Tyverialarm test

0
Shares
Diverse,

Tyverialarm test

Indbrud i private hjem er ikke til at spørge med og er for mange mennesker en ubehagelig oplevelse. En tyverialarm kan hjælpe dig med at føle dig mere tryg både i hverdagen og på ferie.

Blaupunkt Q3200 Alarmpakke

3.495 kr.

Blaupunkt Q3200 alarmpakken er den første tyverialarm i denne test, og det er også den dyreste. Tyverialarmen koster nemlig kr. 3.495, men den kommer i et lækkert, moderne design. Det betyder, at den lille sorte alarm ikke fylder meget på væggen. Derudover kan den nemt betjenes ved hjælp af den medfølgende app til smartphones med både iOS- og Android-styresystemet, men du kan også styre alarmen igennem webmodulet Blaupunkt HomeConnect.

Beskyt dit hjem med en tyverialarm uden abonnement

Blaupunkt Q3200 alarmpakken er en tyverialarm uden abonnement. Det betyder, at du ikke betaler et bestemt beløb hver måned for at føle dig tryg, idet tyverialarmen ikke er tilknyttet en vagtmand. Derimod kontakter alarmen dig og de personer, der er tilknyttet din tyverialarm. På den måde kan dine naboer eller andre kontaktpersoner hurtigt tilkaldes for at undersøge en alarmering og give besked til de rette myndigheder. Uden de ekstra månedlige omkostninger ejer du derfor tyverialarmen helt og holdent, og du kan altid føle dig tryg, hvad enten du er på ferie eller bare gerne vil sove trygt om natten i din egen seng. 

Intelligent hjemmestyring og smart design

Med denne første tyverialarm får du ikke blot et moderne design, du får også en alarm med mange muligheder for intelligent hjemmestyring. Den intelligente hjemmestyring indbefatter blandt andet styring af:

 • Philips Hue produkter
 • Almindeligt lys og lamper
 • Varmekilder som for eksempel radiatorer og varmepumper

Tyverialarmen giver dig dermed ikke kun beskyttelse mod indbrudstyve. De mange smarte hjemmestyringsfunktioner giver dig også god mulighed for at komme hjem til et hus med tændt lys og en behagelig temperatur. En stor fordel ved alarmen er derfor, at hverdagen også bliver mere bekvem.

Let at installere

En Blaupunkt alarm er nem at installere og kan betjenes af alle i husholdningen ved hjælp af den medfølgende app eller via det brugervenlige webmodul. Tyverialarmen kan indeholde op til 40 forskellige sikring- eller de før omtalte hjemmestyringsenheder. Det giver dig ikke kun mulighed for at sikre dit hjem, som du finder bedst, men også at tilvælge nogle af de funktioner, der kan gøre din hverdag bedre. Alle enhederne kommunikerer trådløst med alarmpanelet, så nemmere bliver det ikke. Derudover bevirker den trådløse teknologi også, at opsætningen og installationen af tyverialarmen er til at gå til, og du kan derfor sagtens gøre det hele selv.

Selvom Blaupunkt Q3200 alarmpakken er en dyrere tyverialarm, får du altså en del for pengene. Tyverialarmen er for dig, der mangler en smart og pålidelig alarm til at skræmme indbrudstyvene væk, men som samtidig også leder efter en smart måde måde at lette hverdagen på.

ST-5 villapakke (kæledyrs immun) – 868MHz tyverialarm (https://miraca.dk/868mhz-alarmer-st-5/276-st-5-villapakke-kaeledyrs-immun-868mhz-rabatpakke.html)

Den anden tyverialarm, der er en del af tyverialarm testen, er Miracas 868MHz ST-5 villapakke tyverialarm, der, som navnet antyder, passer til villaer. Ikke nok med at tyverialarmen primært passer til villaer eller større boliger, så er den også beregnet til husholdninger med kæledyr, hvilket kan være utroligt praktisk, hvis du og din familie er glade for dyr. Derudover er sensorerne i pakken trådløse, og 868MHz tyverialarmen er en udmærket startpakke. Den indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang og sikre din villa, men samtidig er det muligt at udbygge den med flere sensorer efter behov.

