Varmetæppe test

0
Shares
Diverse,

Varmetæppe test

Et varmetæppe er en fantastisk ting i det ofte kolde danske vejr. Varmetæpper findes i mange varianter, så i denne varmetæppe test, kan du få et overblik over nogle af de forskellige modeller, der findes. 

Beurer varmepude – HK 42 Super Cosy

294,74 kr.

349,95 kr.

Nu går varmetæppe testen videre til en anden model af varmetæpper – nemlig varmepuder. Varmepuder er, som ordet henviser til, en pude med justerbar varme. Denne model fra Beurer er praktisk i mange situationer. Den er let anvendelig og kan bruges alle steder, hvor man kunne føle behov for lidt ekstra varme på en kølig dag. Det kan være hjemme foran fjernsynet med en varm kop te eller på arbejdet, hvor det kunne gøre godt med lidt komfortabel nakkevarme. 

HK 42 Super Cosy- modellen fra Beurer er blød og tyk og fremstillet i åndbart materiale. Desuden har modellen tre temperaturindstillinger, så du nemt kan skrue ned for temperaturen, når du føler behov for det. Modellen er også overophedningsbeskyttet, hvilket vil sige, at den har en funktion, som gør at den slukker efter 90 minutter, samt den kan maskinvaskes ved op til 30°C.

Praktisk som varmetæppe til seng

Er du en person, der fryser meget om natten? Om natten, når man ligger og sover, så ligger man stille, og det gør, at man er mere tilbøjelig til at fryse. Så hvis du er en frossenpind, så kan det godt nogle gange virke helt umuligt at holde varmen uanset, hvor mange dyner og tæpper du har pakket dig godt ind i. Her er varmepude testens varmepude Beurer HK 42 Super Cosy super praktisk. Selvom modellen kaldes en varmepude, behøves den ikke nødvendigvis bruges som pude. 

Du kan også vælge at lægge varmepuden over dine fødder, hvis de er ulidelig kolde, eller andre steder på kroppen, du synes har behov for ekstra varme. Varmen vil efter tid hæve din kropstemperatur, og du vil have varmen over hele kroppen. Med den praktiske auto-sluk-funktion skal du ikke bekymre dig om, om varmepuden buldrer løs med varme hele natten – den slukker automatisk.

Beurer tilbyder billigste varmepuder på markedet

Der er mange forskellige type af varmepuder som den fra Beurer. HK 42 Super Cosy-modellen, som gennemgås i denne varmetæppe test, er dog ikke den billigste, de har produceret, men til gengæld har den nogle funktioner, som du ikke får med, hvis du vælger den billigste model. Beurers varmepude model HK 42 Super Cosy har en fordelagtig pris i forhold til funktioner og kvalitet. Normalprisen ligger på omkring de 500 kr., og så er du sikret en varmepude i topkvalitet med mange fordele og funktioner. Hvis du til gengæld er medlem af Coop, kan du få en medlemspris på 299 kr. lige nu på deres hjemmeside.

Vælg Beurer varmepude – HK 42 Super Cosy

Varmetæppe testens Beurer varmepude er en varmepude i topkvalitet. Prisen er i den dyre ende, men stadig ikke høj i forhold til funktioner og generel kvalitet. Ved køb af denne varmepude får du:

 • Blødt, tykt og åndbart materiale
 • Turboopvarmning
 • Tre temperaturindstillinger
 • Auto-sluk (overophedningsbeskyttelse)
 • Nem anvendelighed uanset tekniske færdigheder

Det kan altså betale sig at give lidt ekstra for en varmepude i den kvalitet og med de funktioner som varmepuden her fra Beurer. 

Varmevest

Varmetæppe testens næste produkt er et produkt, hvor varmefunktionen er indbygget i en såkaldt varmevest. Dette produkt lyder super praktisk i den kolde vintertid, hvor du simpelthen kan rende rundt med konstant justerbar varme. Udtrykket ”der er ikke noget der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning” får en helt anden betydning med denne varmevest. Vesten er altså et stykke påklædning med varme i. 

Varmevesten har infrarød varme syet ind i rygpartiet, hvilket spreder en behagelig temperatur langs ryggen. Vesten drives via en powerbank som skal tilkobles med et USB-kabel i vestens inderlomme. Desuden har varmevesten tre temperaturtrin og er tynd og nem at have på under for eksempel tykkere overtøj. De tre temperaturtrin er i intervallet 30°C til 50°C og kan justeres med knappen på vestens forside.

Fordele ved infrarød varme

Varmetæppe testens varmevest har som nævnt tidligere infrarød varme i ryggen. Dette er praktisk, da det, populært sagt, giver varmen indefra. Infrarød varme varmer både muskler og knogler og kan kompensere for den energi man om vinteren mangler fra solen. Udover det, kan infrarød varme være med til at kickstarte forbrændingen, da blodcirkulationen bliver fremmet. Desuden har infrarød varme en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og muskler og skabe bedre cirkulation i kroppen.

