenligning med en større trampolin. 

Få en flytbar trampolin

Hvad end du skal bruge Garlando Fit & Balance til din egen træning, eller du har nogle børn, som kan få glæde af den, så kan du altid have den med dig omkring. Det er nemlig en transportabel trampolin, som let og hurtigt kan foldes sammen. Det betyder, at du altid kan få den med, hvis i skal et sted hen. Det kan for eksempel være at i skal en tur i sommerhus, og børnene gerne vil have trampolinen med, så de kan få noget underholdning. Det kan også være du selv vil have den med ud i et flot og naturfyldt område, hvis du gerne vil gøre lidt ud af din træning. 

Det er altså en super smart trampolin, hvis du skal meget rundt og gerne vil kunne tage træningen med dig eller noget let underholdning til børnene. 

God kvalitet og mange fordele

Garlando Fit & Balance er en trampolin er særlig god kvalitet, som kan holde til rigtig meget. Der er enormt mange gode specifikationer, som kendetegner netop denne model. Den har for eksempel enheder såsom.

 • Kan holde 100 kilo
 • Vejer kun 10,5 kilo
 • Transportabel og foldbar
 • 44 fjedre
 • Stabil og holdbar 

Det er kun en kort liste over de mange gode ting, der er ved denne trampolin. Med den gode kvalitet, kan du altid være sikker på, at både dig selv og børnene er sikre, når i hopper på trampolinen. Den kan holde til rigtig meget vægt i forhold til sin størrelse, hvilket betyder, at der ingen grund er til at bekymre sig om noget. Det er altså en trampolin, som frit kan bruges af voksne og børn. 

Salta Premium Black Edition

2.899 kr.

3.799 kr.

Salta Premium trampolin er en stor have trampolin, som kan bringe glæde til alle familier, der sætter pris på noget sjov aktivitet. Det er en stor trampolin, hvor både voksne og børn kan hygge sig sammen eller med vennerne. Den er ophævet fra jorden, og skal stå i haven, hvor der er god plads. Selvom det er en ophævet trampolin, så er der en lang række af forskellige sikkerhedselementer, som gør den tryg for både børn og voksne. Det er en flot trampolin, som har et lækkert design, hvilket gør at den sagtens kan stå fremme i haven. 

Få en sjov oplevelse med en stor Salta Premium trampolin

Selvom små trampoliner kan have sine fordele og sagtens kan fungere til både fitness og leg for små børn, så kan man lidt mere på en stor trampolin. Salta Premium trampolin har en diameter på 366 cm, hvilket betyder, at der er god plads at boltre sig på. Det giver mulighed for meget leg og sjov, som ikke kan udføres i samme grad på en mindre trampolin. 

En stor trampolin er også en fordel, hvis du har lidt ældre børn, som også skal have noget sjov ud af den. Du kan også sagtens selv træne på en stor trampolin, og træningen bliver måske endda lidt sjovere og mere alsidig. Det er altså både en trampolin, som du og dine børn. Det er derfor en oplagt mulighed, hvis i er en større børnefamilie med både små og ældre teenage børn. 

En trampolin som er godt sikret

Selvom det kan lyde lidt farligt med så stor en trampolin, som er ophævet over jorden, så er der ingen grund til bekymring. Der er nemlig taget en lang række sikkerhedsforbehold med Salta Premium Trampolin. 

Trampolinen har for eksempel sikkerhedsnet rundt omkring, som er godt strammet ind, så der ikke er nogen, der kan falde ned. Sikkerhedsnettet er spændt ud ved hjælp af en stærk fiberglas topring, hvilket både er med til at øge sikkerheden såvel som udseendet af trampolinen. 

Det stærke net betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at lade dine børn hoppe på trampolinen. Er det helt små børn, som skal have glæde af den, så er det nok en god idé at tage med dem derud, men lidt ældre børn kan sagtens hoppe selv rundt på den store trampolin. Der er derfor ingen grund til at holde sig tilbage fra købet af Salta Premium trampolin på grund af sikkerheden. 

En flot trampolin som klæder haven 

Det er ikke alle, som har det lige godt med at få en stor trampolin ud i haven, fordi den kan ødelægge havens skønhed. Dette behøver ikke være tilfældet med Salta Premium trampolin. Det er en flot og moderne trampolin i farven sort. I modsætning til de klassiske trampoliner, som man kender, så har denne trampolin ikke en klodset og knap så pænt grøn ring omkring. Den er helt sort, og ser både moderne og stilet ud, når den står i haven. Det er derfor et godt valg, hvis du gerne vil have en stor trampolin i haven, som er flot og fungerer godt til både børn og voksne. 

Bestplay PLUS

2.899 kr.

Bestplay PLUS er en nedgravet trampolin, som hæver sig en smule over jorden. Det er en rund model, som kan bruges til alle aldre. Det er en trampolin, som kan bestilles i flere forskellige udgaver, så du kan vælge den, som passer bedst til dit formal. Den har et flot og simpelt design, som ser godt ud i haven. Det er en trampolin af rigtig god kvalitet, som kan håndtere alle vejrtyper, hvilket er en stor fordel, hvis du bor i Danmark. 

