VR briller test

0
Shares
Diverse,

VR briller test

Virtual reality er gået mainstream og i dag findes der både de dyre headset og billigere VR briller, som man kan bruge til film og computerspil især til din mobil. Hvis du vil med på vognen, skal du læse vores store guide til VR briller test. 

Osiris VR Briller til smartphone

Disse VR briller koster kun 109 kr. og giver dig adgang til en kæmpe verden inden for spil og 3D film. Den passer til alle mobiler, som har en skærmstørrelse på 4-6”. 

Det der er fedt ved disse VR briller er:

 • Passer til de fleste mobiler.
 • Du kan spille computerspil.
 • Du kan se film.
 • Justerbar elastikstrop som du kan have på i timevis.

Sådan bruger du den til 3D spil?

Spil er blevet et større marked end film og det er der en meget logisk grund til. Det er de færreste af os, som sidder og ser film hele dagen lang. Men de fleste spiller et eller andet spil på deres mobil.

Med disse VR briller blokerer du alt lyset og du lever helt inde i spillet til din mobil. På din iPhone finder du disse spil i AppStore, hvor du på Android finder dem i Google Play. Du starter med at hente spillet og så tager du disse VR briller nu. Hvordan du styrer herfra, kommer helt an på spillet.

På den måde vil du ved hjælp af disse VR briller være helt inde i det spil, som du har valgt. Det giver en hel anden oplevelse, som er helt umuligt at forklare, før du prøver det. Heldigvis koster det nærmest ingenting for dig at prøve det af.

Du kan også bruge dem til at se film

I dag kommer alle de store Hollywood Blockbusters også på 3D. I dag kan du se alle disse film i 3D på din mobil, når du benytter disse VR briller. Det vilde er, at nu behøver du ikke gå i biografen for at få en vild oplevelse. Du kan simpelthen bare tage disse briller på og så føles det som om, at du er i biografen.

Hvis du skal se film på din mobil, er dette den eneste rigtige måde at gøre det på, så du ikke bliver forstyrret af dine omgivelser og du kan leve dig helt ind i den film, som du ser. Fordi du har en skærm på, så vil det på mange måder være federe end at gå i biografen, fordi det er en helt igennem unik oplevelse.

Især med 3D film, som du normalt ikke kunne se på din mobil, er fede at se nu. Det er en helt ny verden, som åbner sig op for dig. Med et Netflix abonnement kan du pludselig se en masse film på en helt ny måde. Selv hvis du ser almindelige film, er det fedt at se dem på denne måde, fordi du lever dig helt ind i filmen.

VR briller til Android og iPhone

99,95 kr.

Pixojets 3D VR briller giver dig mulighed for at spille både spil og se film. Det tager de kun 100 kr. for. Dog er de sat markant ned, så det er værd at overveje, om du ikke skal starte med disse. 

Den justeres ikke automatisk med din mobil, men du har mulighed for at justere den. Bl.a. også vedrørende om du er nær- eller langsynet. Som standard står den til, at du ser fint. Men det er klart, at du ikke kan have briller på, når du bruger den. Dog kan du sagtens have kontaktlinser på. Her bruger du den bare, som du normalt ville gøre.

De anbefaler pauser

De skriver, at du bør holde en pause efter 30 min., når du benytter deres VR briller. Det skal siges, at dette burde være generelle råd hos alle brillerne. Så det er ikke noget unik lige for dem her. Så du skal ikke lade dig påvirke dit valg af VR briller.

Mange af VR brillerne er meget det samme og det er faktisk svært at kende den nøjagtige forskel, hvis du ikke har prøvet dem endnu. Men det er også grunden til, at vi har lavet vores VR briller test til dig. Så ved du måske, hvad du skal vælge til sidst, når du er helt færdig med at læse dette indlæg.

Hvad kan den?

Disse VR briller er et godt valg, hvis du gerne vil i gang med at prøve de mange muligheder. Du kan både se film og spille de mange spil med dem. Du finder spil til den via Appstore og Google Play, da der ikke er tale om spil til Pixojets 3D men til din mobil. Det kan være, at der allerede er nogle af dine yndlingsspil, som er kommet med 3D mode allerede. 