 Generelt vil man ved brug af infrarød varme føle sig bedre velbefindende og sund og frisk, da det lige netop har så mange fordele for kroppen. Med denne varmevest slipper du også for irriterende ekstra opladningskabler, da den styres via en powerbank. En powerbank medfølger dog ikke ved køb af vesten. Vesten har to udvendige lommer og to inderlommer med velcrolukning og er fremstillet i 100% polyester. Varmevesten fås i fem forskellige størrelser – nemlig: S, M, L, XL og XXL, og vesten skal vaskes i hånden med stor omhyggelighed på grund af USB-kontakten. Der medfølger dog plastikbeskyttelse til USB-kontakten.

Fair pris for et praktisk og innovativt stykke tøj

Varmevesten ligger på 599 kr. i alle størrelser. Mange vil nok mene, at det er i den dyre ende for en almindelig hverdagsvest, men så får man heller ikke den infrarøde varme-funktion med. Modellen er en unisex-model, hvilket vil sige, at den er af samme design og materiale både til mænd og kvinder. Varmetæppe testens varmevest er perfekt til frossenpinde, når der for eksempel skal laves diverse friluftsaktiviteter ude i kulden. For at kunne gøre brug af den infrarøde varme-funktion, skal du godt nok have en powerbank. 

De kan også fås i mange forskellige designs og prisklasser, men uanset hvilken en du har, så vil varmevesten virke. Hvis du ikke har en powerbank, skal en investering i sådan en godt nok ligges oveni prisen for varmevesten, altså hvis du ønsker, at vesten kan fungere som varmevest.

Opsummering

En varmevest er altså uden tvivl en rigtig smart opfindelse, der kombinerer tøj og varme, så man ikke behøver at have lag på lag på for at holde varmen. Prisen er i den dyre ende, især hvis man ikke har en powerbank, som det kræves for at kunne udnytte den infrarøde varme, der er i vesten. Til gengæld får du:

 • Dejlig allround varme med infrarød varme
 • Et stykke tøj perfekt egnet til fritidsaktiviteter i koldt vejr (passer under overtøj)
 • Tre temperaturtrin
 • Mange lommer
 • Plastikbeskyttelse til USB-kontakt ved vask

Så er du en rigtig frossenpind, der nogle gange bare finder det umuligt at holde varmen uanset påklædning, så kan det bestemt anbefales at investere i en varmevest.

MyStyle varmetæppe sort fleece

Næste produkt til gennemgang i denne varmetæppe test er et varmetæppe i sort fleece fra MyStyle. Varmetæppet er, som ordet hentyder til, et tæppe som kan varme dig op med tre forskellige temperaturtrin. Tæppet har målene 150 * 80 cm, så det er altså et dejligt stort tæppe. Dette varmetæppe er altså stort nok til at kunne pakke sig godt ind i, og samtidig med det, vil du ikke blot være pakket godt ind og derved få varmen, men du kan tænde for tæppets varmefunktion og blive godt opvarmet over hele kroppen. 

MyStyle varmetæppet er et perfekt valg i de kolde årstider, og til dig, der har svært ved at holde varmen. Vi kender alle frustrationen i ikke at kunne få varmen, men disse frustrationer kan du helt være foruden med et varmetæppe. Dette er, fordi varmetæppet også varmer hurtigt op. Varmetæppet har en overophedningsbeskyttelses-funktion, som gør at tæppet automatisk slukker. Derudover tåler varmetæppet maskinvask.

Elektriske varmetæpper giver bedre komfort

Kender du ikke det, når man går i seng om aftenen, pakker sig godt ind i sin dyne og er klar til at sove, men så sker der det, man bare ikke kan sove for – nemlig at du fryser. At fryse er noget, man ikke kan se bort fra og sove fra, og så gør man selvfølgelig, hvad man kan for at få varmen igen. Dette resulterer tit i lag på lag af tøj, tæpper og dyner.

Alt dette kan du blive helt fri for, hvis du investerer i et varmetæppe. MyStyle varmetæppet i sort fleece er et almindeligt sort tæppe af udseende men kan via tre varmeindstillinger holde dig dejlig varm om natten, eller blot en dejlig søndag på sofaen foran fjernsynet. Hvis du dog vælger at tænde tæppet til nats inden sengetid og pakke dig godt ind i det, så skal du ikke bekymrer dig om, om tæppet overopheder. Dette er på grund af tæppets auto-sluk-funktion som beskytter mod overophedning.

Super billigt varmetæppe

Varmetæppe testens sidste gennemgang nemlig dette sorte fleece varmetæppe fra MyStyle er et varmetæppe til utrolig billig pris. Tæppet kan lige nu købes for 209 kr., og hvis du er medlem af De 3 Bedste, får du det lige nu til 168 kr. Prisen i forhold til tæppets funktioner og fordele, er ikke noget at sige noget til. For prisen får du:

 • Et lækkert og stort tæppe i sort fleece
 • Tre indbyggede varmeindstillinger
 • Auto-sluk-funktion (sikring mod overophedning)
 • Et varmetæppe, der tåler maskinvask
 • Nem anvendelighed uanset tekniske færdigheder

Har du længe overvejet at investere i et varmetæppe, så kan dette MyStyle varmetæppe i sort fleece kraftigt anbefales. Om du er en frossenpind, og synes et varmetæppe virker som drømmen, eller du blot elsker at ligge og have det dejligt lunt en vinterdag foran fjernsynet med en kop varm kakao, så kan det betale sig at investere i et varmetæppe. 

Varmetæppe test
Bedøm denne artikel
0