Få en rund nedgravet trampolin

Bestplay PLUS er lige som EXIT inTerra trampolinen nedgravet i jorden. Dette er en fordel af mange grunde. Det gør det langt nemmere at komme op og ned på trampolinen, hvilket særligt kan have betydning, hvis den skal bruges af børn. Det er også med til at øge sikkerheden, da der ikke er nogle kanter, hverken du eller børnene kan falde ud over. 

Denne trampolin har en rund form, som kun lige titter op over jorden. Den er altså ikke helt nedgravet, men har en kant, som er en smule hævet. Dette gør den bestemt ikke mindre sikker. Det adskiller blot jorden fra trampolinen, så du altid kan se hvor den er. Det skaber heller ingen risiko for at gå ind på den ved et uheld og glide over det nogle gange glatte leje, der findes på trampoliner. 

En trampolin til alle

Bestplay PLUS er en trampolin, som kan fås til alle. Har du derfor et særlig formål med trampolinen, kan du få den i en udgave, som er særligt tilpasset det formål. Der findes tre forskellige udgaver, som du kan vælge i mellem.

 • Soft 
 • Medium 
 • Hard

Soft udgaven er primært henvendt til benyttelse af børn, Medium udgaven kan bruges til både børn og voksne, og Hard udgaven er primært til øvede og voksne. Du kan derfor være helt sikker på at finde en trampolin, som er særligt egnet til netop det formål, du har. Det er derfor blot om at vælge den udgave, som egner sig bedst til dine behov.

Flot design og god kvalitet 

Denne trampolin har et flot design, og består af sorte farver, som ikke skaber nogen dramatisk ændring i din have. Desuden går den flot i et med haven, da det er en nedgravet trampolin, som kun lige titter op over jorden. Det er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil have en trampolin i haven, men ikke vil have en, som ødelægger havens smukke udtryk. 

Udover selve designet, så er Bestplay PLUS også en trampolin i særligt god kvalitet. Kantpuden består af 690 gram PVC og 120 gram PE, hvilket betyder, at den er særligt modstandsdygtig over for forskelligt vind og vejr. Det er derfor en meget stor fordel, hvis du bor i Danmark, hvor vejret konstant skifter og kan være meget koldt og blæsende. 

Albica Mini trampolin

Med Albica mini trampolin, får du en trampolin, som er særligt tilregnet små børn. Det er en træningstrampolin, hvor små børn kan øve både balance og spændstighed. Det er en god måde for dem at lære på samtidig med, at de har det sjovt. Det er en lille trampolin, som du let kan flytte rundt på og have stående indenfor. 

Træning til dine små børn 

Hvis du har nogle små børn derhjemme, så er det altid en god idé at inkorporere træning og leg. Her er Albica mini trampolin en perfekt løsning, da den kan anvendes til mindre børn, så de både kan have det sjovt og træne balance samtidig. Det er enormt vigtigt for børn at få øvet deres balance og spændstighed, og derfor kan en mini trampolin fra Albica være den rette løsning. 

Børnene kan få rigtig meget glæde af den lille trampolin, da de både udvikler sig samtidig med, at det er en leg for dem. 

Udelukkende beregnet til børn 

Denne trampolin er kun beregnet til små børn, og kan derfor ikke bruges af både voksne og større børn. Det er en meget lille trampolin, som ikke tåler meget vægt, og derfor er det vigtigt, at du følger begrænsningerne, så den ikke går i stykker. 

Den egner sig til børn mellem 1-5 år, så hvis du køber den mens din søn/datter stadig er meget ung, så kan den bruges i nogle år frem. Den kan maksimum holde 30 kilo, så det er selvfølgelig også noget, der skal tages højde for. Du bør derfor have dit barns vægt med i tankerne frem for kun alderen, når de bruger trampolinen. 

En lille trampolin som let kan flyttes rundt på 

Albica Mini trampolin er meget lille, da den er beregnet til brug af små børn. Det betyder også, at der let kan findes plads til den inden for i hjemmet. Det er for eksempel oplagt at have den stående i børnenes legerum eller værelse, hvor den står til rådighed, så de kan bruge den ofte. Den kan også sagtens gemmes væk i et skab eller opbevaringsrum, hvis du ikke ønsker, at den skal stå fremme, når den ikke bliver brugt. 

Den er ikke kun let at rykke rundt på og gemme væk, fordi den er lille, men også fordi den er let. Det er en trampolin, som hurtigt kan samles op og flyttes et andet sted hen. Det er derfor også oplagt at tage den med, hvis i skal på en ferie eller væk over nogle dage, så børnene kan bruge den væk fra hjemmet. Der er rig mulighed for at tage den med i bilen, hvis i for eksempel skal køre på camping eller et andet sted hen på ferie. På den måde har børnene både mulighed for at træne og have det sjovt, mens i er væk. 

Dette er derfor en oplagt trampolin, hvis du har små børn, som godt kan bruge lidt udvikling i balance og en sjov træningsform, mens de lærer.  

Trampolin test
Bedøm denne artikel
0