Det får du bl.a. med dem:

 • Mulighed for at se 3D film.
 • Mulighed for at spille 3D spil.
 • Komfortabel skumpude omkring øjnene.
 • Passer til alle iPhone og Android mobiler.
 • Du kan justere synsfeltet.

Den er et fornuftigt køb, da den kan alt det, som den skal kunne. Om du starter med denne eller en af de andre billige gør ikke en vanvittig forskel. Vi vil sige, at den her måske virker lidt bedre, end mange af de andre billige, så på den måde kan vi godt kalde den bedst til prisen.

Du kan let se film på den. Enten med film du har på mobilen, eller hvis du vælger at streame noget til den. På den måde kan du se film alle steder, uden at du bliver forstyrret. Det kan være i toget, bussen eller måske endda derhjemme. Ja, mange benytter faktisk deres mobil nu, når de ser film alene, fordi de har fået disse VR briller.

VR briller – VR box 3D Glasses(https://www.propagandashop.dk/vr-brille-vr-box-3d-glasses)

Disse VR briller vejer 285 gram og koster ca. 100 kr. Du har mulighed for at bruge dem til alle typer af mobiler helt op til 6 tommer. 

Den er behagelig at have på, så du kan se film på den i lang tid, hvis du har lyst til det. Den har en blød ansigtspude og du kan justere den, så den helt passer til dit hoved. Det gør den ekstrem behagelig at have på og de fleste kan have den på i lange perioder ad gangen, selvom de sikkert burde holde en pause ind i mellem.

Spil bliver aldrig det samme

Når du køber disse VR briller, så kan du aldrig vende tilbage til at spille mobilspil på den gamle måde igen. Det er en helt unik oplevelse og når man først har prøvet den, så er der ikke nogle, som vender tilbage. 

Du kan spille alle de spil, som der står 3D ved. Du finder dem der, hvor du allerede henter dine spil. For disse VR briller har ingenting at gøre med selve spillene. De virker til alle spil, som tillader, at du kan spille 3D. Du downloader disse spil, hvis du går ind på AppStore eller Google Play. Alt efter om du har en iPhone eller en Android.

Disse VR briller passer til begge dele, så det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Du skal egentlig bare bekymre dig om at have det sjovt, når du spiller.

Se film alle steder

Vi har nævnt det et par gange allerede, men det er så unikt, at du har mulighed for at se 3D film lige der, hvor du har lyst til det. Det giver nogle helt andre muligheder, end vi nogensinde har haft før.

Tidligere var det ret forstyrrende at se en film på sin mobil, fordi skærmen var lille og du fik alle lysforstyrrelse fra alle andre. Når du tager disse VR briller på, så er det ikke længere noget, du oplever.

Det vil føles som om, at du er i biografen og det vil være umuligt at vende tilbage fra det. Det betyder ikke, at du ikke vil være social længere, men når du ser en film alene, kan du ligeså godt se den på en måde, som du nyder optimalt. Det er præcis det, som disse og andre VR briller giver dig mulighed for.

Opsummering af VR briller test

Du skal købe dem, hvis du gerne vil opleve en helt ny måde at spille dine mobilspil på. Eller hvis du gerne vil se 3D film på din mobil. Når du har prøvet det, kan du ikke forstå, at du ikke for lang tid siden købte nogle VR briller. For det kommer aldrig til at føles som det samme igen at se på sin mobil eller fjernsyn efter den oplevelse.

Det kan du forvente af dem:

 • Bedre filmoplevelse med 3D film.
 • Sjovere at spille mobilspil.
 • Unik oplevelse.
 • Du lever dig ind i det, du bruger mobilen til.
 • Se film eller spil i offentlig transport uden forstyrrelser.
 • Kan justeres til alle hovedstørrelser.
 • Blød pude til dit ansigt så du kan have dem på længe.
 • Kan bruges til nærmest alle mobiler.

Alt dette gør, at du får en hel anden oplevelse af både film og spil, når du bruger din mobil. Vi er sikre på, at du vil elske at eje nogle VR briller.

VR briller test
Bedøm denne artikel
0