Få en privatalarm til din villa

Med 868MHz ST-5 villapakke tyverialarmen er du og din villa godt dækket ind i tilfælde af, at der skulle komme ubudne gæster på besøg. Eftersom sensorerne er trådløse, er det ikke nødvendigt at trække irriterende ledninger til tyverialarmen. Du behøver kun en stikkontakt der, hvor hovedenheden skal hænge. Du kan nemt tilslutte tyverialarmen til en app på din smartphone (iOS og Android), men den understøtter samtidig også mobilnettet. Derfor kan det være en god idé at montere et simkort i tyverialarmen. En af de store fordele ved, at tyverialarmen er en 868MHz alarm, er desuden, at du slipper for trælse fejlalarmer, fordi der er forstyrrelser på 433MHz frekvensen. Det betyder, at naboens dørklokke eller babyalarm for eksempel ikke kan aktivere din alarm. Alarmen er derfor god at investere i, hvis du bor i et nabolag med flere huse tæt på.

Immun over for kæledyr

868MHz ST-5 villapakke tyverialarmen ligger i den dyre ende af tyverialarmer i denne test og koster kr. 3.295, men den er også designet til at dække store huse som villaer med op til 30 sensorer. Du får derfor en del for prisen, og dine kæledyr kan komme og gå uden at aktivere alarmen. Det må anses som en stor fordel, hvis du ikke gider at stå op i tide og utide for at lukke katten ind om natten. En tyverialarm skal helst give dig en følelse af sikkerhed, men ikke komme i vejen for dagligdagen. Ved at investere i en tyverialarm, der er immun over for kæledyr, får du bestemt en alarm, der ikke generer nogen af familiens medlemmer og dermed heller ikke de firbenede af slagsen.

Masser af funktioner

Udover at denne tyverialarm er immun over for kæledyr, har den også en masse andre smarte funktioner, der gør oplevelsen af at have en tyverialarm nem og behagelig. Med denne løsning får du blandt andet:

 • Backupbatteri i tilfælde af strømafbrydelse
 • SMS ved strømafbrydelse og/eller information i appen på din smartphone
 • Op til 8 fjernbetjeninger/tastaturer
 • Automatisk til- og frakobling
 • Indbygget sirene

Denne tyverialarm fra Miraca tilbyder dig altså en række forskellige funktioner, der sikrer din villa og familie.

ST-5 lejlighedspakke – 868MHz tyverialarm (https://miraca.dk/868mhz-alarmer-st-5/274-st-5-lejlighedspakke-868mhz-rabatpakke.html)

Er den forrige tyverialarm til villaer lidt for omfattende til dit behov, tilbyder Miraca også en tyverialarm til mindre boliger eller lejligheder til kun kr. 1.895. Med denne tyverialarm er vi dermed nået til den billigste tyverialarm i denne test. Hvis du har en mindre bolig, kan det derfor være en god idé at overveje 868MHz ST-5 lejlighedspakke tyverialarmen. Du kan spare en del penge, men samtidig få mange af de samme smarte funktioner som ved 868MHz ST-5 villapakken.

Tyverialarm til din private lejlighed

868MHz ST-5 lejlighedspakken er en tyverialarm, der nemt sikrer din private lejlighed, mindre bolig eller fritidshus via trådløse sensorer. Du skal derfor blot koble tyverialarmen på dit trådløse netværk og have en almindelig stikkontakt til hovedenheden. Ligesom ved den forrige tyverialarm i testen her kan du styre alarmen ved hjælp af en app på din smartphone, uanset om du har iOS- eller Android-styresystemet. Skulle uheldet være ude, og der sker en strømafbrydelse, har tyverialarmen også et indbygget backupbatteri, hvorfra hovedenheden kan få strøm mellem 24 og 48 timer. Udover at der er en masse penge at spare, kan du derfor også føle dig fuldstændig sikker med denne tyverialarm – også hvis der sker uforudsete hændelser.

Tyverialarmen fås både som almindelig og som kæledyrs immun

Hvis du har en firbenet ven i form af for eksempel en kat eller hund, kan denne alarm også fås med funktionen kæledyrs immun. Ønsker du denne funktion, ender tyverialarmen med at koste kr. 2.195 – altså små 300 kroner ekstra, men så får du også bevægelsessensorer, der ikke aktiveres, bare fordi din kat eller hund går igennem rummet. Har du et kæledyr er det en ret smart funktion. I tilfælde af, at dit kæledyr er en kat, kan det dog være nødvendigt at være ekstra opmærksom på, hvor du placerer bevægelsessensorerne, så din kat ikke forstyrrer sensorens synsfelt ved at hoppe op på møbler. På den måde undgår du, at katten ved et uheld kommer til at aktivere alarmen.

Samme funktioner til billigere penge

Her har du altså en tyverialarm, der giver dig mange forskellige funktioner såsom:

 • Smartphone kontrol
 • 868MHz alarm, der ikke oplever forstyrrelser på 433MHz frekvensen
 • Mange sensor og sirene muligheder

Bor du i en lejlighed i en større by, hvor det ikke altid er nemt at holde øje med skumle typer, kan en tyverialarm være en fornuftig investering. Det samme er tilfældet, hvis du er på udkig efter en tyverialarm til at sikre dit fritidshus. Med denne tyverialarm får du mange fordele, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. Leder du derfor efter en alarm beregnet til mindre boliger, får du med ST-5 lejlighedspakken en tyverialarm, der giver dig alt, hvad du har brug for til at sikre din private bolig.

Wifi Deluxe alarmpakke inkl. kamera (https://shopping.coop.dk/vare/s-home-alarmsystem-wifi-deluxe-alarmpakke-inkl-kamera-150m2-inkl-sirene,-magnetkontakter,-rumfoelere,-noeglebrikker,-m-m/5713901000288)

En af de vigtigste fordele ved en Wifi Deluxe alarmpakke fra S-Home er, at tyverialarmen, til forskel fra andre tyverialarmer i testen, inkluderer et indendørs kamera. Herved kan du lettere holde øje med, hvad der foregår i dit hjem, når du ikke er hjemme. Desuden har tyverialarmen mange fordelagtige funktioner, men det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, at alarmsystemet her kun er kompatibelt med produkter fra S-Home. Det kan være en ulempe, hvis du i forvejen har produkter andetstedsfra.

Sikre din bolig med en tyverialarm med kamera

Det er sjældent, at tyve begår indbrud i et hjem uden at have overvejet det nøje først. Med en tyverialarm, der indeholde et kamera, har du et godt middel til at skræmme tyvene væk, før de endevender din bolig. Denne tyverialarm fra S-Home er uden abonnement, og du styrer nemt og hurtigt alarmen med en gratis app, som kan hentes ned til både iPhone- og Android-telefoner. Ved hjælp af appen kan du altså fra din telefon styrer alarmerne og ikke mindst kameraet. Tyverialarmen forbindes til dit private wifi, men hvis du monterer et simkort, kan alarmen også sende en SMS til op til 3 personer og ringe til op 6 personer, hvis alarmen skulle gå i gang, eller hvis der er strømafbrydelse. På den måde er du godt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Fordelagtig pris

Prisen på en Wifi Deluxe alarmpakke inkl. kamera er for medlemmer kr. 2.499, imens den uden medlemsrabat koster kr. 2.999. Tyverialarmen placerer sig dermed i den almindelige prisklasse i forhold til de andre tyverialarmer i testen her. Hvis du skal betale fuld pris er kr. 2.999 dog stadig en god pris for en tyverialarm, der inkluderer et indendørs kamera. Tyverialarmen er desuden også let at installere med de trådløse sensorer. Du slipper for at trække ledninger, når du mentorer alarmen, og de trådløse sensorer kan tilsammen strække sig over hele 150m2. Wifi Deluxe alarmpakken ligger altså i et almindeligt prisleje for tyverialarmer, men du får også en tyverialarm, der dækker de flestes behov.

En tyverialarm, der kan lidt af hvert

Prisen for en Wifi Deluxe alarmpakke skal ses i forhold til de smarte funktioner, som tyverialarmen også byder på. Alarmen kan for det første deles op i to områder, så du og din familie kan være indenfor, imens alarmen er slået til på døre og vinduer. Når I forlader hjemmet, skal I blot slå den indvendige bevægelsesføler til. Tyverialarmen dækker dermed flere af dine behov, men samtidig får du med denne løsning også:

 • En tyverialarm med dansk tale og display med dansk menu
 • Indbygget backupbatteri med op til 8 timers drift i tilfælde af strømafbrydelse
 • Et simkort følger gratis med og koster kr. 19 pr. måned

Med Wifi Deluxe alarmpakken får du en tyverialarm, der kan lidt af det hele, men den er som sagt kun kompatibelt med andre S-Home produkter. Derudover er dens backupbatteri ikke ligeså godt som andre tyverialarmers i denne test. Til gengæld får du et indendørs kamera med i pakken.

S5-Touch Kamerapakken tyverialarm (https://vvsgiganten.dk/shop/tyverialarm-med-videoovervaagning-47369p.html)

Nu er vi nået til den sidste tyverialarm i denne test. S5-Touch kamerapakken koster kr. 3.095, hvilket gør, at den ligge i den almindelige prisklasse for tyverialarmer, der indgår i testen her. Denne tyverialarm har ligesom den forrige også et indbygget kamera, så hvis S-Home modellen ikke var noget for dig, er S5-Touch kamerapakken måske det rette valg til en stadig fordelagtig pris. Tyverialarmen fås i et stilrent, moderne og diskret design og er nem at installere, eftersom alle detektorer og fjernbetjeninger allerede er indkodet i alarmpanelet og på den måde er klar til brug.

Smarte funktioner, fleksibilitet og et højt sikkerhedsniveau

Med S5-Touch kamerapakken får du og din familie en tyverialarm, der er nem at betjene. Tyverialarmen har en indbygget nøglebrikslæser, der muliggør kodefri betjening, men også et stilrent touch-tastatur. Derudover får du i pakken:

 • 1 HD wifi kamera
 • 2 fjernbetjeninger
 • 2 trådløse bevægelsesdetektorer, der er kæledyrs immune op til 25 kg.

Hvis du har børn, kan alarmen også sende dig en SMS, når børnene er kommet hjem. På den måde ved du altid, hvornår nogen kommer og går fra dit hjem, men tyverialarmen her giver dig også besked, hvis der for eksempel opstår brand eller oversvømmelse. Alarmen er derfor ikke kun en sikring mod indbrud, men kan alarmere dig ved flere forskellige hændelser, så du altid kan føle dig sikker.

Nabohjælp-konceptet 

Ligesom de andre tyverialarmer i denne test er S5-Touch kamerapakken uden abonnement. Det betyder, at der ikke er nogen ekstra gebyrer eller månedlige udgifter. Tyverialarmen bygger på nabohjælp-konceptet. Kommer der ubudne gæster i din bolig, får du og 4 selvvalgte personer straks besked via alarmen. Du skal derfor ikke vente på, at en vagt først skal ankomme til din bolig for at undersøge, hvad der sker, men kan regne med dit eget nabohjælp-netværk. Naboerne kan langt hurtigere undersøge sagen og give de rette myndigheder besked, hvis der skulle være noget galt. Derudover har lyset fra en nabos lommelygte samme funktion som lyset fra en vagts, og i begge tilfælde bliver indbrudstyven skræmt væk.

Alarm ved andet end indbrud

Udover at give besked i forbindelse med indbrud, så alarmerer tyverialarmen også dig og de 4 selvvalgte personer ved brand, oversvømmelse og nødkald. Fordi du kan navngive op til 9 af alarmsystemets detektorer og enheder, kan du få detaljeret information om, hvor i boligen alarmen er opstået. Herved ved du præcist, om alarmen er blevet udløst på grund af røg i køkkenet eller ved indbrud i stuen. S5-Touch kamerapakken er til dig, der mangler en pålidelig tyverialarm, der holder øje med alt, hvad der foregår i boligen og ikke kun indbrud.

Opsummering

I testen her har vi testet 5 mulige tyverialarmer til dig, der mangler ekstra sikring i din private bolig. De 5 tyverialarmer varierer lidt i pris, men er også designet til at kunne forskellige ting. I testen finder du derfor tyverialarmer med funktionerne:

 • Intelligent hjemmestyring
 • Immun over for kæledyr
 • Indbygget kamera
 • Alarm ved flere forskellige hændelser og ikke kun indbrud

Priserne varierer ikke synderligt meget, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvilke funktioner du anser som vigtige, inden du køber en tyverialarm. Det kan være en god idé at stille dig selv spørgsmål som for eksempel: Ønsker du en tyverialarm, der kun alarmerer ved indbrud? Og har du brug for at sikre en hel villa eller en mindre bolig såsom en lejlighed? Uanset hvad, så er en tyverialarm det første skridt, hvis du ønsker at passe på din familie, jeres ejendele og uerstattelige værdier.

Tyverialarm test
Bedøm denne artikel
0